haa dur bak bunu söylemeden gitmiym
show haberde izledim
kadın rezerv azlığından seval taşdemir e gidiyo 39 yaşında
neyse tüp bebek tedavisine başlıyolar
sadece 1 yumurta oluşuyo
dölleniyo ve tutuyo
oğlu oluyo doğuyo:)))))
oğlu 5 aylıkken 2.ye hamile olduğunu öğreniyo:))))))))))))))))))))
bi oğlu daha olmuş:)))))))))))))
ilgililere duyurulur
özellikle menopoz deyip duran burp a:)))))))))))))))
ben ezbere konusmıyım canım sen bana hatırllat yarın katalogdan kıyaslayarak anlatayım canım
taxi citi ilk modellerinden ya dört tekerli ondan daha uygundur
maxi cosi ve quinny yi aynı marka gibi düşün sen birbirine uyumlu
ya bu travellerin bazasıyla komple set olanı niye yok baska markalarda var bunda yok
simdi ben iki bin mi ayırmam lazım buna amanın bizim arabadan pahalıya gelcek veledin ki
sen bana arastır o zaman bebim koltugu arabası bazası komple en uygun en kullanıslı olacak sekilde kaca geliyor bir de istanbuldan en uygun nerden temin edebilirim heryerde de göremiyorum cünkü
son olarak bir de jokerde bir model gördük
bebeconfort lola diye maxi cosi tarzında travel sistem kapatılısı iskeleti benziyor kullanıslı
o da yaklasık bine yakın o nasıl bir de bilgin var mı bebimm
eve geç geldim. alışveriş fialan kızlar ya canım sıkılıyor evde napim bu defada eve gelince yemek filan derken zaman geçiyor. daha duş almam lazım önce çay içicem çamaşırlar var. onlar yıkandı asılacak.
istanbulda uygun olarak temin edebilir misin bilmiyorum canım fiyatları üç aşagı 5 yukarı aynı olabilir
yarın bi degerlendirelim modelleri kıyaslarız.ama ben sana geliş fiyatını söylersem cok üzülebilirsin
hadi ya o kadar farkediyor desene
olmadı görür begeniriz karar veririz su diye
sen getirtirsin kargoyla gönderirsin bana ödemeli olmaz mı canım
tabiisi biraz kar koyarsın ki teyzemiz de nasiplensin
o da iyi ama onu sadece joker satıyor kullanalar var tanıdıgım sanki kolay yıpranıyor ama kendi satmadıgım ürün için çok konusmayı sevmem ben.onun yeerine chicco alırım mesela maxi cosi bunların dısında herzaman kıyaslanmaz bile.peg perego skate ama puset 2500 mesela