Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semesrt bir rapor istedin burnundan getirdiler senin güzelim ne o öyle kosusturmacalar

sorma melegim öyle oldu valla git gel ugras dur

canım ben şimdi annemdeyim pazar gecerim evime pazartesim boş günüm
salı carsamba da anca ögleden sonrası olur ki carsamba nöbetim var biraz yorucu olur ama bakarız gene şartları zorlarım yalnız burpumun da en yogun günleri o üç gün
sanırım biraz zamanlama acısından ters olacak gibi herkese farklı zamanlar uygun baksana

ayy ne gıcıktır o sesleri cekmek dinlencem diye daha hasta olma da

sermestim mavi sana yazmıştıya hani rapor almaya kalkınca ben geröekten hastalanıyorum. bak gördün mü işte gerçekten hasta oldun ya lokosit filan ya

tatlım ben zaten grip olacagımı anlıyorum öncesinden biraz da ondan istedim raporu
yataga düşmeden atlatayım okulda ögrencilerle ilerliyor daha beter oluyom sonra
ama bu lökosit işini ben pek güvenemiyorum valla polklinigin laborutavarı yok şartlar ortam falan belki bişey yoktur insallah yani bir sıkıntım yok cünkü benim yanma ya da baska bişey gayet de bol su içen bol mişe giden bir tipim:=)
kültür vermeye gittim burada bir özel hastaneye aman yarabbim sskdan beter curcuna taa haftasonu cıkacakmıs kültürün steril ortamda verilmesi lazım ama tuvaletler feci acıkcası o teste de güvenim kalmadı bakalım artık semra gibi doktor hastane konusunda septiğimdir cok:)

semracım çarşamba olursa ben çalışıyorum tatlım. keşke bayram için de olsa

bayram uzun uzun tatil esasında güzel de olurdu ama nasıl yapıcaz bilemedim
en olmadı bayram sonrasına kalıcak bu gidişle birimize uyan birimize uymuyor

enee kimsecikler yok gene
bilgisayar müsaitken takılırız demiştim ama kısmetime kimse yok

evet sermestim ya heralde bayram sonrasına kalır gibime geliyor. ayy yok be bişeyin yok sonz zamanlarda kullandığın ilaçlardan dolayıda çıkabilir lokosit canım

aman ben de takılmadım zaten balım bişey yoktur Allahın izniyle hijyene de dikkat ediom sonucta
beni su an ilgilendiren gribi agır gecirmeden nasıl atlatırım daha cok
neyse bakalım hatunlar gelsin de uygun olmazsa bayram sonu görüşürüz
bayramda mavişim gelicek esasında onu da görmek istiyorum ben

kızlar bana önümüzdeki hafta içi hergün uyar,sizlereuymazsa bayram sonrasında görüşürüz.

aynen öyle canım ya minikler çok yorucu
demek seninkilerde beceriksiz çıktılar ha:)
evet örtmen olun hamile kalın:)
ama sende örtmen sayılırsın baksana öğrencilerin var yarı örtmen:)
geçmiş olsun canım ya dikkat et ne olur
seninde işin zor ya dediğin gibi asker gibi bekle teftişi artık..
merhaba kızlar
burada beklemediğim bir anda hamile kaldığımın hikayesini yazmıştım. ve beklemedğim anda 8,5 haftalık bebeğimi kaybettim. düşük yaptım. bunalımdayımmmmmmmmmmmmmm.
canım ya çok üzüldüm rabbim tez zamanda verir inşallah....
ya söyledim müdüre en baştan ama şimdide değiştir diyor ben değiştirmiyorum:)
olduğu kadar ne yapayım:)
Selam meleğim,iyiyim tatlım,aslında biraz boğazım ağrıyor,ama idare etmeye çalışıyyorum,bence de sen benim dediğimi yap,Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah..
geçmiş olsun canımmmmmmmmmmm:)
ya ne bu böyle herkes hasta dikkat et kendine canım benim ya...
bırakmadı yakanı bir türlü bu hastalık
sağlıklı,eli ayağı düzgün olsunda fark etmez canım ya bakalım rabbim ne yazdıysa o:))
oyy maşallah kocaman olmuş benim prensesim ya
aferin kızıma ne güzel büyüyor meleğim
aman ya dikkat etmiyorlar sonrada özür dilerler
benim çocuğum söz konusu olur mu yani bu
dikkat etsinler tabi uyarın bencede
sakınılan göze çöp batar derler ya aynen öyle:)

kendine iyi bak lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........

selam kızlar
dün giremedim sızdım erkenden

bugün diyetisyenle randevum vardı
tam 1 kilo zayıflamış görünüyorum
diyetine uydun mu dedi uydum dedim
ne yediğimi yazıp 1 hafta sonra yine gidicem
niye kilo verdiğine bi bakıym dedi
ama bence abur cubur kesilince gitti 1 kilo
yani şöyle bağırsak hareketleri düzene girdi falan filan
haftaya salı da şeker yüklemem yine yapılacak
çok merak ediyorum inşallah düşmüştür:))))))))))))))

geçmişi okıym bakıym neler olmuş

okudum bitirdim
sermest geçmiş olsun bol su iç
ama lökosit hijyenle alakalı değil sanırım
bünye yapıyo bol bol su iç geçer

selam kızlar valla bugün bende sağlık ocağına gittim kontrole kalp seslerini duydum...artık kulağın karnında olsun dedi hreketlerini hissetmezsen ya buraya gel yada doğumevinde dinlettir dedi...gündüz çok yoğundum giremedim ...ama artık boğazım inanılmaz yanıyor...rahatsız edici oldu baya...

annemle konuştum niye zayıfladın deyip duruyo
aslında zayıflamak değil
2-3 gün dikkat edince fazla su ıvır zıvır gitti diyorum anlatamadım kadına

ay kiyamam ben sana ya allah yardimcin olsun ozaman tatlim biran önce iylesirsiniz insallah

sağoll melek teyzee,seneye bu zamnlar seninkine hepbirlikde maşşallah dicez inşallah.ee sen nezaman başlıcan tüp tedavisine,başlaman lazım bu aralar,planladığımız zamanlrada doğurabilmen için:))

tedavi bu ayin 25sinde felan basliyor az önce randevu aldim 12sine tekrar ön konusma ve ilaclari halletmek icin araligin 1de felan bebegim benim olacak insallah yavas yavas heycanda basliyor artik:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…