hahah ben araba yüzünden kızlarla buluşamadığımızı anlattım geçmişi okuyunca semra arabadan dert yanmış..neyse ben halletim o sorunu..adam sabaha karşı otobüsle de gidemez işe
çok üzüldüm ama cumaya aldık buluşmaya mecburen
semracım sende halledersin umarım ama konuşarak çözebilirsiniz
manuelde birşey yok ki tiguan alın manuel olsun sonuçta her gün işe gidip gelip trafik çekmeyeceksin..
imkanın var ne güzel tek derdimiz araba markası seçmek olsun bunu bulamayanlarda var..
ayrıca tıguanda olsa nissanda olsa önceki arabandan daha rahat olduğu kesin..
hayırlı olsun şimdiden kazsız belasız inşallah..
ığğğğğğğğ tavuk musadece nursim mi var????
ela hanım ve nursim hanım nasılsınız????
tavuk haşlıyorum çorba yapıcam haşlanmıştır yapıym da dinleniym gelirim yine
al benimkindende o kadar o daha zevkliymişsemracım bazen erkekler çok bencil oluyor benim eşimde aynısını yaptı...otomatik kullanma zevk vermiyormuş ona manuel aldı..bende bunu zor kullanıyorum şimdi...
geçmiş olsun canım ya büyük kaza atlatmışsınbugün bişey var benim üzerimde ya hayır olsun
sabah beri koşturmaktan karnımı doyuramadım dogru dürüst
komposto vardı dolapta soguktu ılınsın diye cıkardım sabahtan
karnım da ac tost falan yaptım tam oturup yiyecegim diye can atıyom
nasıl da canım komposto cekmiş ama
herzamanki gibi olur olmaz zamanda calan telefonum caldı
ona kalkarken kucagımdan oldugu gibi tepsi fırla
koca bardak komposto üzerime halıya döküldü
onu silcem diye ugrastıgıma mı üzüleyim
o kadar canım çekerken bir damla komposto kalmayısına mı
artı belim koptu tostum buz gibi oldu içine ettiler yemek keyfimin
sabahtan beri nerde aksilik beni buluyor ayy delircem
ama ben komposto istiyooommmm yaaa
ayy benimde yapmam gerek ama nerdeeeeben kalktım ağda yaptım her yer pamuk gibi oldu ama artık eğilemiyorum he şimdi kahvaltı yapcamda dı canım bişey istemiyor sizin cadı yeğeniz için yiycez artık bişey ler
ben bu gün daha kötüyüm iyiye gidicek yerde kötüleşiyorum . anlamadım dr. dan rapor alıyım diyorum ama evde duramamki canım sıkılır . öyle kaldım ne yapsam diye
merhaba kızlar
burada beklemediğim bir anda hamile kaldığımın hikayesini yazmıştım. ve beklemedğim anda 8,5 haftalık bebeğimi kaybettim. düşük yaptım. bunalımdayımmmmmmmmmmmmmm.
aren geçmiş olsun canım yaaa çok üzüldüm geçecek tatlım alışacaksın ve birdaha hamile kalacaksın bende iki kere düşük yaptım ilkinde pek birşey anlamadım ama ikinci düşük beni çok üzdü ama elimden başka birşey gelmediği için ileriki hamilelik aylarımda düşük yaşamadığım için dış gebelikle tüpümü kaybetmediğim için şanslı olduğumu düşünüp yola devam etmekten başka seçeneğimin olmadığını anladım
mavide özlemde ilk bebişlerini kaybettiler ancak şimdi çok şükür hamileler yeniden birkere kaldın yeniden kalacaksın ve busefer kucağına alacaksın inşallah
inanamıyorum ya
nasıl sevinmiştim bilmezsin ve şimdi de çok üzüldüm aren
tesellisi yok bunun ne desem boş
hayırlısı böyleymiş diyebiliyorum ancak
üzülme demek anlamsız
allah gönlüne versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?