Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aren araştırma yapıldı mı neden kaynaklanıyor düşük
çünkü anladığım kadarıyla hamile kalıyorsun ama devam etmiyor
rabbim üçüncüde yaşatmasın kucağına al inşallah

sermestim en kadar aksilik varsa yaşamıssın bugun kıymam ya
anneciğin baksın sana yan gel yat
rapor işini de yarın halledersin inşallah da kafan rahat olur

burpcum geçmiş olsun sana ve kocişine
birbirinize bulaştırmışsınız sizin parçanız olmuş gitmek bilmiyor anlaşılan :))
örtemenler hepinizin işi zor valla allah kolaylık versin
özlemcim bu yıl sana vermeyeceklerdi 1. sınıf ya çok hırpaladın kendini

hayırlısı olsun semracım araba seçmek zor
hem bütcene hem de kullanışı uyması lazım

aren araştırma yapıldı mı neden kaynaklanıyor düşük
çünkü anladığım kadarıyla hamile kalıyorsun ama devam etmiyor
rabbim üçüncüde yaşatmasın kucağına al inşallah

canım ilkinde herşey yapıldı, amniyosentezden tut hertürlü kan testi aklına ne gelirse hiçbirşey çıkmadı. non immün hidrops dendi. yani nedeni bilinemeyen ödem anlamında.
bunda da daha birşey yapılmadı. aslında kendi kendime düşük yapmasaydım genetik kürtaj yapılacaktı ama kendiliğinden düştü alabiliridm ama bakamadım bile düşene. bunda aryı olarak ne yapılacak bilmiyorum. eşime hiç bakılmadı belki ona ister.

arencim bak bende iki düşük yaşadım sende
eminim sen bu bebeği kaybedeceğini hissetmişsindir bende ilk günden prof herşey yolunda gidiyor hiç bir sıkıntı görünmüyor dediği halde sürekli ben bu bebeği kaybedeceğim hissini içimden geçirdim ve eşime söyledim
ama gene emin ol allah kaybetmeyeceğin bebeği taşıma gücünü sana verecek ve bir sonraki hamileliğin hiç bir endişen olmadan yaşayacaksın o elektiriği bebeğinden alacaksın allah biran önce kucağına bebiş almayı nasip etsin

anladım arencim
hiç parça kalmamış öyle mi kendiliğinden düşütü ha..
kıyamam sana gördün birde gözünle
hayırlısı böyleymiş arencim dile kolay belki ama burpun dediği gibi yola devam etmek için böyle düşünmek şart
bazen diyorum çok istiyoruz ama sonu güzel bitmiyor içimizde O'na karşı mı geliyoruz diye
bırakmak en iyiis aslında zamanı belliyse ve olacaksa zaten olacak
elimizde değil ama malesef öyle
senin acın gibi olamaz ama bende ameliyat olmuştum acılar çekmişken tedaviye kadar bekleme kararı almışken tekrar kistim çıktı önce yıkıldım
hep derdim bir daha çıkarsa biterim ah vah diye ama öyle olmuyor insan başına gelenle mücadele etmesini de öğreniyor

aynen canım bende benim için mucize olmasına rağmen birtürlü sevinemedim hep içimde bir şüphe vardı hep kokuyordum ilkindede öyleyi bunda da ve ikisinide kaybettim.ç herkes kızıyordu boş stres yapıyorsun diye ama demekki insanın içine doğuyor anlamıyorlar.

ben çıkayım canım sıkıldı çok
böyle oldu mu çok üzülüyorum ya
allah isteyen herkese versin inşallah
kocama çay koyayım kendimede tabi gelirim

inşallah bundan sonra doğurduğun haberini vermende nasip olur arencim
denizcim senin kistinde çok büyük değil tatlım yeterki büyümesin tatlım o kiste rağmen gelecek denizoğlan teyzelerinin duaları ile gelecek ve doğacak

tşk. kızlar. inşallah Alah herkese nasip eder.

her iki temennine de yürekten aminnnn..
hepinize iyi akşamlar.
ayrıca şunuda belirteyim aranızdaki diyalog çok güzel. kıskandırıyor:)

iyi akşamlar arencim
aramızdaki diyaloğun temelleri sağlam
birbirimizden güç alıyoruz
1 seneden fazladır beraberiz hamişlerimiz var yakında bu topikte hamile olmayan kimse kalmayacak inşallah

niye kimse yok bu akşam
kocam evde ama ben burdayım
neyse bnede çıkayım o zaman duş alıp yatsam iyi olacak
yarın görüşürüz artık
iyi geceler benden sonra gelen olursa

melekcim iyi sohbetler sana rahatlarsın hem iyi gelir.

en sevdigim corba maviiiii tavuk sulu corbaaaaaa
agzım sulandı yineeee

tsk ederim bitanem vallaha cok iyi geldi ilac gibi:))))

tsk ederim tatlim benim

oohhh denizcigim ne kadar sanlisin be tatlim aman nazar degmeyimde herkese tanisiyorsun yavas yavas süper vallaha:))))

cok gecmis olsun brupcugum sende sürekli yogun tempodasin tatlim allah kolaylik versin yanliz bu hastaliklari burayadami gönderdiniz ne ben yine hastalandim(((((((((((((((((

merhaba kızlar
burada beklemediğim bir anda hamile kaldığımın hikayesini yazmıştım. ve beklemedğim anda 8,5 haftalık bebeğimi kaybettim. düşük yaptım. bunalımdayımmmmmmmmmmmmmm.

gecmis olsun tatlim allahim insallah bidaha böyle seyler yasatmaz insallah 3cüye saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib eder canim

anaaa asagida kimleri görürmüsüm ben tuanayim tatlim nasilsin? falimda cikani uyguluyorum tatlim bidahiki kirmizilarimda tüpe basliyorum insallah aralikta hamileyim haberini veririm sizlere insallah

arencim çok üzüldüm,sana üzülmedemek istemiyorum biliyorum çook anlamsız kalır bu söz.allahım en yakın sürede kucağını doldursun inşallah..

Selam meleğim,iyiyim tatlım,aslında biraz boğazım ağrıyor,ama idare etmeye çalışıyyorum,bence de sen benim dediğimi yap,Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…