semesrt bir rapor istedin burnundan getirdiler senin güzelim ne o öyle kosusturmacalar
sermestim çarş.ya kadar buluşalım o zaman,inşallah havada güzel olur,caddede biyerde buluşuruz o zaman,kadıköy bana ters kalır,taksiyle gelip giderim zaten.evet yaa sağlıkocağı manyak işi,birazdan çıkıcaz,ağızlarının payı nedemek görücekler.görevlerini doğru dürüst yapamıyor manyak şeyler.zafer'e söylemedim söylesem bana kızıcak,o baştan beri kendi doktoru yapsındiyorduda ben sağlıkocağı yakın diye,bide aynı aşıya ekstra ücret vermiyim demiştim,bundan sonra hayatta gitmem.
melekcim istemiyorum evde kalmayı yan tarafımızda yeni bina yapılıyor.o dozerlerin sesleri taşları kırmaları tak tak beni uyutmaz karşı komşuda aynı benim gibi olmuş kadın dinlenemiyormuş sesten kafam beynim gitti sinirden diyor. yoksa bu gün alıcaktım 3 gün filan rapor
sermestim mavi sana yazmıştıya hani rapor almaya kalkınca ben geröekten hastalanıyorum. bak gördün mü işte gerçekten hasta oldun ya lokosit filan ya
semracım çarşamba olursa ben çalışıyorum tatlım. keşke bayram için de olsa
aynen öyle canım ya minikler çok yorucuözlemim sermestim mavim zati hep diyorum allah size kolaylık versin bunlara höt atarım seni sınıftan desem iiiğk iiiiğkkk oluyorlar birde çok şükür saygılılarda bir çoğuda akıllı ve birde vakıf üniversitesi olması dolayısıyla çok yeteneksizler ve ben iki bişi çizsem hayranlıklarından ağızlarının suyu akıyor
ama sizin iş öölemi çok zor çoook allah kolaylık versin hemde hamile hamile aa bütün örtmenler hamile bende yökten millieğitimemi atansam acep sonra gene geri dönerim allahım tuanayımda kpds yi kazansada oda örtmen hamile olsa geri kalan hatunlarda ille hamile olmak için örtmen olmayacaksınız ayol korkmayın siz mesleklerinizde kalın siz hamile kalın yeterki :))) üff antibiyotikli benicalli kafayla saçmalıyorum kocişim geldi bana portakal sıktı boğazımı nasıl yakıyor nasıl tahriş olmuş off ,
size vali gelmiş bizede yök gelecek özlemim bende umarım görmem onları uf bizi asker edecekler izin günlerimizde birde ben öyle şansızımki geçen sene salı günüydü izin günüm bütün toplantılar salı günü olurdu tüm tatiller salı olurdu şimdide tatiller ve okulda olunması gereken günler perşembe cuma ama nankör gelmeyim iki gün izin günü kim kaybetmiş ben bulacağım hatta ikinci dönem bile bulamam
canım ya çok üzüldüm rabbim tez zamanda verir inşallah....merhaba kızlar
burada beklemediğim bir anda hamile kaldığımın hikayesini yazmıştım. ve beklemedğim anda 8,5 haftalık bebeğimi kaybettim. düşük yaptım. bunalımdayımmmmmmmmmmmmmm.
ya söyledim müdüre en baştan ama şimdide değiştir diyor ben değiştirmiyorum:)burpcum geçmiş olsun sana ve kocişine
birbirinize bulaştırmışsınız sizin parçanız olmuş gitmek bilmiyor anlaşılan :))
örtemenler hepinizin işi zor valla allah kolaylık versin
özlemcim bu yıl sana vermeyeceklerdi 1. sınıf ya çok hırpaladın kendini
geçmiş olsun canımmmmmmmmmmm:)Selam meleğim,iyiyim tatlım,aslında biraz boğazım ağrıyor,ama idare etmeye çalışıyyorum,bence de sen benim dediğimi yap,Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah..
ya ne bu böyle herkes hasta dikkat et kendine canım benim ya...akşam ben çok fena oldum giremedim. nasıl eve gittim yattım nasıl sanah oldu bilmiyorum yani depremde olmuş sabaha karşı hiç duymadım valla bu günde sırt ağrısından ölüyorum. grip öksürük sırtıma vurdu. dünya kadar ilaç içiyorum. bitkisel çaylar
sağlıklı,eli ayağı düzgün olsunda fark etmez canım ya bakalım rabbim ne yazdıysa o:))ooo kızlar buluşuyor. ne güzel eee burdakiler ne zaman bu hafta ben hastayım. eşimde geliyor zati bu hafta onla geçer. bayram öncesi buluşmayı tasarlıyorsunuz demek burpcum
burp sende iyileşemedin dimi kız yok canım tamıyoruz bu hastalığı kolay kolay yerleşti sanki mübarek
ayyyy kızlar ya bu öğretmenlerin işi çok zor laf anlamazlarki hele büyük sıplar hiçç anlamaz eee öğret mende genç olunca arkasından konuşurlarda
özlemcim seninde işin zor kız hamilesin bide 1. sınıf oooo uğraş dur.kontroller ne zaman bencede senin oluşun olucakmış gibime geliyor. yanılma payımızda % 10 ols
melek sen bu gün halledicen dimi tatlım kalma gitme problemini hayırlısı olsunda başla artık bebiş gelsin
zasacım aman olsunda araban kız varsın manuel olsun. benim bir arabammmm bile yokkk. kazasız
belasız kullanmanı nasip etsin rabbim.
oyy maşallah kocaman olmuş benim prensesim yadoktordan geldik teyzoşları.tombişim 8.150 gr boyuda 66cm olmuştombiş kızıma bu ayda aynı devam ediccez,kilo alımı iyi olduğu için ek besine 6. ayın bitiminde başlıcaz.ağızdan aşısının 2. dozunu verdi dr teyzemiz.normal aşısı içinsağlıkocağına gidiyoruz biz,evime yakın diye orda başladım,zafer istemesede ben aynı aşılar yapılıyor diye orda başlamıştım,4. ayda verilen kan damlasını vermemişler,haliyle 1 aydır kullanmamız gereken demiri kullanmadığımız için biraz kansız kalmış,lanet olsun gideneoraya,zaten geçensefer yalnış aşı yapıyorlardınerdeyse,4 aylık çocuğa 6 aylık aşısı yapıyordu gerizekalı hemşiree..ama onların haddini bildiricem ben,öğleden sonra ablam izin alıcak sırf oraya gidip hadlerini bildiricezz.kakasındaki dometesdir dedi dr.sindirememiştir dedi.bide vajeni için bi krem verdi,biraz yapışıklık olmuş dedi,geçen ay yokdu dedi,valla üzüldüm,hijyenden kaynaklanabilir dedi,ben ıslak mendil bile kullanmıyorum,hep yıkıyorum,çok dikkatediyorum,valladikkat etmeyenlerin bebekleri daha sağlıklı büyüyüor.yinede ok şükür ama işte insan küçük pürüzlerde bile üzülüyor,annelikzor işmiş vallaha.neyse ben çıktım,bugün biraz hzuursuz olur bu kız..
aman ben de takılmadım zaten balım bişey yoktur Allahın izniyle hijyene de dikkat ediom sonucta
beni su an ilgilendiren gribi agır gecirmeden nasıl atlatırım daha cok
neyse bakalım hatunlar gelsin de uygun olmazsa bayram sonu görüşürüz
bayramda mavişim gelicek esasında onu da görmek istiyorum ben
melekcim istemiyorum evde kalmayı yan tarafımızda yeni bina yapılıyor.o dozerlerin sesleri taşları kırmaları tak tak beni uyutmaz karşı komşuda aynı benim gibi olmuş kadın dinlenemiyormuş sesten kafam beynim gitti sinirden diyor. yoksa bu gün alıcaktım 3 gün filan rapor
sağoll melek teyzee,seneye bu zamnlar seninkine hepbirlikde maşşallah dicez inşallah.ee sen nezaman başlıcan tüp tedavisine,başlaman lazım bu aralar,planladığımız zamanlrada doğurabilmen için:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?