Kızlar,acayip boğazım yanıyor yaa,gün boyu hapşırdım ama alerjiden sanıyorum.Bir an önce iyileşirim inşallah.Ders molası verdim,bir bakayım dedim,en sevdiğim ikili de buradaymış,ne mutlu oldum bilemezsiniz ....
doğru söylüyorsun bebim
utanmaları lazım hiç çekinmiyorlar birde
sen iyi susuyorsun ben dayanamazdım valla
kayınpederimle kayınvalidem az tartışsın ofluyorum hemen kendim yaşadığım için tahammül edemiyorum hiç
tuanayım benim böyle guniçinde elimden ayagımdan can kesiliyor gibi bi garip oluyorum bişeyler yersem geciyor korktum cok seker filan cok istiyor canım da
eşim yoldaymış bakalım ne oldu yine
bi de sacma sapan bişey cıkacak biliyorum kesin
ama bilmiyorum ya bi çare lazım bunlara eşimde işte bunlarla ugrasırken cocuk düşüncek vakti kalmıyor
naparsa yapsınlar umrumda degilde eşimi üzmeseler
dogurdular diye üzmeye hakları yokki
bizimkiler bi duysa kıyametler kopar bu ne biçim iş diye
bizimkilerde tartısır sorun yasar ama bize hissettirmezler eşim hiç bilmez yani
ne güzel bebim tartışmaları değil tabi size hissettirmemeleri
herkes aynı olmuyor birde
karı koca halletmeli arasında
biz maşallah ulu orta yaşadık herşeyi
bunlarda cok ulu orta yasıyor ben rahatsız oluyorum onlar olmuyor valla
yıllar içinde biriken seyler oluyor tabi ama ikisinin problemlerii biz ulu orta yasıyormuyuz tecrübesizliğimize ragmen :)
HImmmmmmguclubacismile Yani mevsimsel geçişlerde olabilir böyle hipoglisemik ataklar tatlım,ben de hep oluyor,ama korkma,sık sık yemek ye,soda iç,kuru kayısı ye, ve tabi ki şekerine baktır,bir de hba1c testine baktır,eğer mümkünse,elin ayağın titrerken bir baktır hemen ne kadar düşme var,yani tabi diğer bir ihtimalde,daha önce hiç olmadıysa,:CüvCüv: