Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok ya iyi olurdu canım desarj olurduk bence

ömre bedel bende izledim bikaç bölüm ama karısık ilişikilerri sevmem hiç
bebek defeteri cok iyi gercekten fotolarıda yapıştırabiliiyorsun tam bizim gibilere göre

özlem yorgun hissediyor kendini korkuyor birde
rabbim inşallah sağ salim verecek kucağına

yaa annem izliyor işte napim bende çekyatta
evet ya çok hoşuma gitti
ben çok heyecanlıyım paniğim falan
unutuyorum neler yapabileceğimi
hamiş kalırsam bir gün hatırlatın bana:))

3. ayı bitince rahatlar diye düşünüyordum ben amabikaç damla leke onu cok üzmüşütür kesin
1.sınıf okutmasıda hiç iyi olmadı kanımca daha fazla yorulmasının nedeni bu herhalde
iyi olsunda...
gözlerim cok arıyor onu okuldan gelince hemen girerdi aksamları da muhakkak takılırdı epey muhabbet ederdik

hatılratırız hiç merak etme canım
tam terside olabilir cok relaks rahat bir tipe dönüşürsün inş
olma ihtimali varmıs yani ben umutluyum kendimden daha da artmasın paniklerimde bu bile fazla gleiyor bunyeme.

hehe aklıma ne geldi ayşen eşim doktora gittiğimiz gün ölüyordum ben çay nefes boruma kaçtı
çok komikti o kadar heyecanlıyım ki hem çay içip hemde laf anlatmaya çalışırken oldu
neyse ki topiğimizin doktoru hemen müdahele etti kafamı yukarı çekti düzeldim eşimde bakıyor öyle ölücem adamın umru değil:))
demez mi panik bu aynı anda konuşmaya çalışıyor diye
gözümden yaşlar aktı nasıl..

bende yalnızım kayınvalideyle kayınpeder kavga etmiş eşimi cagırdıar o napıcaksa hakem olucak herhalde
kocaman insanlar kac yıllık evliler cok garipsiyorum bu durumu daha öncede olmuştu bende gitmiştim bu sefer gitmicem geriliyorum gereksiz yere eşimide cok yıpratıyorlar ayıp nasıl örnek oluyor di mi hiç düşünmezler ama sadece kendilerini düşünürler

evet ya okuldan 3 de gelir girerdi hemen(
aman olsun atlatsın bugunleri de önemli değil

ay gülüncek mevzu degilmiş şekerim seninki Allah korumuş iyi ki aysen varmıs yanında bende cok korkarım öyle seylerden ama basımada gelir

bebim zor bir durum yıpratıcı
yıllarca yaşadığım için bu durumu büyükçe arada biz kaldık hep
ama düşüncesizlik bence de üzmekten başka birşey olmuyor hem eşini hem seni
canı sıkılıyor durduk yere sizinde huzurunuz kaçıyor

aklıma geldi bak nişanlıydık gece çıkmıştık eğlenmeye falan annem aramıştı ağlayarak eve dönmek zorunda kalmıştım en güzel zamanımda..napalım değiştiremiyorsun

yani kendileri halletcekler deniizm bu yastan sonra evli barklı oglunu gecenin bi körü rahatsız etmeye hakları yok diye düşünyorum hani kırk yılda birde degilki
ayıp geliyor bana gelinlerine karsı utanmaları lazım aradıgıda yok eşimin

bişey olmaz canım ya korkutma sende beni
A llah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…