Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oyy oyy oyyy onasıl beşikmiş bebingim kış günü dötü donmuyormuymuş bebişlerin

sen ne diyorsun sevimim kan çıkarıyorlar eşşekler ablam diyorki bunun çenede görünmez dişmi var çok fenaa :)))

burp burda fırtına çıktı size doğru geliyor senin kociş hangisinde thy sabiha gökçendemi yeşiköydekindemi geç gelir şimdi ist ne trafik vardır

acılı ekşi diye bir çorba vardır çinlokantalarında bilirmisiniz canım ondan çekti

bebingggggggg acele cevap bu gögüsleri emzirirken koruycak bişey yokmu silikon plastik meme gibi falan takılan

güneşlide genelmüdürlükte tatlım burdda fırtına fena of trafikte fena zati ben bugün kocişten yana hiç beklentim yok bi uyumaya gelir heralde

bilmiyorm ama acılı ve ekşili olunca benim ilgi alanımmmmmmmmmmm çok sevrim ben acıyıı
bazen bebğe zarar verirmi diye korkuyorum ama her akşam kornişon arnavut biberi yiyorum

göğüs kalkanları var canım kaucuk yada silikon ondan takarsın emzirirken yara olmaz o zmana sen merak etme bunları

ablan işe gittiiği için sagıyor biberonla veriyor anladım canım gerekli oldugunu

evde bir alay yemek var bebingim zati dün pizzahuttan öyle iğrenç pizzalar yedimki dışarıda yemek yeme zevkimin içine ettiler nasıl başarısızdı anlatamam bak boş bulundum söylenmedim işimede geldi fazla yemedim böylece yiyebildiğin kadar geyiğine girdik vejeteryan pizza çöp tadındaydı diğerleri soğuk ve vıcık vıcık yağlıydı tam bir skandaldı

ayyyyyyyyyyyyy coooooooooooook acıktımmmmmmm

burp madem koçiş gec gelecek ben yiyiebilirim yemekleri ama senin menü yemegin üstüne film izlenirken yenebilir :)

bebingim ablam canı yandığı için gitmedende sağıyordu ne kalkan ne zırh korumadı memeleri uçları içeri doğruydu onun dolayısı ile çok hassastı oğlan canlarına okudu parça koparttı resmen sen korkma sevim senin öyle olmaz

:))))) bana kalsa hep böyle şeyler yerim :)))) hiç sorun olmaz vallaha bugün iki film indirdim ama kociş geç gelecek izleyemeyiz hemde zaten biri korku filmi :)))

emzirme poziyonu yanlışsa cok oluyor yaralar canım
bide tabi meme ucu içieri dogruysa onu cıkartmak lazım yoksa yara kacınılmaz
ablamın ilkinde olmuştu yara cok şimdi hiç olmadı mesela
bol bol memeleri acıp havalandırmak lazım ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…