Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydınnnnnn ben geldim gecikmeli olarak da olsa az geçmişi okuyup geliyim maleğim gelmiş oley galiba balım yiğenin gelmiş gözün aydın nbnh valizler hazırmı ne zaman yola çıkcaksınız hadi ben gelene kadar kaynatın

doğru söylüyorsun canım bunlarıda düşünmemiz lazım allahım herşeyin hayırlısını versin canım

saol sevimcim inşallah sen de hayırlsıyla bebeğini kucağına almayı koklamanı nasip etsin canım

nbnh inşallah rabbim hepimize bu sevinci tatdırır

tatlim nasilsin bebisnde iyimi?nbhn nereye gidiyor canim?

tabi canım bu da bir sınav bizim için sonuçta baksana tecavüzle bile hamile kalıyorlar. oooo bizde olsun diye neleerle uğraşıyoruz

nbnh cim olabilir canım duruma göre haberdar edicek haliyle izmir çok uzak bana ama illada ona ihtiyacım olduğu iiçin değil o gününde yanında olmamın bile yeterli olabileceğimi
düşünmesini isterdim

allahkimseye yaşatmasın çok zor kadının yaşadıkları allah sabır versin
iyi ol gerisini boş ver canımmmmm müdürde kıyakmış he
bebing hayırlı olsun canım bebek şekeri işin bende yaptırıcam kızıma şeker ama kara veremedim henüz internetten araştırdım bide burdaki şekercileri gezmek istiyorum sonra karar vericem...
bende istiyorum ama bunlar beni dolaştırmaz netten bakıp kalıyorum sadece aslında bebing sana yaptırız sen gönderirsin olmazsa olmazmı ben sadece kaçtane yaptırcama karar verermem heralde sadece özel kişileri hesaplarsam 50önüne geleni hesaplarsa 500de olur ne olcak
canım çoçukta bi sakatlık özürlülük veya başka bişey varsa seslerini çıkarmıyorlardır yoksa bu kadarına onlarda katlanamaz karnınıda sallama delüüüüüüü
sen iyi olda geç gel çok çalış hem yoğun olursan kafandaki bitlerden arınırsın hehe birden ce yapar benim kuzum inşşşşşşşş
perpanın önünden münübüsve otobüs var canım şişliye giden 5dakika bile sürmüyor haberlrini bakliyoruzzzzzzz öyküyleeeeeee
evt akşama kadar gezdim sıonra eve geldim yorulmuşum misafir geldi gerçi misafir sayılmaz kankam balık almış ben seviyorum diye getirdi temizle pişir salatası çorbası çay derken geç oldu giremedim iyiyim ama
inş hayırdır tatlım allahım sana senin kadar tatlı bir mellek versin inşşşşşşşşşşşşşş
hayal kurdum bugun hani filmalrde hamileler bayılırda öyle anlasılır ya
keske benimkide ondan olsa diye
aman dedim sonra sacmalama
adetime 3-4 gun var denizcim az kaldı yani
bide tüp bebek öncesi kendinden gelirmiş ne güzel olur yaaaaaaaaaaa
sonunda kavustum sizlere fistiklar gecen hafta carsambadan düne kadar hastenede kaldim simdi cok iyim allaha sükürler olsun haftayada ise basliyacagim:))))

geçmiş olsun canım kendine iyi bakkkkkkkkkkkk

kızlar gribimin geçmediğini sormuşsunuz geçmez anam ben çok zor grip olurum oda bi tutarsa asla yakamı bırakmaz ilaçlı da ilaçsızda 1ay sürer burnum tıkalıdır akmaz oyüzden atamam şimdide öyle ben alıştım geçer geçer daha var geçmesine

balcım hayırlı olsun bebeğiniz en kısa zamanda seninde olur inş
ne guzel bi duygu di mi tüylerim dikeen diken oldu bahtı acık olsun saglıklı mutlu olsun inş
maşallah koca cocuk o ne 4100 masallahhhh
en kolay dogum epidural miş canım

melekcim hosgeldin canım
bi daha doguma git inş hastaneye
iyi olmana sevindim özledik seni
dün kulakların cınladı mı denizle seni cekiştirdik

kasıgım agrıyor yaaaaa
bu regle bikaç gun kala bekleme stresi ömrümü yiyor benim ya
belirti vermesin küt geldin gelickse
gelicek ki belirtileri yolladı yine gıcık sey

günayddııınn....

hayırlı olsun balcım,allah analı babalı,sağlıklı,mutlu büyütmeyi nasip etsin..

sevimcim yeni tickerin hayırlı olsun,elanınkıne çok benziyyooo ama değişik bişeyler yapabilseydin keşke..neyse cnm sen nasıl istersen öyle kalsın.

melekcim geçmiş olsun..

bizde bebek görmeye gidicez,bizim dükkanda çalışan elemanın çocuğuoldu,bugün hediyesini alıcak zafer,hafta sonu gideriz heralde.

ata ve ada çok güzel anlaşıyorlar,ata hiç kıskanmıyor,aksine çççookk seviyor,hiç böyle düşünmemiştim.annemler cuma akşamı gidicekler.bayramda biz gidicez inş.gidemezsekde annemler gelicek.

ya ben düzeldim diyorumannam dışarı göndermiyor bugün bankada işim var kadın göndermedi delü bağırdı çağırdı bend ekırmayım dedim birini bulup banka işini halletmem lazım kartın ödemesi yatacak münibüse binemezmişim peh haberi yok ben geçen kartala gittim gezdim ne olurkiiiiiiii

oh keyfin iyi ozaman adamızında keyfi iyidir onada neşe olmuştur evde bir çoçuğun olması
ben iyiyim canım demek elenınkiyle aynı he ben farketmedim bile ben yapamadım sermest yaptı olsun ne yapalım yada sermest teyzemize söyleriz karışmasın değiştiriz ay yüzsüzüm dimiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…