günaydın kızlar..gece hiç uyuyamadık,ada çook huysuzz..zaten zaferlede atıştık,arabayı sattık dün,hep dışarıdaydım satış işlemleri için,şimdide dediki tiguan jeep alıcam,ama otomatik değil.otomatiklerde 1.4 motor yokmuş 90milyarmış,manuelde 1.4ler 60milyarmış.sırf otomatik diye 30bin veremezmiş.banane dedim,başka alalım dedim,nissana bakalım dedim,çok sinir oldumn,ben ist. trafiğinde manuel arabayı çok seri kullanamıyorum.3 yıldır otomatik kullandım,attan inip eşeğemi binicem,sırf çocuk oldu diye eve bağlandım zannediyoo.bundan sonra hiç evdedurmucam,erkeklere iyilik yaramıyoo.yemekde yok yapmıcam artık.
mosmor oldu elim kolum ya
balımmm ben aradım seni gelmişsin bir el at benim duruma
günaydın ne ler oluyor herkez dertli
meleğim sen nasıl rahat etcek öyle yap bencede yap zaten artık tüpü lpg siz olmaz gülüm gelsin bakalım minik kelebek inşşşşşşşşşşşş
sermestim kartal yavuz selime gitsen rapor alman için kolaylık olur aslında onlar veriyor anlayışlılar o konuda
semram sana ne oldu canım adamız huysuzlaşmış ama kesin anneyle babayı hissetmiş ondan zafer en kısa zamnda senin gönlünü almak için çaba harcıyacaktır eminim belkide hediye alıcak adam sana süpriz yapacak durumu varsa alır neden almasın bence alcak
valla almak zorunda acilen sevimcim,kendisi işe gidyor,birinden aldı arabayı,hafta sonuna kadar halletmesi gerekli,hem ist.da arabasız çok zor.bulmadan satmasaydı.sinir adamm.şimdi aradı,tamam senin istediğini alıcam diyor.çokda umrumda,bidefa beni kırdıkdan sonra,,,bana eve kapanmış,arabayla işgücü olmaz kadın muamelesi yapıyoor.nissan qashqai düşünüyorum sizce nasıll??
sermestim gittin mi canım meral etme bi sorun çıkaramazlar. mesela bize kardiyolojiye gelen hasta aynı gün aynı hastanede göğüs yada damar cerrahisine gelebiliyor canım.yanlız bizde kardiyoloji başka hastanede yine kardiyolojiye gidemiyor 10 gün süre zarfında sende zaten farklı bölümlere gidicen sorun yok canım hadi bakalım al şu raporunuda rahat et canım
sermestim kusura bakma canım bakamadım...öğle saatinne yaklaşırken yoğunluk oldu...sıkıntı olmaz müdürünle konuşman gerek canım...ben o yönden hiç sıkıntı yaşamadım canım...ayrıca kadın doğumcuda çok gıcıkmış...
afiyet olsun balim simdide ben cikiyorum yemege
bugün bişey var benim üzerimde ya hayır olsun
sabah beri koşturmaktan karnımı doyuramadım dogru dürüst
komposto vardı dolapta soguktu ılınsın diye cıkardım sabahtan
karnım da ac tost falan yaptım tam oturup yiyecegim diye can atıyom
nasıl da canım komposto cekmiş ama
herzamanki gibi olur olmaz zamanda calan telefonum caldı
ona kalkarken kucagımdan oldugu gibi tepsi fırla
koca bardak komposto üzerime halıya döküldü
onu silcem diye ugrastıgıma mı üzüleyim
o kadar canım çekerken bir damla komposto kalmayısına mı
artı belim koptu tostum buz gibi oldu içine ettiler yemek keyfimin
sabahtan beri nerde aksilik beni buluyor ayy delircem
ama ben komposto istiyooommmm yaaa
bugün bişey var benim üzerimde ya hayır olsun
sabah beri koşturmaktan karnımı doyuramadım dogru dürüst
komposto vardı dolapta soguktu ılınsın diye cıkardım sabahtan
karnım da ac tost falan yaptım tam oturup yiyecegim diye can atıyom
nasıl da canım komposto cekmiş ama
herzamanki gibi olur olmaz zamanda calan telefonum caldı
ona kalkarken kucagımdan oldugu gibi tepsi fırla
koca bardak komposto üzerime halıya döküldü
onu silcem diye ugrastıgıma mı üzüleyim
o kadar canım çekerken bir damla komposto kalmayısına mı
artı belim koptu tostum buz gibi oldu içine ettiler yemek keyfimin
sabahtan beri nerde aksilik beni buluyor ayy delircem
ama ben komposto istiyooommmm yaaa
gideyim hazırlanayım karşıya geçicem
arkadasın kınası var oradan anneme gecicem
kalayım birkac gün istırahat edeyim dinleneyim bari
bugün giremem daha görüşürüz fıstıklar
tek parca halinde kalmayı becerirsem tabi ehehe:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?