balcım daha baslamadım maliyet cıkarıyorum fikir gelistiriyorum suanda inş tutar da kazanç kapısı olur bana da.ekstra seyler bulmalıyım ki farklı olablieyim rakiplerden :)
sende kafanı bulandırma avucumu yalıyorum filan diye
bu dünyaya sınava geldik canım hakkımızda hayılırlısnı isteyelim tamam mı
bana yeni baslayan kadın 28 yasında 15 yasında evlenmiş 16 da anne olmuş 18 de dul kalmış kocası ben baskasına asık oldum demiş çekmiş gitmiş 12 yasında kızı var ve hiçbierşeyi yok yicek ekmegi zor buluyor hayat o kadar yıpratmış kı onu görsen 40 yasında sanırsın öylede guzel ki yüzü neler var işte
binlerce kere şükür etmek lazım halimize
günaydınnnnnn ben geldim gecikmeli olarak da olsa az geçmişi okuyup geliyim maleğim gelmiş oley galiba balım yiğenin gelmiş gözün aydın nbnh valizler hazırmı ne zaman yola çıkcaksınız hadi ben gelene kadar kaynatın
yok canım üzülmüyorum hamile değilsem erken olsun istiyorum
geç kalmadı sevindim bile
geçen gün gazetede gördüm Ugandada o kadar fakirliğin içinde millet çatır çatır doğurup
sokağa atıyormuş çoğuda tecavüz sonucu olan bebeklermiş
Allahım dedim bunlar doğru düzgün beslenemedikleri halde hormonlara bak biz yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda hormanlar doğru düzğün çalışmıyor bir tane bile doğuramıyoruz Allahın bir bildiği vardır elbet değil mi
belki kardeşin o kadar yolu çekip sürünmeni istemiyordur canım
sonuçta sen çalışan birisin ve tatilde de dinlenmen lazım
sana yük olmak istemiyordur kardeşinde
gelirsende inşallah görüşürüz canım
allahkimseye yaşatmasın çok zor kadının yaşadıkları allah sabır versinbalcım daha baslamadım maliyet cıkarıyorum fikir gelistiriyorum suanda inş tutar da kazanç kapısı olur bana da.ekstra seyler bulmalıyım ki farklı olablieyim rakiplerden :)
sende kafanı bulandırma avucumu yalıyorum filan diye
bu dünyaya sınava geldik canım hakkımızda hayılırlısnı isteyelim tamam mı
bana yeni baslayan kadın 28 yasında 15 yasında evlenmiş 16 da anne olmuş 18 de dul kalmış kocası ben baskasına asık oldum demiş çekmiş gitmiş 12 yasında kızı var ve hiçbierşeyi yok yicek ekmegi zor buluyor hayat o kadar yıpratmış kı onu görsen 40 yasında sanırsın öylede guzel ki yüzü neler var işte
binlerce kere şükür etmek lazım halimize
iyi ol gerisini boş ver canımmmmm müdürde kıyakmış hemerhaba fıstıklar nasılsınız bakalım:)))
ben iyi sayılırım azcık yoruluyorum okulda...
müdürüme söyledim ayakta kalmamam gerek diye rapor bile istemeden nöbeti tutmanıza gerek yok dedi
hatta provalara ve bayrama da gitmiyorum :))) müdürümü seviyorum :))))
dahası var stersen 2. sınıfları al dedi ama bende bunlara alıştım ya ne bileyim
ben baştan söylemiştim size dedim
adam 3 gün rapor alınca korktu haliyle:)
bende istiyorum ama bunlar beni dolaştırmaz netten bakıp kalıyorum sadece aslında bebing sana yaptırız sen gönderirsin olmazsa olmazmı ben sadece kaçtane yaptırcama karar verermem heralde sadece özel kişileri hesaplarsam 50önüne geleni hesaplarsa 500de olur ne olcakbebing hayırlı olsun canım bebek şekeri işin bende yaptırıcam kızıma şeker ama kara veremedim henüz internetten araştırdım bide burdaki şekercileri gezmek istiyorum sonra karar vericem...
canım çoçukta bi sakatlık özürlülük veya başka bişey varsa seslerini çıkarmıyorlardır yoksa bu kadarına onlarda katlanamaz karnınıda sallama delüüüüüüügözlerim yanıyor cayır cayır nasıl uykum var
yattım uyurdum da aslında dalacak gibiydim
amma velakin bu tepemde öküzler her zamanki gibi içine etti
yeni bir metod geliştirmiş velet biraz evin içinde kosuyor bagrırarak
biraz apartmana cıkıyor orada güm güm bişeyleri vuruyor nasıl yankılanıyor ses
ya bu nasıl bir aile nasıl bir anne baba anlamadım yani insan o sese kendi dayanamaz ne olursa olsun
Allah ıslah etsin bunları ne diyeyim ıspanagımı yıkadım ocaga attım geldim buraya
pek yazan olmamıs gene durgunca topik hayır olsun
off cok bitkin hissediyorum kızımdan da tık yok bugün karnımı sallaya sallaya bir hal oldum
iyice içime kurt düştü strese girdim yarın olsa bir iyi oldugunu görsem bilsem oyy
sen iyi olda geç gel çok çalış hem yoğun olursan kafandaki bitlerden arınırsın hehe birden ce yapar benim kuzum inşşşşşşşşcanlarım birtanelerim tam eve girdim laptopı aldım elime kociş geldi akşam işle ilgili yapmam gerekenlerde var kocişte hasta bol bol meyvesuyu sıkmaktan akşam bitiyor dünde geç geldim giremedim bile sizleri çok merak ediyorum hepinizi öpüyorum yarında yoğunum ama fırsat bulursam gireceğim cee yappıp kaçıyorum tatlılar
perpanın önünden münübüsve otobüs var canım şişliye giden 5dakika bile sürmüyor haberlrini bakliyoruzzzzzzz öyküyleeeeeeevalla yedim zaten canım ama napiim bunların anlayacagı dil bende yok malsef
adam tutup üzerlerine salmaktan baska care yok galiba:)
haftan ilerledi epey canım artık baslar böyle rüyalar hayır olsun insallah vaktinde gelsin yavrumuz
saol canım benim
bugün bebeler nazlı galiba ben de ugrstım ugrastım karsılık alamadım:gitme:
baska derdi var mıymış cok biliyor o müdürlaelaelaelaelae
ben de öyleyimm nursimmm
kuzuuum nerelerdesin allasen aaa kayıplara karıstınız hep birden özlüyoz ama
iyileşemedi mi nazlı kocacıgın hala haydi gel de şenlendir yine topiğimizi cadııcımm benim
burada olsaydın sana perpadan şişli merkeze nasıl gidecegimi soracaktım ama kacırmısım tüh
evt akşama kadar gezdim sıonra eve geldim yorulmuşum misafir geldi gerçi misafir sayılmaz kankam balık almış ben seviyorum diye getirdi temizle pişir salatası çorbası çay derken geç oldu giremedim iyiyim amakızanlar yok bugün nursimim herkes yogun herhalde
sevimi hiç göremedim hayrolsun gene mi misafir bastırdı acep ugrardı o
bebim de yok ortalarda melekten hala ses yok
diğer hatunlar ugradı bir kactı gerisi gelmedi
ben de erken kacarım bugün yarın nöbet var çıkışta ta karsıya gecicem
aksama kadar oyalancaz magazalarda aksama ayrıntılımız var
oradan annemelrden gelmem derken
saat olur gece on iki bir anca yatarım ertesi gün iş var malum
inş hayırdır tatlım allahım sana senin kadar tatlı bir mellek versin inşşşşşşşşşşşşşşbu aksam iş çıkmaz bizim topikten demek ki bende bayagı yogundumm ay sonu toptancılar alacaklılar ziyaretler derken feci kalabalık oluyor basım.
kızlar hamile degilim ama seker yükleme testi yapılacak haftaya son zamanalarda elimni ayagımın canı kesiliyor birdenbire yürüyecek halim kalmıyor cok acayip bi garip hal evhamlandım acaba gizli seker filan mı diye hayra cıkar inş korkuyorum da.bişeyler yiyince geciyor ama cok ilginç
inş bişey cıkmaz
bide tüp bebek öncesi kendinden gelirmiş ne güzel olur yaaaaaaaaaaahayal kurdum bugun hani filmalrde hamileler bayılırda öyle anlasılır ya
keske benimkide ondan olsa diye
aman dedim sonra sacmalama
adetime 3-4 gun var denizcim az kaldı yani
sonunda kavustum sizlere fistiklar gecen hafta carsambadan düne kadar hastenede kaldim simdi cok iyim allaha sükürler olsun haftayada ise basliyacagim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?