sermestim ne yaptım direksiyon sallamaktan geberdim allahtan arabam otomatik kocişinki manuel ayak bileklerine ağrılar girdi 3 saat kaldı trafikte garibiim ben 2 saatle kurtardım
dun radyoda duydum bende yola cıkmayın bi cafede oturup bekleyin diyordu cok acayip bi trafik olmuş niye ki merak ta ettim yani
Allah kolaylık versin şekerlerim.
ben burdayım sen nerdesin sermestim
cadı iyiymiş işte bi daha panikleyip onu da etkileme canım peişan olmuşsuun dun sende
kime cekti acaba:)
denizim süper olur yaaaa bi görüşsek sonra gelecek herhalde bizim zıpalar
bugun cok duygusalım dokunsalar aglayabilirim havadan mıdır nedir
karnım da agrıyor ara ara ilaç içmiyorum gecikmesin gelmesi diye
şakır şakır yağmur var havada
ayyy ne kasvetli yaaaa
burpum ya otomatik en güzeli valla insallah bize de nasip olur sürebilirim diymi ben de canım
endişem var biraz normalde ögrenmiştim ben gerci cok uzun oldu sürmeyi de unutmusumdur da
otomatik yabancı geliyor kolay diymi.)
bebişim ben de bilmiom neden öyleydi trafik ama rezaletti yani her taraf aynı
gece yarısı geldik güya yollar acılır diye gelirken bile berbattı
havadandır senin durgunlugun kıyamam sana
nasıl yorgunum anlatamam uykusuzluktan ölüyommm
yarın kocimmm geliyor yasasın sagsalim gelse barı yagmurlu da yollar
bebiim sen napiiin bugün ne durumda işler
bebiim dün magazada maxi cosinin bir modelini gördüm ama acayip iri geldi gözüme ya
nette falan o kadar kaba görünmüyor bunun tekerlekleri o alt sistemi pek bir heybetliydi
acaba alt kısmı quiny almak mı daha mantıklı anlamadm ki
benim nettede bir gariplik var önceden yazılmış mesajları yeni gösterdi sermestimden kopya çektim geçmişi okuyamadım
meleğime ne oldu yaaa niye hastanede yattı kuşum halbuki kotasını doldurmuştu bundan sonra bebiş için gidecekti öyle yasaklamıştık karı koca bu yılları hastanede geçti canlarım yaa
balcım bebiş doğmuş allah analı babalı büyütsün allah sana ona bir kuzan vermeni nasip etsin inşallah tatlım kocişinin gelmesinede az kaldı dimi
canım kız izinli ya ekran acık müşteri girince haber veremeden cıkıyorum
maxi cosi mura 4 se baktıgın o sana gelmez acayip agır bir model kaldırması filan cok zor
belim yarıldı ağrıdan gözümü açtım iş hala daaha bitmedi of bu neyaa saat kaç olmuş ne geçmişi okuyabildim nede derse başlayabildim hep geç geldik eve ya ev çoşmuş çamaşır temizlik of of ki ne of
kaldığım yerden devam edeyim işede arada karnıbahar haşlayayım bir kısmını bugün borcamda başamelli yapacağım bir kısmınıda yarın galeteunu ile kızartacağım kociş pek bi sever
sen bana ana kucagında ve mekanizmada en iyileri tarif et kuzum
burpum seni bulmusken daha muhim sorum da sana gelsinn
bebim isofik olan bazadan al dedi family fix mi ne zımbırtıysa
biraz bakındım da her arabaya uymuyormus sonra elimde patlamasın
senin arabadan almayı düşünüyoruz ya biz de nasip olursa
isofix denen zımbırtı var diymi uyumlu yani oto koltugunu monte etmeye
benim 2006-2007 model alacagımı düşünerekten cevaplarsan sevinirim kuzum