Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benimm kıyamıyorum sana cok yoruldun yıprandın bu ara pes etmedim azimliymişsin masallah
Rabbim emeklerinin mükafatını versin insallah canım benim dikkat et kendine

bebiim sen dükkanda sadece giyim mi satıyorsun yoksa yatak araba falan da varmı

canım aklına gelecek hersey var
yatak oto koltugu puset giyim biberon emzik oyuncak kozmetik ............

baya büyük o zaman dükkanın keske aynı şehirde olsaydık gelirdim bol bol cayını içmeye:)
park yatakta ne tavsiye ediyon bir de travel arabalarda canım
arabada maxi cosi var aklımızda tuzlu ama en kullanıslı o geldi
park yatagı cok pahalı bişey almiim diyorum dönünce belki annemler beşik alıcaklar

naotınız kızlarrrr

bebing kaza yapmışın geçmiş olsun ama yabancı değilmiş aranızda anlaşırsınız:))Allah beterinden saklasın

eh işte orta karar diyelim biz.
canım en iyisi maxi cosi tabikide kullanıslı olmayan modelelride var alırken dikkat edin deneyin muhakkak.bide arasba alıcaksınız nasolsa isofixli oto koltuğundan alın yeni cıktı alt bazası hem anakucagında hemde 9-18 kg oto koltugunda kullanılabiliyor.grupbaby.com dan rahatca inceleyebilrsin.park yatakta en iyisi bence kraft canım cünki alt aparatları sayesinde istedigin zaman beşik gibi sallayabiliyorsun isteersen o aparatları kullanmıyorsun.bide jenny var kraftın cok ekonomik bir markası

sermest benim oğlan da bugün çok hareket etmedi
yani aslında normali bu sanırım ama benimki hiç durmuyodu
yorulduk sanırım paşam da pazartesini sevmiyo
şimdi normale döndü:)))
gözünaydın eşinle çok görüşecekmişsiniz
ayrıntılıdan da korkma
bana cd vermediler çünkü çok net görüntü olamadı
bu haftalarda kemik çok olduğu için çok net görülemiyo
7.8.ayda daha etli dolgun ve net görünürmüş

keske yakınlarımda olsaydınız var ya acayip muhabbetli gecerdi caylar kahveler muhabbetler cok hos olurdu canım ya
küçücük bi masam var dukkanın önunde gelene gecene bakıyorum
sende gelirdin okuldan sonra cay içerdik birlikte super olurdu

hmm bak o ayrıntıyı bilmiyordum isofix bakayım hemen
kraft düşünüyordum da nerdeyse üc yüz dört yüz onlar
beni eşimin yanında ve seyahatlerde idare edecek kadar olsun yeter diye dedim ucuz bişey mi alsam
bakayım jennye madem yan ürünüymüş

ben de pier cardin beğenmiştim arabada:)))
bebingim sen bilirsin sepet beşik alıcam ne öneriyosun ve fiyatlar nasıl???
bi de port bebe diyolar ya
kanguru,taşıma şeysi,çanta ,ana kucağı set oluyo ya hep onlarda bişi öner bana

yan ürün degil ikinci markası piyasaya hakim olmak için cıkarıyor
valla cok satıyorum ben hiç şikayet almadım yegenimde kullanıyor ordan oraya tasıyorlar jenny i
fiyatıda hesaplı hemde o da sallanabiliyor

hem ne güzel olurdu bebimm her gün ugrardım valla
demek seninki de tembel bugün mavişim ben zaten net duymuyom daha da arada duyardım
bir sabah hafifce duyar gibi oldum dahası gelmedi

yan ürün derken kötü manada demedim canım onun üretimi anlamında şey ettim:)
bakarım canım herşeyde acılmayayım araba yeterince pahalı olacak zaten
aslında uyku saatim coktan geldi de yatasım yok heryerim agrıyor yatınca milletim gürültüsünü özel hayatını dinlemekten sıkıldım artık yatıp sinir olacagıma durayım biraz daha aman

ben araba ve oto koltuğu için beklicem daha
zaten kış olacak burda alışveriş merkezi falan da yok bahar gelince yaza doğru bi ankara ya da istanbul yaparız ordan alırım
o zaman sorarım ama pier cardinden beğenmiştim ama sadece beğendim özellik fiyat bakmadım

ben satmıyorum ama begenilen cok satan bi marka canım
ama cok yorum yapamam elimden gecmedi hiç yakkkından bile inceleyemedim yani
port bebe seti o kumas olanlar pratik hemde ekonomik portbebe doktora gidip gelirken tasıma için kullanıyor ama kısa süre kullanıcan.ama kanguru canta birlikte olunca cok ekonomik oluyor ve takım oluyor bu guzel bişey.tabi erkek cocuklarında cokta kanguru kullanımı önerilmiyor alt takımları fazla ısıtmak dogru degilmiş diye :)
beşiklere gelince 100-500 arasında degişir canım fiyatları sende park yatak alsana ist a filanda giderken götürürsün hem daha uzun kullanılır.beşiği taş çatlasa 6 ay kullanırsın o bile zor yani

ben de zor tutuyorum kendimi yatmamak için
yazılı haftası bu hafta okulda da yoğun geçiyo
hemen yazılıyı yapıp okuyorum eve bişi kalmasın diye:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…