Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebiim nereye gittin kuzumm
ben de cıkıyorum ses ver hele
gidioom bakk iyi geceler demeden gitmeyim

çok kaynatmışsınız ama ya ben okuyamam o kadar ((
ama facede fotoğrafları gördüm söyleyeyim çooooooook tatlısınız ya maşallah size....

denizin kociş yok

sermest ortalığı toplarken gözü doymuş ve artık ciciş almamaya karar vermiş:)))

melek bursaya gelmek istiyor iyide olur bana göre:)))

bebing olmazsa zaten olmaz zati o başkanımız:)

tatlim kafam o kadar cok karisikki anlatamam sonucta 17sene olacak burda yasiyali buranin hayat yasandisina almismis herseyi biliyorum istedigim vakit disari cikabiliyorum anlayacagin cok rahatim evide yöneden benim simdi ben trye gelsem hic bizaman dogru düzgün rahat edemeyecegim en basiti mesala tr sular elektirik kesiliyor burda öyle biseye yok 24 saat sicak ve soguk suyum var ve ücretsiz daha nice örnekler var trde olamayan seyler allahim bana bir cikar yol göster ya Rabbim.....((((((((((((((((((((((

canim ben bu kurulu düzenimi suan bozacak gücte degilim esim benden suan bu fedakarligi beklemesin cocuk derdi varken ona yeteri kadar üzülürken bunu kaldiramam hele kayinvalidemi hic cekemem o benim bosanma sebebim olur((

araba oto koltugu family fixi
park yatagı alt üst takım battaniye hastane cıkısı
Allah ne verdiyse topladım geldim bebiim
geriye kaldı biberon banyo elektrikli ürünler falan ıvır zıvır yani

sermestim canim güle güle kulanin hayirli ugurlu olsun tatlim

fedakarlik cooook zorrr yaaa allahim böyle bir secimi kimseyi birakmasin

canim sen ne tedavisi görüyorsun tatlim?

tatlim beklemek sabir etmek cok zor tatlim insallah en kisa zamanda hayellerimize kavusuruz bitanem

bebingim aslında varya kafamızdan çıkarabilsek canım buluşurlar belki inanki eşim gitmwden önce reglimin bu gün kaçıncı günü tek tek sayardım.2 aydır unuttum valla sadece 13 de oldu son reglim o kadar

ben bu kafaya takma olayina inanmiyorum yaa bir arkadasim var ilk üc ayi hamile kalamadi kiz neler yapti kendini harap etti resmen hergün aglamalar felan daha birsürü seyler sonra dörtüncü ayinda hamile kaldi ve kadar kafasina takmayla

gecmis olsun tatlim dr. söyledinmi hic beliyin agrimasini??

denizin kociş yok

sermest ortalığı toplarken gözü doymuş ve artık ciciş almamaya karar vermiş:)))

melek bursaya gelmek istiyor iyide olur bana göre:)))

bebing olmazsa zaten olmaz zati o başkanımız:)

ya kizlar iyiki varsiniz tatlim senin hamileligin nasil gidiyor?randevun ne zaman senin?

benim kara denizde gemilerim bati yine cok doluyum cok artik aglayamiyorum bile allahim bu dert nereye kadar gidecek ya Rabbim biran önce bizede yavrularimizi ver

kizlar ben artik beklemeyecegim daha fazla allahtan biseyde cikmazsa bidahiki kirmizilarima tüp yaptiracagim artik daha bekleyecek gücüm kalmadi etrafimdaki bütün insanlar ya hamile ya cocuklari var onlarin arasindan secilmek bana cok koyuyor evimden hic disari cikasim gelmiyor

melekcim için nasıl rahat edecekse öyle yap tatlım
önemli olan sensin
ama şu anda netleştiremediğiniz bir olay var şu an..bunun sıkıntısı ile başlama sakın tedaviye
ikisini aynı anda kaldıramayıp kendini harab edersen olmaz..
önce rahatlamaya çalış eşinle sıkıntınızı halledin ondan sonra başlayın bence..

akşam gelemedim ya bayılmışım resmen 10 da koltukta uyumuşum sonra yatağa geçtim geç saat yine deli gibi uyumuşum ya kociş olmayınca yayaılıyorum resmen rahat rahat:))

denizcim melekcim günaydın kızlarr
melekcim nomu gö ndercem sana ama posta kutun doluymuş silmen lazım canım
melekcim reglin gelinceye kadar sanırım şu problemlerin hallolur inşallah herşey yoluna girer.bellimi olur

ben bu gün daha kötüyüm iyiye gidicek yerde kötüleşiyorum . anlamadım dr. dan rapor alıyım diyorum ama evde duramamki canım sıkılır . öyle kaldım ne yapsam diye

haklisinda canim ben tedaviye baslarsam esim vazgecer gitmek sevdasindan belki:)))

akşam gelemedim ya bayılmışım resmen 10 da koltukta uyumuşum sonra yatağa geçtim geç saat yine deli gibi uyumuşum ya kociş olmayınca yayaılıyorum resmen rahat rahat:))

ee rahatsin simdi minciklayin biri yok yaninda:)))))

insallah canim ya insallah sikildim artik bu sorunlardab canim postami siler ve sana haber veririm tatlim

ben bu gün daha kötüyüm iyiye gidicek yerde kötüleşiyorum . anlamadım dr. dan rapor alıyım diyorum ama evde duramamki canım sıkılır . öyle kaldım ne yapsam diye

bence rapor al eve git iyice dinlen tatlim dinlenmeden gecmez bu hastalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…