deneyeceğimmmmm kesinlikle ekşili köfte çorbası var mersinlilerin oda güzel bide mantılı çorba ama karı kazım canım onu yapmaya bi kaşığa en az 20tane mantı
ben hep abur cubur yiyeyim değişik soslar deneyeyim
dünya yemeklerini denemeye bayılırım arap yemekleri hariç :))))
tariflerimde vardır aklıma geldikçe yazayım size :)
guakomaola diye bir sos var avokado yeşil soğanla yapılan bir sos çok lezzetli takoyla yeniyor ama bulamazsanız sade cipslede yenilebilir
salsa sos mesela küp doğranmış domates ketçap baharatla gene cipsle yeniyor
anaa sevim harikasın keşke bende sevmesem seviyorum ama yememeye çalışıyorum ayda bir cips yerim gerçi yersemde 3-5 parçada tıkanırım öyle oturdummu bir paket yiyemem hayatta kolada sınırım yok ama haftada bir içmeye çalışıyorum tavuktan zarar yok severim ama çok yersem sıkılırım :)))
benim mersinli bir arkadaşım var devamlı yapar tantuni ve mantı çorbasını çokda lezetli eli var bide üstüne kahve falı oh arasammı acep pazr günü memo onun camlarını tamir etcek ozamana yapsın ayyyyyy ne yüzsüsüzüm dimi
bakma sevim şu an karnım acıktı ben normalde yemek yemeyi sevmem en sevdiğim tatlıyı yerken bile 3 kaşıktan sonra tıkanırım bir kase prefiterolü bile 2-3 oturumda anca yerim yemeklerimi hep kocişin tabağına stoklarım işyerimdeki ahçı ve garson artık isyan ettiler bana az yemek veriyorlar çöpe gitmesin diye aburcuburuda sevmesem süper olacak ama onuda az yiyorrum yoksa bu sporsuzluğa karşı duba olurdum ben yeseydim
tam abur cuburcusun sen burp tam cocuklar gibi çocuk menüsü alsın kocan sana :)
hala karnım agrıyor hatta astı artık belimde agrıyor :)
işkence etmese olmuyor geliceksen gel nazlanma be birader
hoş keşke gelmesen onun yerine bebeğim gelse deeeeeee nerdeeeeeeeeeeeeee
bende full sebze yedim brokoli kereviz ve barbunya ama hala acııııııııım çünki et olmayınca doymuyorum ben veeeeeeeee tatlı istiyorummmm yememeye calısıyorum tutuyorum kendimi ama istiyor canım
burpcum sterilazotörü demedim ona daha var hele bi doğsun emsin de 2.dönem evdeyim illa lazım olursa o zaman alırı
bebingim evet buralarda çok lazım evler kaloriferli ve çok kuruyo
ne yapsak tam anlamıyla nemli olmuyo ufaktan almaya başlıym da çıksın aradan dediğin markaya da bakıym
chicco nun da varmış ona da bakıym istanbul a gidince alırım