ben sevmiyorum o portbebe kanguru işini
oto koltugu olcak arabanın zaten dısarda tasırken yeter o bana
zaten bahar bebegi olacak sıcak memleket bir de gerek yok
kanguruyu da ben taksam cocuk benim daglardan bogulur mazallah
bana sanki icinde ezıyet cekıyorlarmıs gibi geliyor iki büklüm bebeler
pierre cardin benim kuzende vardı canım hafif araba diyor ama bana sürmesi cok rahat gelmedi
dener bakarsın yakından sen yeni modelleri farklıdır belki
port bebe iyi diyodum bende
anaaammm kanguruyla takımlara zeval vermiym de uğraşmasın yavrum sonra:))
kumaşları beğeniyorum ötekiler kaba geliyo
park yatak ta istemiyorum oda alıcam ya
2-3 ay sepet te yatsın sonra hemen odasına geçiricem
annemlere gidince de bi yer buluruz heralde
park yatağı kur kaldır indir
yerleşik düzeni olmayıp ta sık seyahat edenler için iyi ama ben düşünmedim hiç
genelde yan ürün diyince yanlış anlaşılıyor aklitesi kötü sanılıyor
markasız bi park yatak alma sakın ama kendi kendine kapanır filan mekanizma bozulur Allah korusun canım.150 tl olması lazım onun yanlış hatırlamıyorsam hem bu gibi seyleri ikinci cocuktada kullanırsın
maxi cosi gercekten pahalı canım ama hakkını da veriyor be.kumaşı dokusu herseyi farklı ama kol gibi fiyatıda.esay fix miydi dur bi bakıyım
kangurudan vazgeçtim sanki şimdi:))))
ben hiç düşünmemiştim takımları:))))
ama taşıma çantası alırım bi de ev için ana kucağı çok pahalı değil zaten
ama kanguru istemem anam bi de ısınır varikosel falan olur da Allah korusun:)))))
agzından hayır cıksın mavişim dogmamıs cocugu benzetme bizim kadere
ben mecbur alcam park yatagı yoksa sevmiyorum hiç ama giderken lazım oraya da bişey
altı aya yakın oradayız sonucta e bir de kayganaya gittigimizde falan baska odalara yatıramam ben
mecbur alıncak jenyye baktım güzelmiş bebim uygun da fiyatı saol valla iyi oldu ögrendigim
araba konsunda biz de ömürlük olsun diye düşündük araba da almak nasip olursa kendimize
güvenlik acısından bir de sırt bel destegi falan bunu cok methediyor herkes onda kıyacagım paraya bir
mavişim klavuz kitabımız olsaydı biz de bişey hazırlamayacaktık bu kadar ama saolsun lise müfredatının içine etti birileri gerci kılavuz vardı gecen sene ne vardı onda da kitaptaki soruların cevapları konu plan gene yoktu edebiyat geniş alan olunca bilgileri sürekli hatırlamak not cıkartmak gerekiyor uygun örnekler falan filan işte bu sene kitaplar yeni ve kılavuz cıkartmıyorlar o sebeble o sacma soruları ki gecen senekileri aratır cinsten hem de cözmek icin de ayrı bir efor gerektiriyor tam bir bas belası kısacası
hadi iyi geceler kuzumm sana
hanamm bebiim naptın sen ya bunun bir de bazası vardı diymi bak atlamışım ben
o da bir araba fiyatıymış amanınnnn ben oto koltugu araba bir bucugu gözden cıkarmıstım
üstüne bir de buna mı bayılcaz bes yüzü eyvah eyvah::)
haklısın sermest park yatak senin için çok uygun git gel tatil 15 tatil tam ideal
biz de doğuya gidecek falan olsaydık alırdım ben de
arabamızı teyzemiz ben alıcam diyo :)))))))))))))
mavişim bebim ne bileyim Allah verirse kardeş tabi cıkarır parasını da
hele bir buna kavusmak nasip olacak mı bakalım o kadar öteyi hayal etme hakkı bulamıyorum malesef
peki bebim maxi cosinin kendi icinde en iyisi hangisi
bir modeli daha uygun mesala taxi mi neydi adı
bir de bazıları maxi cosi koltugu alıyor quiny buzyynin iskeletine monte ediyor
tam çözemedim hangisi daha mantıklı kullanıslı