hadi ben kacıyorum dersleri bitirip öyle gelirim gece
iyi bakın kendinize adamlarla da takısıp durmayın bi rahat durun bakiim
olan var olmayan var canım cekse tartıscak adam yok yanımda ona göre:=)
evet sermest çok ta faydalı bişi değil kırıyo saçı ama
ben öyle sürekli yapmıyorum 2 haftada 1 falan
uzun saçta ertesi güne bozulmuyo
2 gün kullanıyorum bazen yıkaqmaya üşenip 3 .gün toplayıp kullandığım da oluyo:))))))))))))))
zaten çok kıyafet alternatifim yok bari saçımla uğraşıym diyorum
tepelerini eşim yapıyo geri kalanına da elim alıştı yapıyorum
evet en iyisi saglıko cagı kendimi iyi hissetmiyorum heyerim dökülüyor cok yorgunum filan de biraz da pasaklı git süslü püslü degil
dün eşim bütün arkadaslarını 8 aile cocuklularda var benden habersiz derbi zilemeye cagırmış düşünebiliyormusunuz ve buunu gece yarısı ögrendim çok sinirlendim bende
hep bize geliyor ben mukemmel agırlıyorum insanları ama kimse cagırmıyorlar mıçlarına güç geliyor sinir oluyorum bide evim o kadar buyuk degil 16 kişi agırlıcak sigara içmek isterler bide mac izlerken
ben evde içirmiyorum.sonra bugun işte olacam butun gun dun gec yatmısım evde ikram etcek bişey yok derken patladım böyle düşüncesizlik yapamazsın diye
hiç yapmazdı
bugun konusacaklardı aksam ustu ama kimseden ses cıkmadı bakalım nolcak samimiyiz cat kapı bile gelebilirler ama avuclarını yalasınlar
bide biz giderken insanlara markete ugrar bi sürü sey alırız ama bana gelirken kimse bişey almaz ihtiyacım yok cok sukur ama kullanılmak sinir ediyor insanı
okul resmi kurum sevim nereye kapalısın okulda
benim saclar hafif düz dalgalı zaten güzeldi modele ihtiyacı yoktu
ama kuaför öyle bir hale getirmişti ki mecbur ugrasıyordum
yoksa normalde olsa sallamam ben de
haydi gittim bu kez
affet seviiiimmmm
bugüne bugün başkan karısısın :)))))))))
bence de kazanamaz i,nşallah ta dizinin diibinden ayrılmaz:))))))))))))))
deli küseceğine nazlanıp yanına çeksene:)))))))))))))))))dolansın peşinde:))))))))))
bebingim canım benim günlük yaşadığım bişey pat diye birilerinin gelmesi aniden bende bu akşama yemekte yapmadım bizim paşayla hraliçe yanlarında misafirleriyle gelirlerse havalarını alsınlar sen ilk kez olduğu için kızmışsın dua et be gülüm ya benimkiler gibi olsalar her allahın günü bu kadın hasta bile diyen yok bisküvi kreker koy olmadı çaylarının yanına bende senin gibi birine giderken asla boş gitmem çok şükür kimse yi görmedim ben elinde bişeyle canını sıkma tatlım inş gelmezler
hatta bu konu yüzünden ben geçen gün kaynanama ağzının payını verdim artık çekmiyorum her şeyi söylüyorum bizimki köylü karısı cehalet her yerinden fırlıyor geçen gün gelmiş ban diyor bende 4tane doğurdum anam bunlar gibi nazlanmadım bunlar karınlarına koyuyolar bi bardak bile kaldırmıyolar neymiş ya düşerseymiş biz sırtımızda odun taşıdıkta düşmedi bunlarınki narinmi ne dediiiii
ağzının payını aldı bende dedim ben kimseye naz falan yapmıyorum hem ben sen değilim benim kocam üstümeceketini atıp hamile kalmadım benimki değerli altından seninki gibi değil dedim hahaaaaaaaaa daha gelmedi aman da gelmesin demiştir sevim bana ilk kez karşı geldi diye çokda lülü ben bugüne bu gün başkan karısıyım amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
misafir iyi hoş ta
çat kapı gelmeyecek
bi de hoşlandığın insanlar olacak
neyse siz sinirlenmeyin gelseler de sık dişini bebingim
zaten eşin de bi daha yapamaz sanırım
sevim sen de azcık cilveli ol:))))))))))))))
ne düşüncesiz bi kadın ya
oldu diye sevinip sana iş bırakmayacağı yerde bi de laf söylüyo bu hassas dönemde
bi de o kadar kanaman falan oldu insan Allah tan korkar
sinirlendim bak
kaşınmadı hiç
ben önceleri bebeyağı sürüyodum
badem yağı da iyiymiş ama tüylenme yapıyomuş
sonra da vazelin duydum her akşam vazelin sürüyorum
karın üst bacak ve göğüs kısmına
banyo yapınca da bebeyağı yapıyorum
şimdilik bişi yok çatlak falan
bi ara var sanmıştım küçük bi kızarıklık vardı
2 çocuklu bi arkadaşıma gösterdim çatlak böyle olmaz dedi çizgi çizgi olurmuş
zaten sonra da kayboldu
arada aynayla falan bakıyorum
şimdilik bişi yok olmaz da inşallah
vazelin de pis kokuyo
yaparsın yaparsın
küsüp surat asacağına tatlı dille anlat sarıl marıl işte
sana ihtiyacımız var hep bizimle ol de
sonra annesinin konusuna yumuşacık geçiş yap
birden anan söyle kardeşin şöyle deme
baqna da bak ne güzel taktik veriyorum:))))
ben hep öyle yapıyorum dermişim:)))))))))))
bizde de tık yok ama sarılmak öpmek te yasak değil ya
şefkate ihtiyacı vardır memonun da
anası bi yandan kardeşi bi yandan sen bi yandan
yazık acı kocana da bu akşam yap dediklerimi:))))))))))))