Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim sabah görünüp kaybolmuşun hamile kalda surda muhabbet edelim di mi
işten cıkarsın diye düşündüm de

selam kızlaaarrr

ne gıcık doktorlar var ya
bana seminer zamanı yazmadı ya devlet hastanesindeki doktor
kendi doktoruna git yazar diye
neyse geç olacak ama yarın da gidebilkirsin doktora:)))
alırsın tanıdık doktordan inşallahh

sadece nursim mi var????
ela hanım ve nursim hanım nasılsınız????

tavuk haşlıyorum çorba yapıcam haşlanmıştır yapıym da dinleniym gelirim yine

melekcim iyi sohbetler sana rahatlarsın hem iyi gelir.

en sevdigim corba maviiiii tavuk sulu corbaaaaaa
agzım sulandı yineeee

sermestim iyi eğlenceler canım
meleğim sanadaoh arkadaşlarla gezmek ne güzel
balcım sende terle canım sıcak ve acılı bir çorba yap kendine kendine gel
semram bak adam korkmuş hemen istediğini alırım demiş anam sen 90milyarlık araba diyosun ben ev diyorum benim 20milyarım olsa evime geçsemde tabiri caizse sere serpe kendi evimde otursam ama nerde adamın kıymetini bil yani adamızıda üzme

acıktımmmmmmmmmmmmmmm kimselerde gelmiyor mavi yok özlem yok nbnh zaten yok semra adaya sermest döktürüyor bebing ve melek iş başında bal eve gidiyor şuananda tunay hanım ve burp hanımlar yok nursi elayla uğraşıyor ben yanlızımmmmmmmmmmmmmmmmmm banene ben de giderim

sevim valla aslında çokda lüksümüz yok istanbul gibi yerde yaşıyoruz masraflar çok..şimdidenada'nın eğitimini düşünüyoruz,dedesi okutucam diyor ama yinede bizde bişeyler yapmamız lazım.zafer arabada lükse çok düşkün ama ben değilim,gereksiz masraf.ama gençliğinden beri böyleydi bu adam,şilede fıstık gibi a rsasını satıp araba alan adamdan ne beklersinnn anacımm.ben isteklerim olsun lüksünü aramam.

yemeğimizi yedik geldik semra teyzemiz gelmiş ada ablamızın eğitimi düşünülüyormuş maşallah dedemiz yapsın bırakın ne güzel dedeye allah başınızdan eksik etmesin

selam kızlar nimetle buluşacağız ama aksilikler çıkıyor
yarın akşam buluşacaktık ayşenle de konuştuk ama benim kocişin tatbikatı var dedim ya eve gelmeyecekti diye şimdi geliyormuş yarın da sabah 6 da çıkacakmış servis yok o saatte arabayla gidecek benim de buluşam yerine gitmem çok zor uzak çünkü
nimetle konuştum cuma akşamı buluşacağız hem kociş yok
ama bu durumu ayşenle paylaşmadım ona uyarmıydı diye çünki teli açmiiii
tuanayyyyyyy duy sesimiiiiii napcaz cuma sana uyar mııı??

Son düzenleme:
hahah ben araba yüzünden kızlarla buluşamadığımızı anlattım geçmişi okuyunca semra arabadan dert yanmış..neyse ben halletim o sorunu..adam sabaha karşı otobüsle de gidemez işe
çok üzüldüm ama cumaya aldık buluşmaya mecburen
semracım sende halledersin umarım ama konuşarak çözebilirsiniz
manuelde birşey yok ki tiguan alın manuel olsun sonuçta her gün işe gidip gelip trafik çekmeyeceksin..
imkanın var ne güzel tek derdimiz araba markası seçmek olsun bunu bulamayanlarda var..
ayrıca tıguanda olsa nissanda olsa önceki arabandan daha rahat olduğu kesin..
hayırlı olsun şimdiden kazsız belasız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…