Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bahtsız bedeviden günaydın herkese
sabahın köründe rapor peşine düştüm
millet kolayca alır yok bende şans yok anacım
bir de basıma iş cıkardıklarıyla kaldım bisürü
dahiliye vermez kadın dogumcu anlar dedik
ki zaten dahiliyeci yokmus bugün orada neyse
kadın dogum muayene etti halsizlik uykusuzluk anlattım bişeyler
zaten biraz da kırgınlıgım vardı yalan olmadı yani
amma velakin kadın dogumla ilgili acil bişey olmadıgından istirahat veremem dedi
uyuzzz oldum ya millet nasıl alıyor aynı bahaneyle rapor alan bisürü hamile var
ayy bir de kan tahlili cıkardı basıma yok yere hemsireler daha caylak benim damarlar zor bulunur
canıma okudular delik deşik oldum en sonunda serum yolu acar gibi elimi zımbalayıp aldılar
ha tabii doktorda oldugumu belgeleyecegim kagıda vurulacak kaşe bashekimdeymiş
o da taa baska biryerde devlet hastanesindeymiş bugün bir de oraya yönlendirmesinler mi
aman yarabbim işe gitsem daha az yorulurdum inan tahlil sonuclarını da attılar ögleden sonraya
kaldım ortada ne rapor alabildim ne işime yaradı sabah sabah canımın cıktıgıyla kaldım

şu an son şansımı deneyecek bir yol daha var onu deniycem
bir saat sonra sevkim bitiyor okula götürcem belgemi
diyecem dahiliyeye de cıkmam lazımdı ama doktor yoktu yarın da ona cıkıcam
ama emin olamıyorum prosedürden
tanıdık birini bulduk doktor karsıda rapor yazcak yarından itibaren
ama üst üste iki gün doktora cıkmak sorun yaratır mı o kafama takıldı
balcım olaydı burada bir akıl danısaydım

Son düzenleme:
aradım kapalı telefonu balımın
nursimcim sen de devlet memurusun sizde de farklı değildir prosedür
üst üste iki gün farklı alanlardaki doktora cıkma hakkımız var mı canım
ben arastırdım bir şey bulamadım aksi durum söz konusu olacak
bilgin var mı tatlım

günaydın kızlar..gece hiç uyuyamadık,ada çook huysuzz..zaten zaferlede atıştık,arabayı sattık dün,hep dışarıdaydım satış işlemleri için,şimdide dediki tiguan jeep alıcam,ama otomatik değil.otomatiklerde 1.4 motor yokmuş 90milyarmış,manuelde 1.4ler 60milyarmış.sırf otomatik diye 30bin veremezmiş.banane dedim,başka alalım dedim,nissana bakalım dedim,çok sinir oldumn,ben ist. trafiğinde manuel arabayı çok seri kullanamıyorum.3 yıldır otomatik kullandım,attan inip eşeğemi binicem,sırf çocuk oldu diye eve bağlandım zannediyoo.bundan sonra hiç evdedurmucam,erkeklere iyilik yaramıyoo.yemekde yok yapmıcam artık.

ay bugün herkes bir dertli anlasılan
nursimim yok mu bir fikrin tatlım
okula gidicem birazdan da bir akıl arayısındayım hala:=)

mosmor oldu elim kolum ya
balımmm ben aradım seni gelmişsin bir el at benim duruma

offff anlasıldı kimseden fayda yok bugün bana
allam bende şans olsa zaten dişimi kırıcam
milletin bir dakkada halletigi iş bana eziyet oldu ya

küstüm gidiyommm bana şans dileyin bari okuldan sorun cıkarmasınlar
karnımı doyuramadım sacma salak işlerle ugrasmaktan ya

günaydın ne ler oluyor herkez dertli
meleğim sen nasıl rahat etcek öyle yap bencede yap zaten artık tüpü lpg siz olmaz gülüm gelsin bakalım minik kelebek inşşşşşşşşşşşş
sermestim kartal yavuz selime gitsen rapor alman için kolaylık olur aslında onlar veriyor anlayışlılar o konuda
semram sana ne oldu canım adamız huysuzlaşmış ama kesin anneyle babayı hissetmiş ondan zafer en kısa zamnda senin gönlünü almak için çaba harcıyacaktır eminim belkide hediye alıcak adam sana süpriz yapacak durumu varsa alır neden almasın bence alcak

ben kalktım ağda yaptım her yer pamuk gibi oldu ama artık eğilemiyorum he şimdi kahvaltı yapcamda dı canım bişey istemiyor sizin cadı yeğeniz için yiycez artık bişey ler

he uğur böcekli battaniye başladım annem kudurdu doğurda çarşafa saralım ben bişey almanı istemiyorum diye kadını üzmek istemiyorum ama kızımada en azından bi kaç şey alsam kötüde olmaz dimi çoçuk doğsun sen hastnedeyken biz alırız hastane çıkısını falan diyor ay buda kaynanam gibi çoçuğu beleyecek zavallı kızm elini kolunu bağlayıp yatırcak lar kendi çoçuğumu kendi istediğim gibi büyütemiycemmmi ben hehe dün anamla kaynanam atıştı anam cevabını verdi neden kızn adını merrcan koyuyormuşuz anamda ben koyuyorum dedi sanki kaynananı çok mu seviyordun dedi heç kapında görmedim annemde dedi seni tanıdığımızda kaynanam ölmüştü hem benim kaynanam kapı kapı gezmezdi hanfendiydi dedi biz kaçtık yürüyüşe gittik eltimle ama çok bozuluyormuş adını o koyacakmış kendi adını vercekmiş çok üzüldüm çokkkkkkkkkk hahahaytttttttttttt

valla almak zorunda acilen sevimcim,kendisi işe gidyor,birinden aldı arabayı,hafta sonuna kadar halletmesi gerekli,hem ist.da arabasız çok zor.bulmadan satmasaydı.sinir adamm.şimdi aradı,tamam senin istediğini alıcam diyor.çokda umrumda,bidefa beni kırdıkdan sonra,,,bana eve kapanmış,arabayla işgücü olmaz kadın muamelesi yapıyoor.nissan qashqai düşünüyorum sizce nasıll??

ben kahvaltı yapmadım,canımda istemiyor,emzirmesem hiçbişey yemicem vallaa.zorla yiyorum(

kız iyi valla sevim benimki olsa hayatta kabul etmez koysa kendi anasının adını koyar. ama iyi bak annen hadini bildirmiş kaynananın ohhhhh iyi olmuş ona

çok iyi semracım nissan al canım geldi yine senin sözüne özür de diler sen den akşama çocuk etiklendi sizden aaaaa üzmeyin adcımı bakimmmm

sermestim gittin mi canım meral etme bi sorun çıkaramazlar. mesela bize kardiyolojiye gelen hasta aynı gün aynı hastanede göğüs yada damar cerrahisine gelebiliyor canım.yanlız bizde kardiyoloji başka hastanede yine kardiyolojiye gidemiyor 10 gün süre zarfında sende zaten farklı bölümlere gidicen sorun yok canım hadi bakalım al şu raporunuda rahat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…