Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben yavaştan kaçıcam sevim 7 yi geçirmemem lazım akşam yemeği için
yemeğim, ilacım ,iğnem ,uyumam ,uyanmam hep saatle oldu
sonra da saçlarımı hallediym
yarın yazılı yapıcam hazırlıklarımı bitiriym uğrarım yine

bu hafta perşembe öğleden sonra ve cuma tatil:))))))))))

bak bugün hava ne güzeldi alsaydı karısnı kıznı azcık gezdirseydi başbaşa kalsaydık kötümü olurdu akşamada ben ona ödül olarak cilve naz herşeyi toptan yapardım hemde peşin öyle kredi kartına taksitle falan da değil

o da sen de zor durumdasınız şimdi
erkekler kolay anlatamıyo ya duygularını
sen bi adım at bak ne haklıymışsın diceksin
dibinden ayrılmayacak sonra
anası kardeşi de görsün
bak valla ciddi söylüyorum suçlamadan anlat işe yaramazsa burnundan getirirsin:)))))))))

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sen akşamdan bi sarılsaydın
kızın yarın gezmeye gitmek istiyomuş deseydin
sabah girseydin kocanın koluna
olmamıydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
tamam sen haklısın ama böyle anlamıyo erkekler ya avaz avaz kavga edip anlatacaksın ya da bu yolla
emin ol kavgadan daha kolay
ben de bazen asar keserim ama küs kalmam hiç ya kavga edicem çatır çatır
ya da sarılıp barışıcam:)))))))))))

bende küs kalmazdım ama ben son günlerde çatır çatır kavga edecek kocayı evde bulamıyorumki en erken gece 1de geliyor eve hemde leş gibi bira kokuyor ığğğğğğğğğğğ oadama nasıl sarılınır beeeeee
içki sigara yok anam ister akıllansın isterse böyle sürünsün bennimde yapacaklarım var allah büyük

bende kaçar kimse gelmiyor böbrek ağrım tutar gene gidem yatam evede gelen yok ne koca ne ana
anamda teyzemin yanına geçmiş düğünden gece teyzemin kızları bırakır artıkın vallaha açda gelirlerse ne bulursalar onu yesinler

misler gibi oldum kendimi daha iyi hissediyorum
ey büyük Allah ım su verdigim su nimeti ne guzel bişey ya faydaları ne kadar cok
binlerce sükretsek yetmez yani

sevim ben geldimmmmm

tuanay bugun mu sınava girecekti ya

denizim kocam mac izlemiyor mu sen nerelerdesin

kimseler yok muuuuu
aslında severim arkadaslar gelip gitsin zor gelmez hiç bi zaman
son zmanlarda canımı sıkıyorlar ama ben dört dörtlük ağırlıyorum bu halimle onlar hiç çagırmazlar hep dısarda buluşulur.kırk yılda bir cagırsalarda bişey hazırlamazlar dogru dürüst bide ararlar sunu alın bunu alın gelirken diye.gıcık oldum napıyım
insan karsılık bekliyor
eşimde kızgın oldugumu bildigi halde cagırdı diye kızmıştım
uzun zamandır ben cagırmıyorum diye hep dısarda buluşuluyor
bak bide hazırlık yapsam nolcaktı gelmediler

ben cok vericiyimdir ama kullanılmak agrıma gidiyor hesap ödenirken ortadan kaybolmalar yok yanıma cuzdan almamısım demeler bide bunlar olalı iyice tellenmeye basladım
hiçbirinin durumuda kötü degil ama hep bizden daha cok para cıkıyor
kusuruma bakmayın kızlar böyle seyler konuuşulmaz ama sizle konuşulr yoksa rahatlayamam

kızlar keyifsiz bir haftasonu oldu bizim için kocişte hasta benim dün gece yatmamla adet sancım bir başladı sabaha kadar uyumadım kociş boğaz ağrısından uyumadı doktor kocişe ilaçlar vermiş hiç bir işe yaramadı gece gece kociş alt katta ben üst katta ilaçlar başka başka ilaçlar arıyoruz ikimizde ağrıdan kıvrandık 4 de anca uyuduk gün içinde birtek dışarıda yemek yiyip geldik benim ağrım geçti ama kociş keyifsizdi birde üzerine iğrenç konulu bir gerilim filmi izledik gerim gerim gerildik üzerine tuz biber oldu
hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım fazla kaynatmayın hağğ yarın işe gideceğim

bizim herşeyimiz bulaşıcı bi hamile klaabilme konusunda hızlı bulaştıramadık ya

burpum canım dinlen koçişinde dinlensin gecmiş olsun canım
bu son adetin olsun artık bebeğin gelsin daha fazla bekletmesin seni

yemek molası...

burpum gecmiş olsun ya ben de karı koca keyif yapıyolar dıyordum tüh üzüldüm
bebiim gelmediler galiba gözün aydın öyle kendine müslümanı ben de istemem kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…