Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya senin yedgin şeyleri biz hiç bilmiyoz pazı corbasıda neymiş hiç görmedim ki ben
bisküvi ara öğün elim ayagım titremesin diye sevimcim yoksa ben hiç doyarmıyım beeeeeee

annemle tartışıyoruz sandığı bi açta diyor bak yeğeninin kundakları duruyordun dedim utanmaz anne oğlunun kızına gelince kundaklar süslüyorsun bana gelince sen bi doğurda tek çarşafa sararrız diyosun eski kundağı ban layık görüyosun aşk olsun diyorum kadın kikir kikir gülüyor alçak annneeeeeeeeeeeeeeeee

sennin patitis köfteden bende yesem oluverrir mii gari :)

dün çocuklar duymasını seyrettim de

vallaha pazı çorbası sivasta meşur yayla çorbası gibi oluyor yanlız içine nohutla yarma oluyor tatlım

mavinin bahsettiği buhar makinesi buharlı dezenfektan makinesi olmasın bebin şu biberonları dezenfekte eden

sevim annene söyle bi beşik varmıs bizim oralarda eskiden tahtadan hani türk filmlerinde olur ya
toto kısmında delikmiş ordan pişini tatasını yapınca cocuk aşağı akarmıs bez derdi olmazmış ondan yaptırsın sana:)

yarma ne sevim
sen tokatlı degil misin sivas niye

burp o sterilazatör degil mi biberonları dezenfekte eden.
ona gerek yok sütü olursa gerek kalmaz çünki
bu odanın havası kurumasın diye

bebing sen bilmiyonmu benim kaynanana eski tathta beşik bulup kundağa sarcakmış bizim veledi bende höllükte bulun oldu olacak dedim ya işin kötüsü kendi çoçuğunuda bu kadar çok bilmişin içinde istediğin gibi yetiştiremezsinde of ya ben memoyu kandıramıyorum burdan taşınma konusunda

canım ben sivas tokat karışık nereli olduğumu bende bilmiyorum artık köy sivasa aitmiş tokata yakın diye orası almış sınırına karışık işte dha 3sen önceye kadar kimliğimde sivas yazıyordu şimdi tokata bağlandı tokat yazıyor
yarmada hani şu aşureye konulan buğdayın yarım olanı yani kırık pirinç gibi

bu çorba kış gününde sıcak sıcak güzel oluyor ekşi sevenlere
pazılar küçük doğranır kaynayan yarmaya katılır sonra unla yoğurt çırpılıp içine atılr üzerine teryağında nane yapılır okadar

benim ablam emzirdiği halde kullanıyor bebingim emzirsede sağıp biberona koyması gerekiyor kaşıkla arada mama takviyesi falanda yapıyor bazen memeler yara oluyor ozamanda sağıyor işe gidincede sağıyor dolayısı ile ona gerekti bu zımbırtıdan

ya bide biberon derdi vardimi amma çok şey var ya yok beşikdi yok ana kucağıydı yok part yataktı araba için koltuktu elbiseler battaniyeler şekerler kapı süsü bebek sepeti ya bu doğunca kendi işini kendi yapsaya biberenunu kendi ısıtsın örneğin ben doğurur doğurmaz ona iş mi öğretsem acep

bebingim menumü kim ne yapsın kociş geç gelecek thy de şantiyeleri var iki haftadır oraya gidiyor geliyor orada ofis kurmuşlar ona geç gelecek
başamelli karnıbahar var
köftepatatis yemeği var :)) bendende yiyebilürsün yağni :)
kabak tatlısı
ezogelin çorbası var
birde benim menüm var
çay patlamış mısır yanındada çikolata buda benim akşam menum :))))

çektiğimiz azmış gibi bide memeler yara olcak dimi alallahım bütün isteyene ver bebekleri
ama acı çektirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…