Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kafam kazan gibi yine,ders çalışmak çok yorucu ve şimdi içimi korku kapladı,ya başaramazsam korkusu,tabi ki dünyanın sonu değil ama,insan umutsuz yaşayamıyor...

Adet ağrılarım başladı yine,evlenince geçer dediler geçmedi,şimdi doğurunca geçer diyorlar,bence de geçer,hiçbirşeyim kalmaz

günaydın..
bol yağmurlu bir güne uyandı izmir..
bereketiyle gelsin bana bir bebiş getirsin:))
kociş evde yatıyor çoktaan 29 Ekim tatiline girdi pazartesiye kadar ..bense bugun yarın ve üstelik Cumartesi de çalışıyorum:çok üzgünüm:

denisim tuanayım eşime bayram tatilinin son gunleerrinde izmire gidelim dedim bakalım kabul edicek mi
belki görüşürüz olamaz mı:)
olur hemde süper olur
kalp kalbe karşı derler ya öyle işte
bende bayram nöbeti yeni yeni kesinleşiyor bayramın ilk 2 günü nöbetci sonra 4 gün tatil hafta sonu bayramda bitmiş oluyor belki tuanayımla da konuşursak 1 geceliğine gelebilir miyiz diye düşünüyordum sende çalışmazsın belki:))
hiç fark etmez siz biz görüşelimde tekk:))

Adet ağrılarım başladı yine,evlenince geçer dediler geçmedi,şimdi doğurunca geçer diyorlar,bence de geçer,hiçbirşeyim kalmaz

senağlama
inşallah tuanayım doğurunca geçecek ..

sermestimin yokluğu belli olmuş kzılar
sayfalar ilerlememiş..
naptı acaba bugun ses ver hatunum naptın en ettin merakta bırakma bizi..
kocişi de gelecek ne güzel:))

nbnh cim ne zaman geleceksiniz izmire?görüşelim mutlaka ya buraya kadar gelmişken görüşmeden olmaz değil mi?:))

evde olup kocişimin yanında uyumak istiyorum yaaaaaa..

bu arada dünde ovulasyon 2. çizgi silik çıktı muhtemelen bir önceki gün koyu çıkacaktı ama kociş yoktu evde((hayırlısı artık bir preseed bebişi daha gelsin :ecrin_bebek:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,sayfa 4000 ve ilk bomba haber bekleniyor.......

NBcim ben geldim,yatmadan bir bakayım dedim,ne zaman geliyorsun izmire?

Kafam kazan gibi yine,ders çalışmak çok yorucu ve şimdi içimi korku kapladı,ya başaramazsam korkusu,tabi ki dünyanın sonu değil ama,insan umutsuz yaşayamıyor...

inşallah bu defa emeklerinin karşılığını alacaksın canım
dün arayacaktım seni ama yoğunsundur diye aramadım
şimdiden başarılar iyi şanslar

nbnh cim ne zaman geleceksiniz izmire?görüşelim mutlaka ya buraya kadar gelmişken görüşmeden olmaz değil mi?:))

kızlar bugün yola çıkıyoruz kısmetse İzmirede pazar günü gelirim büyük ihtimalle
salı yada çarşamba akşam kızkıza görüşebiliriz salı arayacağım sizi konuşuruz

ben son hazırlıklarımı tamamlayayım kaçıyorum
kendinize iyi bakın hasta olmayın özellikle hamilelerimiz
bugün bir daha giremem herhalde öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…