melekcim bursa yasamak için güzel bir şehir canım hem ben sık gidiyorum bursaya mal almka için senide görürüm:)
yabancı dilin oldugu için iş te bulabilirsin bence sonucta sanayi sehri orası
kayınvalide olayını netlestirmen sart ama burnunu sokmıcak evliliğinizde
eger ailen de 6 ay kalıcaksa tr de özleme sorunun da olmaz
eşini cok seviyorsan ve burda evliliğini yürütebiliceksen gel
ama eşin sana minnetttar olmalı ve seni mutlu etmeye calısmalı
melekcim zordur yaşamda oturmuş düzeni değiştirmek birden
ama eşine de hak ver ben de eşin gibi eşim için bütün düzenimi bozdum
kalktım peşinden bilmedigim bir hayatın içine attım kendimi
evet bastan biliyordum ben istedim kabul ettim gittim
ama kazın ayagı öyle olmuyor işte insan bir süre sonra kendine ait hayatı da özlüyor
zor yani eşin de olsa herşeyini geride bırakmak birisi için bu yüzden onu da anlamaya çalış
insan ne kadar sevse de bir süre sonra soruyor neden ömür boyu ben fedakarlık edeyim diye nefis işte
ama sizde şartlar biraz da senin elinde olacak gibiyse kalkış böyle bişeye
benim mesela hiç alternatifim yok hayat boyu istanbula temelli yerleşme şansım sıfır
belli baslı sehirlere mahkumuz hep eşimin işinden dolayı ki hepsi benim memleketime aileme cok uzak
benim icin sosyal anlamda da iş anlamında da sıkıntılı beni tatmin etmeyecek hayatlar hep
şimdi ben burada hasretlik cekiyorum eşimden ama bir yanım da cok huzurlu mutlu
kendimi kendim icin yasamayı cok özlemişim ait oldugun bir yerde nefes almak cok baska bişey cünkü
belki eşine de zor geliyordur artık içinde neleri eksik hissettigini özledigini anlaman lazım
ama kaynana boyutu cok baska eger verme sırası sendeyse tabiki şartları da buna göre hazırlamalı
cünkü sen de zorlanıcaksın alıstıgın düzeni bozunca üstüne bir de evliligine gölge düşürecek etmenler olmamlı kesinlikle en güzeli mesafeli sekilde hayatınızı kurmanız insallah hayırlısı olsun hakkınızda
araba oto koltugu family fixi
park yatagı alt üst takım battaniye hastane cıkısı
Allah ne verdiyse topladım geldim bebiim
geriye kaldı biberon banyo elektrikli ürünler falan ıvır zıvır yani
benimde farklı haayallerim vardı cok farklı bir kariyer yapmak istiyordum
eşim için bende vazgectim bazı seylerden burda yasamayı hiç istememiştim
baska bir iş yapmak istiyordum yüksek lisansı bıraktım sevdgimi sehirde sevdigim işi yapmaktan vazgectim.evet kendi memleketimdeyim ama buralı hiç hissetmemiştim ki kendiimi.üniversiteyi kazanınca arkama bakmadan gitmiştim.7 yıl sonra döndüm.hiç arkadasım kalmamıştı sadec e ailem 1.5 yıl cok zordu yeni yeni arkadas ediniyorum cevre genişte kafama göre yok.işimide seviyorum ama bazen sızlamıyor degil içim.
ama baska sansım yoktu biliyorum eşim in fedakarlık yapması gerekse o da yapardı
o yuzden mutluyum farkettim ki herkeste bir fedakarlık sözkonusu
iyi gidiyor galiba ağrılarım tedaviden olabilir bebim iyi dedi bir nevi tepki veriyormuşum
ilacım değişti 2 ay sonra kontrol var
2 kullacağım 2 haftada bir almam gereken bir ilaç
iyi geldi ama inşallah kendimi çok salmadan başlarım tedaviye
aslında 1 sene tedaviye karşı yapma diyor ama bilemiyorum sabırsızım o kadar bekleyemem
hayırlısı ne diyelim
2.5 yıl oldu balım hala olacak diye bekliyoz işte bi gün buluşacaklar diye
ne zormuş yaaaa
kendi ellerimle yakalayıp buluşturucam olmadı :)
en buyuk sıkıntım niye bunlar buluşmuyor diye düşünmek
acaba zorlamamak mı gerek diyede düşünüyorum aslında
bebingim aslında varya kafamızdan çıkarabilsek canım buluşurlar belki inanki eşim gitmwden önce reglimin bu gün kaçıncı günü tek tek sayardım.2 aydır unuttum valla sadece 13 de oldu son reglim o kadar
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
yemek yedik yarın için biber doldurdum okuldan bgelince pişiricem bi de yanına tavuk suyuna çorba yapıcam
sırtım felaket ağladım az önce nasıl ağrıyo yaaaa 3 gün ne iyiydi:))))
sermest güle güle kullansın kızın inşallah
bal ne zaman geliyodu eşin menüler falan hep hazır maşallah:))))))))))
denizin kociş yok
sermest ortalığı toplarken gözü doymuş ve artık ciciş almamaya karar vermiş:)))
melek bursaya gelmek istiyor iyide olur bana göre:)))
bebing olmazsa zaten olmaz zati o başkanımız:)
melekcim için nasıl rahat edecekse öyle yap tatlım
önemli olan sensin
ama şu anda netleştiremediğiniz bir olay var şu an..bunun sıkıntısı ile başlama sakın tedaviye
ikisini aynı anda kaldıramayıp kendini harab edersen olmaz..
önce rahatlamaya çalış eşinle sıkıntınızı halledin ondan sonra başlayın bence..
akşam gelemedim ya bayılmışım resmen 10 da koltukta uyumuşum sonra yatağa geçtim geç saat yine deli gibi uyumuşum ya kociş olmayınca yayaılıyorum resmen rahat rahat:))
denizcim melekcim günaydın kızlarr
melekcim nomu gö ndercem sana ama posta kutun doluymuş silmen lazım canım
melekcim reglin gelinceye kadar sanırım şu problemlerin hallolur inşallah herşey yoluna girer.bellimi olur
ben bu gün daha kötüyüm iyiye gidicek yerde kötüleşiyorum . anlamadım dr. dan rapor alıyım diyorum ama evde duramamki canım sıkılır . öyle kaldım ne yapsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?