Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar çok kötü bir gün geçirdim allah sonunu hayır etsin
annem rahatsız hastaneye yatacaksın demişler yarın onu doktora götüreceğim değerlerin hepsi yüksek çıkmış böbreğe zarar vermeye başlamış canım çok sıkkın
gece park halindeyken arabaya çarpmışlar ayna kırılmış ve sol ön çamurluk sürtmüşler
iş yerinde üst üste geldi şikayetler sorunlar yollardaydım hep bugun
başım çatlıyor resmen
daha yeni oturdum zaten birazdan çıkacağım

beni bile heyacan sardı meleğim hadi hayırlısı şimdi dua sıramsende ozaman allahım gönlüne göre versin güzelim

denzim geçmiş olsun canım annen için çok üzüldüm allah yardımcınız olsun annende korkmuştur şimdi

maşallah adamıza annae olmakta zordur vallaha hamilleik zormuş başımıza aldık kendi isteğimizle püsküllü belayı tatlı belalarım benim
geçmiş olsun bitanem bol su içeceksin
oh ne güzel vallaha ben habire yiyom kiloda alıyorum sen zayıflıyorsun mavim kıskandım

amanın ne oldu böyle ya herkezin bogazı ağrıyor kızımız büyüdü annesi maşşallah kulağın kalp atışında olsun elamızın ozaman

buluşmayı peşembe cumaya alın ozaman öğleden sonraya kızlar bana her gün uyar anamı kandırdığım sürece

gittik sağlıkocağına ağzıma geleni söyledim,kadın elimizde yoktu diyorilaç,sanki ondan iaç ,istedik,söyleseydiniz alırdık dedik,yemişim ilacını yaaa..

bugün dr bakarken vajinada yapışıklık olmuş dedi,hijyenede çok dikkat ediyorumama neden oldu bilmiyorum,krem verdi,sabah akşam kullanıcaz.10 gün,inş. açılır,yoksa cerrahi müdahale bile gerekebilirdedi.geçen muaynede yokdu yeni olmuş dedi,acaba pişik kremi yapmışmdır?neyse inşallah geçer...

özlem canım maşallah 14 . haftamız dayız fıstığımız cinsiyeti gösterir bu sefer ki gitmende ne zaman gideceksin tatlım nasıl gidiyor iyi dimi

semram neden olduki acaba sen ilaç falan kullandınmı bence pişik kremi yapmaz ama ay canı acıyormu acaba uf derdinide anlatamaz garibim

semram neden olduki acaba sen ilaç falan kullandınmı bence pişik kremi yapmaz ama ay canı acıyormu acaba uf derdinide anlatamaz garibim

yok cnm ilaç falan kullanmadım,ıslak mendilibileyıkayıp kullanıyorum düşün o kadar titizim,ama olmuş,kızbebeklerede oluyormuş,kremle kendiliğinden açılıyormuş,yoksa doktor açıcakmış(canı yanmıyor caım,dıştan faredilicek bişey değil.

ben geldim kimse kalmadı mı....
ne zamandır sakin giden reflüm kudurdu
ufffffff ....
acil sohbet etmem lazım ki unutayım

sermacım kız bebegin hijyenii zor di mii canım gecmiş olsun inş krem işe yarar hemen gecer ciddi bişey olmamasına sevindim
saglık ocagınıda sabim e şikayet et onlar gerekeni yaparlar canım senin immkanın var özele gidersin ama baskaları yanmasın en azından.

sermest rapor alınmıs oh masallah sensiz kalacagız yani buna üzüldüm ama dinlenicen sende
lökosit mi o da nerden cıktı yaaa dogru degildir herhalde bi şikayetin de yok

sevim yine mi düğünnnnnn bizi gectin aanam sen
boşver gitme evde takıl kafana göre gel dedikodu yapalım

benimde butun vucudum kırık cok halszim eşimde öyleeeee
mal düzenledim bide kolum cok agrıyor

gelelim dedikoduyaaaa
tabikide erken gitmedim annem aradı millet geldi sen neerdesin cay içiyoruz diye ben de gittim
nasıl kalabalık 30 kişi vardı sanırım gelin hanım kurulmuş bir köşeye süzülüyor hiç iş yapmadı bende kuytu biyere oturdum kalkmadım bile bana ne hangi misafirimde yardıma geldi ki oh ne guzel keyfime baktım ama sevmem böyle ortamları bunalırım darallar geldi
bizde düğünden sonra evi görmek için yapılır bu gelinertesi millete gezme olsun işte.
ben yapmadım düğünden sonra bi daha niye gelinlik giyiymi niye insanlar evimi görsün samimi olmadıklarım ben kullanmadan esyalarım kullanılsın evim incelensin dedikodusu yapılsın hiç gerek yok
sadece kayınvaliidem kırılmasın diye bi gününü bende aldı 25 kişi vardı bütün hizmeti ben yaptım mis gibi agırlamıstım insanları bu hanım oturudu kılını kıpırtdatmadı ben niye yapayım
kayınvalidemde hiç sormadı niye gec kaldın filan diye iş te yaptırmadı pek rahattım yani.

o zmana gelinine ver toplanacak parayı demişlerdi kız bizi agırladı diye
vermedi tabikide verse fena olmadı 2000 filan oluyor çünki

neyse gecti haftaya sonraki hafta yine yapıcakmıs bütün memlekete evini gösterecek sanırsam
ben aynı taktikle gitmeye devam ederim belkide gitmem bilimiyorum şimdiden

ben yine geldim ama çok yorulmuşum yine
sınıfım 2.katta ama 3 merdiven çıkıyorum çıkmak için
okuldan gelirken de 15-20 dk kadar yürüyorum
o mu yapıyo nedir gözlerimi açamıyorum

aren geçmiş olsun
yaşadığın acıyı anlayabiliyorum Allah sabır versin unutturacak sevinç versin
ama araştırın mutlaka 2 defa olduysa bi sebebi vardır
Allah kimselere yaşatmasın

seviiim zayıfladım ama bu defa da bebek beslendi mi ki demekten kendimi alamıyorum
ama düzenli besleniyorum iyidir oğluşum inşallah
salı kontrol var hem şekerime hem bebeğime bakacaklar bakalım
inşallah güzel haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…