Bir huysuzlukdurkii gidiyor bizim kızda..sanırım dişleri zorluyor,alt damakları çok kızarmış,günde 3-4 kez kak yapıyor,hemde isalvalla olması bir dert,oldukdan sonra asıl dertler başlıyor,bebek bakmak zor iş..bu günleriniz çok güzel değerlendirin,gezin,tozun en önemliside booollll boooll uyuyunnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..[/QUOTE
oyyy kıyamam ben kuzuma geçmiş olsun canım çok dikkat edin bu dönem biraz sancılı maalesef...
uyumak mı ben beceremiyorum ya((
ohh ne güzel özendim valla ben sebzeyi normalde çok severim ama şimdi seçiyorum yabalcım akşamları özellikle mutlaka sebze yemeğim oluyor canım....bugün başladım işe ama fazla otuma iyi gelmiyo banakasıklarım ve sırtım çok ağrıdı şimdiden...
seni merak etmez miyiz hiç helede kızımızı:)bizi hiç soran merak eden olmamış üzüldük teyzoslar bilesiniz
eşimi geçirdim bir bakınayım kızlara dedim amma velakin sükutu hayale ugramadım degil cadılar
tuanayım sınavdan kurtuldun hadi geçmiş ola inşallah güzel olacak sonucu
balcım hastaymıssın gecmis olsun burpum da hasta sanırım ben de olacak gibiyim
salgın mı var nedir anlamadım Allah hepimize acil şifalar versin
yarın rapor almayı deniycem umarım basarılı olurum da yatarım bir hafta annemde
yoksa benim de gidişat iyi olmayacak gibi
neyse ben işlerimin basına kaçayım iyisi mi
inşalah alırsın canım geçmiş olsun ,2 hafta kaldı sabret:)
sen mi az yiyorsun hiç sanmıyorumben ne yersem dokunuyor nursim az yemeye çlışıyorum ama doymuyorum çorba beni kesmez yanında muhakkak bişey olmalı sermestim allah kavuştursun canım kzınla gez dolaş bakalım inş raporunuda alırsın ben kaçar yemek yapcam akşama da giremem zaten öpüldünüz
senin o 1 öğünde saydıklarını ben 3 öğünde yiyorum:)))
aman ya hafta sonu toplantıda neymi bizimde çarşamba okul aile birliği toplantısı var...elam kızlar yine toplantı vardı geç geldim eve
işin kötüsü cumartesi de veli toplantısı var(((
melek hayırlısı olsun kızlar da söylemiş ordaki imkanları burda bulmanız çok zor
iş lazım ki olsa bile ordaki gibi olacak mı
iyice düşünün orta yolu bulursunuz
ben de kaçıcam yemeğim var dünden ama salata yapıcam az yatıym da gidip yaparım
gelirim akşama
iyi akşamlar cok koşuşturmalı bir gun bitiyor eve gidip yemek yapıcam kararlıyım
yoruldum ama degdi sanırım.
sizi de özledim.
akşam gelirmisin sermesttttttt
inş alırsın rapor canım
Allah kavustursun neyseki bayrama az kaldı canım
eee kararlıysan ne diyelim :))) kolay gelsin
melekcim arkadaşlar haklı o imkanlar burada olmayabilir sakın sonra pişman olma canım
iyi düşünüp taşının ve öyle karar verin ...
melekcim siz ne kadardır evlisiniz
peki baban demicekmi ben kızımı ne sartla vermiştim noluyor diye
canım ben böyle durumlarda en cok ne olumsuzluk olur onu düşünürüm
mesela nerde yasıcaksınız kayınvaliden ve ailesiyle sııkıntıların olablicek mi imkanların nasıl olacak calısabilicek misin arkadas cevresi bulabilecegin bir yer mi olacak yoksa eşinin arkadaslarıyla mı görüşeceksin yani hiç kolay degil canım.
eşin herseyi düşünmeliydi.sonucta ya mutlu olamazsan burdayken eşinide mutsuz edersin
hiç kaynatılmamış amaaaaaaaaaaaaa
reglim son hız devam ediyor ahhhhh ahhhhhh bu byarama bari hamile girseydim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?