aren araştırma yapıldı mı neden kaynaklanıyor düşük
çünkü anladığım kadarıyla hamile kalıyorsun ama devam etmiyor
rabbim üçüncüde yaşatmasın kucağına al inşallah
arencim bak bende iki düşük yaşadım sende
eminim sen bu bebeği kaybedeceğini hissetmişsindir bende ilk günden prof herşey yolunda gidiyor hiç bir sıkıntı görünmüyor dediği halde sürekli ben bu bebeği kaybedeceğim hissini içimden geçirdim ve eşime söyledim
ama gene emin ol allah kaybetmeyeceğin bebeği taşıma gücünü sana verecek ve bir sonraki hamileliğin hiç bir endişen olmadan yaşayacaksın o elektiriği bebeğinden alacaksın allah biran önce kucağına bebiş almayı nasip etsin
inşallah bundan sonra doğurduğun haberini vermende nasip olur arencim
denizcim senin kistinde çok büyük değil tatlım yeterki büyümesin tatlım o kiste rağmen gelecek denizoğlan teyzelerinin duaları ile gelecek ve doğacak
her iki temennine de yürekten aminnnn..inşallah bundan sonra doğurduğun haberini vermende nasip olur arencim
denizcim senin kistinde çok büyük değil tatlım yeterki büyümesin tatlım o kiste rağmen gelecek denizoğlan teyzelerinin duaları ile gelecek ve doğacak
hepinize iyi akşamlar.
ayrıca şunuda belirteyim aranızdaki diyalog çok güzel. kıskandırıyor:)
melekcim iyi sohbetler sana rahatlarsın hem iyi gelir.
en sevdigim corba maviiiii tavuk sulu corbaaaaaa
agzım sulandı yineeee
sermestim iyi eğlenceler canım
meleğim sanadaoh arkadaşlarla gezmek ne güzel
balcım sende terle canım sıcak ve acılı bir çorba yap kendine kendine gel
semram bak adam korkmuş hemen istediğini alırım demiş anam sen 90milyarlık araba diyosun ben ev diyorum benim 20milyarım olsa evime geçsemde tabiri caizse sere serpe kendi evimde otursam ama nerde adamın kıymetini bil yani adamızıda üzme
selam kızlar nimetle buluşacağız ama aksilikler çıkıyor
yarın akşam buluşacaktık ayşenle de konuştuk ama benim kocişin tatbikatı var dedim ya eve gelmeyecekti diye şimdi geliyormuş yarın da sabah 6 da çıkacakmış servis yok o saatte arabayla gidecek benim de buluşam yerine gitmem çok zor uzak çünkü
nimetle konuştum cuma akşamı buluşacağız hem kociş yok
ama bu durumu ayşenle paylaşmadım ona uyarmıydı diye çünki teli açmiiii
tuanayyyyyyy duy sesimiiiiii napcaz cuma sana uyar mııı??
son 2 buçuk haftadır kociş hasta geçen perşembeden beri ben hastayım evde sıktığımız greyfurt limon ve portakalın haddi hesabı içilmedik ilacın haddi hesabı yok banaamısın demedi ne manyak bir hastalık bu ayol yökde denetlemeye gelecek zamanımı buldu ayol dinlenemeyeceğim bi
merhaba kızlar
burada beklemediğim bir anda hamile kaldığımın hikayesini yazmıştım. ve beklemedğim anda 8,5 haftalık bebeğimi kaybettim. düşük yaptım. bunalımdayımmmmmmmmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?