o zaman kızkardeşim bizim yanımıza gelicek
çalışmıyor artık nasılsa evde bakmaya da gönüllü
ama ben tayin cıksın istiyorum herkesin düzeni kendine olsun
aksama kapımı kapatayım evimde kafam rahat olsun diyorum
nankörlük bencillik gibi belki bebegime bakıcak sonucta kardesim ama
ben kolay kolay paylasamam evimi hayatımın her anını
mahrem bir tarafım kalmalı mutlaka ailem de olsa böyle rahat ediyorum
o yüzden insallah tayinim cıkar karsıya
makina ikinci el alırım artık sıfıra veremem o kadar para ne gerek var
off insallah gerek kalmaz da ev tutarım annemlere yakın gene onlarda yıkanır hallolur
koca bir bardak soguk süt içtim bende ayran yerine sermestim ama coook şiştimmmm
son paket cekirdegimizin de az biş kaldı yakında biterde rahatlarız yahu...
inş cıkar canım her turlu senin için daha iyi olur tayini cıkmaası kardesin iş bulmıcak mı peki
seni çok iyi anlıyorum ben cok ta haklı görüyorum bu yastan sonra herkesin düzeni kendine olmalı onlar içinde gecerli bu bencillik degil.sadece camasırları onlarda yıkatmaya devam etmek naz niyaz olabilr :)
kaşınıyorum arıtk cekirdek yemekten
sivilce bile cıktı ama vazgecemiyorum bi türlü
midem bulanmasa daha devam eidcem yemeye okadar yani
bursada okurken ev sahibim ,n aycekirdegi tarlası vardı getirilerdi tazecik küççüücük olurdu kavurur yerdik o geldi aklıma onlar küçük oldugu için aynı mikratı yerdim ama rahatsız etmezdi
canım öylesine keyfe keder calıstı bir ara genelde hobileriyle mesgul evcimendir kendisi
ya biraz da yapılarımız farklı ben genelde aileden dısarda kendime ait özelimle yasadım hep
bizimkiler fazla içli dışlılıgı seviyor her an herseyden haberdar olmalılar herseyini bilmeliler
mesela telefonum caldı diyelim hala sorar babam arayan kim arkadasmla bulustuk diyelim kimle der
her tanıdıgımı görüştügümü bilmek isterler nereye gitsem ne alsam söyleyeyim anlatayım isterler
ben böyle ayrıntıları sevmiyorum mesafelerden yanayım genelde kimle olursa olsun onlar da buna bozuluyor bilerek bu tarafı yazdım bastan yok yere kırmayalım birbirmizi uzaktan sevmek birbirini daha iyi tadında oluyor şimdi kardesim de olsa aynı evde olmak zorunda kalırsak cok zor olucak
sonucta esimin geldigi zamanlarda onun anlayıs göstermesi lazım ama kovar gibi de git diyemem ki
nereye gitsem napsam hep beraber yapmamız beklencek neticede minnet altında olcam cocuguma bakıyor olacagından birilerine gebe kalmayı sevmiyorum ezelden anama babama bile borclu hissederim ben kendimi durumlar uygun olsa de kendim baksam hiç böyle bişeye mecbur kalmasam keske
of bagımlı göz önünde bir yasam bana göre değil hiç en basitinden düsünüyom buraya bile rahat rahat giremem böyle :)
yaw nasıl benziyoruz birbirimize ailelerimizde bu içli dışlı olma herseyi bilme kısmıyla birbirine cok benziyor
ilk girdigin dönem kardeisn yanındaydı di mi senin öyle hatırlıyorum sanki
buraya girmene ne engel olur onu anlayamdım ama :)
ben anlamam ararım sık sık mesaj atarım seni bekliyorum diye ona göre
sende cok dusuncelisin fazla hemde ne kadar ayrıntıya giriyoruz biz aslında
eşin geldiginde elbette sizi yalnız bırakmalı bunu kendi düşünebilir mi bilemiyorum tabi
o kadar bakıyoken hadi kışkış denmezki
eniştem askere gittiginde kimse bana sormadan ablamla kalmamı istedi ablamada soran olmadı sanırım istedi mi istemedi mi bilemem ama hiç anlaşamamıştık
ben onun cantası gibiydi olmuştum
sevim le zasa da görünüyor bende hayret sende görünüyorsun cok ilginç
battaniyelerden konusmusunuz simdi aklımageldi
cok meshur oldu onlar cok ragbet görüyor 3 yıl önce bir yatak firması cıkarmıstı ilk pahalıydıda sonra herkes üretmeye basladı baaygı ucuzladı 20-50 arası degişiyor fiyatı bu yıl aynısın alt açmasını cıkardılar gördünüz mü bilmem takım yapınca sık oluyor
canım girmeme engel olacagından değil ama ben ordayken bile gizli giriyorum az girebiliyom zaten farkındaysanız ben herseyimi paylasmam kardesim de olsa özelim bana özeldir
neticede burada paylastıklarımız da özel kafamı rahatlattıgım biryer bilsin istemem acıkcası merak eder sorar ne bileyim aslında kardesim diyorum ama ben kücügüm ha ama ailem saolsun ufaklıktan beri bizi roller ters yetiştirdiginden dilim de alısmıs o ne kadar nazik ice dönükse ben o kadar güclü keçi dısadönüktüm o yüzden hep benden ablalık beklendi herseyi birlikte yapmamız yasamamız istendi
ama bana göre herkesin kendine ait olmalı hayatı ne bileyim sınırlar olmalı işte bizimkilerde bu yok malesef asırı ilgi de boguyor insanı ama herkes kendi fikrini dogru görüyor o yüzden anlatamıyorsun ben cektim bu yüzden hep kendimi mesafe koydum o zaman da soguk oluyorsun amann işte bütün bu gecmişimiz sebebiyle bizim bir arada yasamamız en azından benim icin oldukca zor olacak
o yüzden RAbbim dagına göre kar versin insallah
baslarda ara ara gelip kalıyordu evet
zaten millete tuhaf geliyor habire soruyorlar neden birlikte kalmıyosunuz diye
tek kalnır mıymış falan filan kime neyse hala bekar gibi görüyorlar
eşim de uyumlu ılımlı biri saolsun bizimkiler ona da bana davrandıkları gibi
önceden burada degilken tatillere gelirdik mesela sayılı günümüz var ben zaten ölmüşüm istanbul diye
sonucta esim de sıkılıyor evde gezip tozacaz diyelim azcık gec kalksak hemen gönül koyarlardı
hatta yüzüne derlerdi eşimin gelmeseydiniz saat kac diye :)
adamcagızla kacak göcek yasamaktan bir hal oluyorduk gerci ben alıskınım huylarına herseyı söylemem uydururum bir yolunu eşim de diyordu sen halledersin artık ben bişey diyemem hehe
ayy böyle işte asırı sevecen ilgililer iyi hoş da herseyin fazlası zarar kuzum hala bekar sanmaları beni cabası
ben iyi değilim canlarım şu kaşıntıdan dolayı dr. önceden psikolojik olabilir diye larox vermişti. dün gece aklım geldi. ondan içtim bi tane mahvoldum akşama kadar uyu uyu ne yemek yedim bu gün ne bişey gözlerimi açamıyorum elim kolum tutmuyor. uyku yaptı. perişan oldum. bir tanede fitil kullandım dün oda iyi geldi. azaldı biraz beni affedin kızlar kaç gündür geçmişde okuyamıyorum. fazlada giremiyorum rahatsızlığımdan dolayı lanet bırakmıyoki kaşıntı başım fenaa ağrıyor.