Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanayım yormasan kendini bak sınava az kalmış sonrasında yapardın olmazmı canım
özlemle bekliyorum seninlede sohbet etmeyi
kolay gelsin canım

valla sasırsım sermest bende 6 kişiyiz

yazmamıştım bebingim buraya kimsenin haberi yok...teşekkür ederim..

tuanayım hadi az kalmış...allah yardımcın olsun canım...

nursimcim insallah bakalım eskiye nazaran en azından farkediyorum kızmın tıptıplarını
öyle fır döndügü günler de nasip olur saglıkla umarım
demek bir hafta sürdü asının etkisi ha vay yandık desene

bebim ben bekarken severdim ütüyü evlenince gına gelmişti
sen de bilirsin sıcak yerlerde yazın ütüden camasırdan gecılmez
benim eşim de resmi ortamda calısınca sürekli gömlek ütüle pantolon ütüle fenalık geliyordu sıcak bir de
esasına bakarsan en cok erkeklerin ütü işi var kadınlar daha temiz giyiyor kıyafetleri
kalıpları bozulmasın diye zırt pırt yıkanmıyor ceşit cok oluyor bir de ondan ütü cok gerekmiyo
ama erkeklerinki bitmez esasında onların yapması lazım ütüyü:)

mafoldumbenbende ütü yaptımmmmmmmm kasığım ağrıdı memoyuda kaldırdım ama gitmedi sen benle dalgamı geçiyon git başımdan dedi

tuanayım can kuşum haydi hakla şu sınavı da gel hasretin bitsin cok özledimmm neşeni sıcaklıgını sohbetini canım benim temizlik işinde acele etme yorma kendini

nursimcim hastanız varmıs sanırım gecmiş olsun canım

ya tetanoz için yarın gidiyim sağlık ocağına diyordum bende çokmu acıyor
yapmasak ne oluyorki önceden analarımzı yapmışmıki yaaaaa

burp cadısı geldi gitti bir ara yazmadı o da moralsiz yavrum bu hafta gazi mi olduk hepten ya
herkeste bir baska durgunluk halsizlik kosusturmaca

sevim sen o memoyu varya kaynar kazana at hamilelerin her istedigi yapılır bilmiyormuyumuşşşş
aaaaaaaaaaaaa kızıcam yine

evet hatta zorla bağıra çağıra kaldırdım kalk benim odadaki tv salona getir dedim çünkü ne hikmetse mutfaktakide salondakide bugün birden bire bozuldu adamı zorla uykudan uyandırdım bide güzel kavga ettim az kaldı saç baş gircektik anam geldi hahayttttttt ben kaşınıyom

güle güle nursimim iyi geceler

git ol asını artık sen de ası yaparken acımıyor hiç
sonradan kolunu hareket ettirme cok iş falan yapma zorlama
benim ilk gün agrımadı hiç gece üstüne yatmısım sanırım ondan sonra basladı acımıya
sen kesin ol asıyı bahcede dogurcan ya lazım sana:)
sezeryan falan olursa ya da amelıyathane kosullarında mikrop kapmamak icinmiş
aletler falan var ya metal o acıdan olmak gerekmiş bir ay sonra ikinci doz var daha

bence o da farkında senin kasındıgının ondan tınlamıyor
cok belli ettin yavrucum azcık yavastan alacaksın intikamını :)

sevim lutfen ihmal etem vardır bir bildikleri herhalde yarın hemen yaptır ablamın bişey olmamıstı bi arakadasımda nursim gibi bi hafta cekmişti

ama admdan öyle bir isteme tarzım vardıki adam uyku sersemliğiyle neye uğradığını şaşırdı haklı yani
ben sinirliydimya kaç gündür adamlada konuşmuyorum kızgın kızgın siz düşünün benim halimi çok komikti yaaaaaaaaaa şimdi tv ayarlamaya çalışıyor

hehe memo akıllı adam bulasmıyor sana bak basına iş almayayım diye
asıyı ol sen herkesin acıyacak diye bişey yok mavişin de acımamıstı hatırladıgım kadarıyla

korkmayın kızlar yaptırcam tabi aşıyı yapmazmıyım ben ya iş gır gır olsun o kadar iğneyi yıllardır kendi kendime vurdum ondan mı korkarım :))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…