iyi yolculuklar canım haber bekliyoruz senden kzı kıza da olurinşallah bu defa emeklerinin karşılığını alacaksın canım
dün arayacaktım seni ama yoğunsundur diye aramadım
şimdiden başarılar iyi şanslar
kızlar bugün yola çıkıyoruz kısmetse İzmirede pazar günü gelirim büyük ihtimalle
salı yada çarşamba akşam kızkıza görüşebiliriz salı arayacağım sizi konuşuruz
hiç farkında değilim 4000 e ilk ben yazmışmGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,sayfa 4000 ve ilk bomba haber bekleniyor.......
hayırlı yolculuklar iyi tatillerben son hazırlıklarımı tamamlayayım kaçıyorum
kendinize iyi bakın hasta olmayın özellikle hamilelerimiz
bugün bir daha giremem herhalde öpüyorum hepinizi
cadıya bak sen hadi gözün aydın için rahat kuzucuğunu gördün :))biz geldikkkkkk
önce güzel haberlerimizi vereyim ardından geçmiş turu ve benden özetlerle aranızdayım canlarım:)
uzun bir trafik yagmurlu fırtınalı bir istanbul havasında rezil olusum aksam altıda olan randevumun felc olan trafige takılıp gelemeyen doktorumuz yüzünden dokuza kaymasını saymazsak herşey cok güzeldi cok şükür:)
kuzucugumu yarım saat uzun uzun görmek nasip oldu bana belli etmese de gayet hareketliydi cimcime
bu arada cadımızın olacagı kesinleşti gayet iyi dedi herbişeyine sonuclarımız güzel hamdolsun
ancak bu kız anasından keçi olacak belli koskoca uzman doktoru bile ugrastırdı ölcüm alırken hiç istedigimiz pozisyonları vermedi o kadar ek para döktüm resim cd alayım yüzünü göreyim diye
bir suratını göstermedi cadı ya net bir fotomuz olmasa da gördüm cok şükür resmen elleriyle yüzünü kapattı cadı doktor bile dedi baya inatcı nazlı bir kızınız var cok ugrastırdı beni diye
resmen kaburgalarıma kasıklarıma sokacaktı ultrason aletini bastır bastır cadıyı görecegiz diye
kime cekti bu zilli bilmem ki:)
şişşşttttt öyle söyleme felaket tellalı seni..benim bu cumartesi sabaha kadar regl ağrım olmuştu 3 gündürde sol kasığımda bir ağrı var batma şeklinde sanırım nurtopu gibi bir kistim var doktora gitmem lazım hiiiç canım istemiyor halbuki yakın yerlerde nezih bir sürü özel hastane var sağım solum dolu ama canım hiiiiç istemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
afiyet olsun sermestimtabakları kaldırayım çayımı tazeleyeyim geliyorum hemen
neredesiniz ey ahalii bak uykusuzluktan ölmeme ragmen buradayım
toplaşın bakiim yamacıma haydiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?