Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amanın ne kadar yanlış yazmışım harfleri düzelttim şimdi..
dizüstünde yazınca masa üstüne alışamıyorum ..

eee nerdesiniz kociş gelecek birazdan
yemek yok
daha üstümü değiştirmedim dünden biber dolamsı vardı anneme yapma bugun dedim
kociş yemez biber dolması anneme sen ye dedim
ne yapacağım şimdi
makarna galiba((

kızlar galiba üzerimden bir bufalo sürüsü geçti sonra geri döndüler birdaha geçtiler iki gündür boğaz ağrısından uyuyamıyorum sabahın kröünde kalkıp trafiklerle cebelleşip işe gidiyorum hele bugün yeni ek kontenjandan gelenlerde derse başladı üzerine birde meslek yüksekokulu ööğrencileri eklendi birde yök geliyor tek dersimin olmadığı gün perşembe cuma tam bomba oldu bu hafta her gün işe gideceğim hasta hasta hemde keşke başka hafta olsaydı hastayken sürünmek hiç çekilmiyor limonum ıhlamurumla gidiyorum boğazımı yumuşata yumuşata ders anlatıyorum hele bugün uygulama yaptırıyorum biri der hocam bana bakın öbürü güzel olmuşmu diğeri yapamıyorum hocam bir başkası banada bakarmısınız hocam car car car sabahtan akşama kadar beynimi ütülediler birde ben o bölümün dersine ilk defa giriyorum a ve b grubu olarak böldük onları diğer grubun hocası yaşlı tuutturdular benim gruba gelmek için o hocada iyi anlatır diyorum aman o hoca sabahtan akşama kadar anlatsa kaç yazar diyorlar birde arkamdan asansöre binerken bağırıyor hırtolar aşık oldum ben aşıııık diye bunlar bu hafta ek kontenjanla başlayanlar daha lise tribinden çıkamadılar bu hafta düzen otursun haftaya sirkelerim onları bir ama bu haftada ben sağlam sirkelendim yorgunluktan ve haftanın daha ikinci günü :///

denizcim ben usta bir şöfördeğilim endime manuel arabada güvenmiyorum hiç,trafikderdini geçtim tabikii.eski arabamı aratıcak gibi geliyor bana,önceden rahata kendi kendime takılabiliyordum otomatikde hamileliğimin sonuna kadar bile kullandım,sığabilseydik hayatta satmazdımalalımdabakalım nolur??şimdiden sağolun.buluşmalarınızıda kıskandık yaniiii..

balcımm,sermestim,burpum,sevimimbizde buluşalım bayramdan önce yaaaa....

biraz geçmişe baktım oku oku bitmez ayol zati gözlerim şeş beş göriiii :)))
balcım snedemi hastasın geçmiş olsun tatlım
sermestte rapor uğruna bayağı şansızlık yaşamız
zasacım bu işyerinde grev var ha :))))) tatlım yeni arabalar kuş gibi sürekli trafikte kalmadıktan sonra düz viteste kullanırsın düz vites jeep kullanmak çok keyifli bir müddet nissan infinity kullanmıştık amerikadada nissan pantera kullanmıştık inanılmaz rahatlar sen hiç dert etme kaymak düzünü otomatiğini ama dediğim olsun diyorsan o ayrı :))) ozaman pabucu geçirecen zaferin kafaya :))))
melek seni gördüğüme çok sevindim en son giremeyeceğim demiştin çok üzülmüştüm
deniz tuanay ve nbnh buluşuyorlarmış haset ettiiiim ama
bebingim cadolozum sen zpermle yımırtayı birleştirmeyi bir keşfet formulünü bizede ver :))) biz bir hata yapıyoruz kesin zatii :)))
mavi tavuk suyu çorba diyince direk hasta olduğumda annemin zorla burnumdan gelene kadar içirdiği çorbalar geliyor :))))
özlem hatunu sana cinsiyet tahminim var ama tötüm yemiyor söylemeyi sevimde yanıldıktan sonra gerçi sermesti bilmiştim :)))) ne biliiim desemmi sanki çok biliyorum ya birde naz yapıyorum senin oğluşun olacak sankimki çankırılı hamişlerin hepsinin oğluşu olacak :)))
nursim şaka maka senin geri sayımda başladı demekki ennurun doğumuyla yeni hamile haberleri gelecek adadaki gibi :)
tuanayım cadım ne oldu sınavın nasıl geçti çok gerilere gidemedim ama dönüşün muhteşem olmamış nirdesin alooooo özledim seniiiiiii
sevim cadısı dünürler birbiriyle boğuşurken yürüyüşe çıkmış allah seni ne yapmasın ama başka türlüde başa çıkamazsın ayol

buluşalım zasacım buluşalım haftaya buluşalım ama bu hafta fenayım yoğunluktan herşeyin ötesinde balda hasta bende adamıza bulaştırmayalım ama dediğin gibi bayrama kadar buluşalım :))))

valla sonucu ne olursa olsun kocişe masaj yaptıracağım bugün zati ovulasyon günüm bir faydasını görmesekte :))))))))

sırtım boğazım heryerim ağriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

son 2 buçuk haftadır kociş hasta geçen perşembeden beri ben hastayım evde sıktığımız greyfurt limon ve portakalın haddi hesabı içilmedik ilacın haddi hesabı yok banaamısın demedi ne manyak bir hastalık bu ayol yökde denetlemeye gelecek zamanımı buldu ayol dinlenemeyeceğim bi

merhaba kızlar bugün biraz yorgunum okulumuza vali ziyarete geldi ha kendisini görmek nasip olmadı o başka
ama hazırlığı yetti de arttı yani...

ayyy burppp sende koca öğrencileri dert etmişsin ya bizim minikler hiç laf anlamıyor ve hiç yazamıyorlar:))
bırak resim yapmayı bile becermeiyorlar ya en azından cin ali çizin demi:))
sürekli ben yapamıyorum deyip ağlıyorlar al buyur birde burdan yak:)
sana çok çokkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine...
valla benimde oğlum olacak gibi geliyor ne bileyim çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor ya alıştım sanırım:)
aaa ovulasyon gününse neyi bekliyorsun haaaa masajı :)

sadece nursim mi var????
ela hanım ve nursim hanım nasılsınız????

tavuk haşlıyorum çorba yapıcam haşlanmıştır yapıym da dinleniym gelirim yine
ığğğğğğğğ tavuk mu ((
nasıl yiyorsunuz ya ben hala et yiyemiyorum((
semracım bazen erkekler çok bencil oluyor benim eşimde aynısını yaptı...otomatik kullanma zevk vermiyormuş ona manuel aldı..bende bunu zor kullanıyorum şimdi...
al benimkindende o kadar o daha zevkliymiş
otomatik beceriksiz işiymiş ulen ben o beceriksizim işte:)))
geçmiş olsun canım ya büyük kaza atlatmışsın
bak komposto dedin canım çekti ha:)
ya bu ara inanılmaz lokum yiyorum ben ya....
ben kalktım ağda yaptım her yer pamuk gibi oldu ama artık eğilemiyorum he şimdi kahvaltı yapcamda dı canım bişey istemiyor sizin cadı yeğeniz için yiycez artık bişey ler
ayy benimde yapmam gerek ama nerdeeee
gerçi ben ağda yapmıyorum makineyle alıyorum hemencecik
annene de helal olsun ha:)
ben bu gün daha kötüyüm iyiye gidicek yerde kötüleşiyorum . anlamadım dr. dan rapor alıyım diyorum ama evde duramamki canım sıkılır . öyle kaldım ne yapsam diye

canım ya sen düzelemedin ne oldu sana böyle, nasılda hastalanmışsın sen
aman dikkat et kendine rapor alabilirsen al ya canından kıymetli ne var,
iş hiç bitmez zati

özlemim sermestim mavim zati hep diyorum allah size kolaylık versin bunlara höt atarım seni sınıftan desem iiiğk iiiiğkkk oluyorlar birde çok şükür saygılılarda bir çoğuda akıllı ve birde vakıf üniversitesi olması dolayısıyla çok yeteneksizler ve ben iki bişi çizsem hayranlıklarından ağızlarının suyu akıyor
ama sizin iş öölemi çok zor çoook allah kolaylık versin hemde hamile hamile aa bütün örtmenler hamile bende yökten millieğitimemi atansam acep sonra gene geri dönerim allahım tuanayımda kpds yi kazansada oda örtmen hamile olsa geri kalan hatunlarda ille hamile olmak için örtmen olmayacaksınız ayol korkmayın siz mesleklerinizde kalın siz hamile kalın yeterki :))) üff antibiyotikli benicalli kafayla saçmalıyorum kocişim geldi bana portakal sıktı boğazımı nasıl yakıyor nasıl tahriş olmuş off ,
size vali gelmiş bizede yök gelecek özlemim bende umarım görmem onları uf bizi asker edecekler izin günlerimizde birde ben öyle şansızımki geçen sene salı günüydü izin günüm bütün toplantılar salı günü olurdu tüm tatiller salı olurdu şimdide tatiller ve okulda olunması gereken günler perşembe cuma ama nankör gelmeyim iki gün izin günü kim kaybetmiş ben bulacağım hatta ikinci dönem bile bulamam

merhaba kızlar
burada beklemediğim bir anda hamile kaldığımın hikayesini yazmıştım. ve beklemedğim anda 8,5 haftalık bebeğimi kaybettim. düşük yaptım. bunalımdayımmmmmmmmmmmmmm.

aren geçmiş olsun canım yaaa çok üzüldüm geçecek tatlım alışacaksın ve birdaha hamile kalacaksın bende iki kere düşük yaptım ilkinde pek birşey anlamadım ama ikinci düşük beni çok üzdü ama elimden başka birşey gelmediği için ileriki hamilelik aylarımda düşük yaşamadığım için dış gebelikle tüpümü kaybetmediğim için şanslı olduğumu düşünüp yola devam etmekten başka seçeneğimin olmadığını anladım
mavide özlemde ilk bebişlerini kaybettiler ancak şimdi çok şükür hamileler yeniden birkere kaldın yeniden kalacaksın ve busefer kucağına alacaksın inşallah

merhaba kızlar
burada beklemediğim bir anda hamile kaldığımın hikayesini yazmıştım. ve beklemedğim anda 8,5 haftalık bebeğimi kaybettim. düşük yaptım. bunalımdayımmmmmmmmmmmmmm.

inanamıyorum ya
nasıl sevinmiştim bilmezsin ve şimdi de çok üzüldüm aren
tesellisi yok bunun ne desem boş
hayırlısı böyleymiş diyebiliyorum ancak
üzülme demek anlamsız
allah gönlüne versin canım

sağol canım inşallah. bu 2.kaybım 1 sene öncede 4 aylık bebeğimi kaybetmiştim. aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.şimdiden stres içindeyim tekrar olacak mı sağlıklı olacak mı. kötü biliyorum ama çok paniğim çok.

sağol canım. hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…