Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
4000 li sayfalara az kaldı belki yarın olur,inşallah 4000 lerin başında bir hamiş çıkartırız yok 2 yok olmadı 3 olsun bence :)))

DİNG DONG,benim ara bitti,sizi çok seviyorum,hayırlı geceler cankuşlarım....

sanada hayırlı geceler canım az kaldı sınav derdi bitsin rahatlayacaksın..
bizde seni seviyoruz canımcım

4000 lerin hamişi bebing olsun inşallah.
nbnh cim adet olmuş zaten

sıra bize gelsin hayırlısı ile

bebim bende çıksam ayıp olmaz değil mi
uykum geldi çok daha işim var üstelik 12 yi bulurum yine yetmiyor uykuuu off
hamile kalayım deli gibi yatacağım:))

iyi geceler canı yarın görüşmek üzere

sagol tatlım inş hamileyimdir be
tek ondan olsun dediklerini yapıcam canım
korkulacak bir durum mu peki

sonunda kavustum sizlere fistiklar gecen hafta carsambadan düne kadar hastenede kaldim simdi cok iyim allaha sükürler olsun haftayada ise basliyacagim:))))

kızlarrrrr bebeğimiz geldiiiiii. kızkardeşim doğum yaptı epudural oldu.bebek çok iyiymiş maşallah 4.100 gr. kuveze fialn gerek yokmuş odaya almışlar hemen bebği kızlar ayyy şimdi orda olup doya doya koklamak isterdim çok ağladım sevinçten tüplerini bağlatmış ee haliyle3. çocuk yeterli. telde bebeğin sesini duydum ayyy kanım kaynadı birden eltisi yanındaydı. kız kardeşim hala ameliyathanedeymiş. durumu iyiymiş çok sevindim. akşam bana bişiy söylemediler telde gel demediler.

melekcim çok özledik seni napıyon nasıl oldun umarım iyisindir artık canım. hastanedemi kaldın aayy iyice iyileşde öyle başla işine

kızlar inşallah allahım hepimizi sevindirir beklemediğimiz anda beişler gelirrr.

akşam gelemedim topinge kızlar geçmişde okuyamadım misafirim vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…