melekcim hosgeldin canım
bi daha doguma git inş hastaneye
iyi olmana sevindim özledik seni
dün kulakların cınladı mı denizle seni cekiştirdik
kasıgım agrıyor yaaaaa
bu regle bikaç gun kala bekleme stresi ömrümü yiyor benim ya
belirti vermesin küt geldin gelickse
gelicek ki belirtileri yolladı yine gıcık sey
günayddııınn....
hayırlı olsun balcım,allah analı babalı,sağlıklı,mutlu büyütmeyi nasip etsin..
sevimcim yeni tickerin hayırlı olsun,elanınkıne çok benziyyooo ama değişik bişeyler yapabilseydin keşke..neyse cnm sen nasıl istersen öyle kalsın.
melekcim geçmiş olsun..
bizde bebek görmeye gidicez,bizim dükkanda çalışan elemanın çocuğuoldu,bugün hediyesini alıcak zafer,hafta sonu gideriz heralde.
ata ve ada çok güzel anlaşıyorlar,ata hiç kıskanmıyor,aksine çççookk seviyor,hiç böyle düşünmemiştim.annemler cuma akşamı gidicekler.bayramda biz gidicez inş.gidemezsekde annemler gelicek.
kızlarrrrr bebeğimiz geldiiiiii. kızkardeşim doğum yaptı epudural oldu.bebek çok iyiymiş maşallah 4.100 gr. kuveze fialn gerek yokmuş odaya almışlar hemen bebği kızlar ayyy şimdi orda olup doya doya koklamak isterdim çok ağladım sevinçten tüplerini bağlatmış ee haliyle3. çocuk yeterli. telde bebeğin sesini duydum ayyy kanım kaynadı birden eltisi yanındaydı. kız kardeşim hala ameliyathanedeymiş. durumu iyiymiş çok sevindim. akşam bana bişiy söylemediler telde gel demediler.
nbnh iyi yolculuklar canım inş orda hava değişiminden bide dönüşte bize ceeeeee yapar sın miniğimiz konar annesinin göbüşüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?