maşallah adamıza annae olmakta zordur vallaha hamilleik zormuş başımıza aldık kendi isteğimizle püsküllü belayı tatlı belalarım benimdoktordan geldik teyzoşları.tombişim 8.150 gr boyuda 66cm olmuştombiş kızıma bu ayda aynı devam ediccez,kilo alımı iyi olduğu için ek besine 6. ayın bitiminde başlıcaz.ağızdan aşısının 2. dozunu verdi dr teyzemiz.normal aşısı içinsağlıkocağına gidiyoruz biz,evime yakın diye orda başladım,zafer istemesede ben aynı aşılar yapılıyor diye orda başlamıştım,4. ayda verilen kan damlasını vermemişler,haliyle 1 aydır kullanmamız gereken demiri kullanmadığımız için biraz kansız kalmış,lanet olsun gideneoraya,zaten geçensefer yalnış aşı yapıyorlardınerdeyse,4 aylık çocuğa 6 aylık aşısı yapıyordu gerizekalı hemşiree..ama onların haddini bildiricem ben,öğleden sonra ablam izin alıcak sırf oraya gidip hadlerini bildiricezz.kakasındaki dometesdir dedi dr.sindirememiştir dedi.bide vajeni için bi krem verdi,biraz yapışıklık olmuş dedi,geçen ay yokdu dedi,valla üzüldüm,hijyenden kaynaklanabilir dedi,ben ıslak mendil bile kullanmıyorum,hep yıkıyorum,çok dikkatediyorum,valladikkat etmeyenlerin bebekleri daha sağlıklı büyüyüor.yinede ok şükür ama işte insan küçük pürüzlerde bile üzülüyor,annelikzor işmiş vallaha.neyse ben çıktım,bugün biraz hzuursuz olur bu kız..
geçmiş olsun bitanem bol su içeceksinoyy anca okudum cevapladımm
aksam kına harala gürele geçti
kurt murt dökmedim ayol oturdum
bizden geçmiş artık biraz da tepişmek istemedim acıkcası
ama bi sıcak bi soguk derken hepten yamuldum galiba
bogazım basım heryerim agrıyor burmum gözüm aktı akacak
keyifsizim yani ben de hastalar kervanına giriş yaptım
annemde yatıcam keyif yapcam dedim iyi ki
dün polklinilte idrar testi yapmıslardı kadın lökoasit var dedi antibiyotik yazdı
ben de içmedim tabii bugün kendi doktorumu aradım o da kafana göre kullanma
git bir kültür yaptır dedi ona göre konusalım hoffff
şimdi kalkcam hastaneye gidicem bir de o cıktı basıma
bi şikayetim de yoktu halbuki bilmiyorum ki cidden bişey var mı yok mı baktırmak lazım gene de
anlıycanız bir rapor alıp dinleneyim dedim basma habire iş cıktı:)
neyse canlarım ben şimdi gideyim daha gec olmadan bir laborutavar kapanır falan gec kalmayayım
zaten cok yakın sayılmaz hastane buraya da bekle beni toplu tasıma aracları gene
hadii kaynatın ben yokken öpyrm hepinizi
oh ne güzel vallaha ben habire yiyom kiloda alıyorum sen zayıflıyorsun mavim kıskandımselam kızlar
dün giremedim sızdım erkenden
bugün diyetisyenle randevum vardı
tam 1 kilo zayıflamış görünüyorum
diyetine uydun mu dedi uydum dedim
ne yediğimi yazıp 1 hafta sonra yine gidicem
niye kilo verdiğine bi bakıym dedi
ama bence abur cubur kesilince gitti 1 kilo
yani şöyle bağırsak hareketleri düzene girdi falan filan
haftaya salı da şeker yüklemem yine yapılacak
çok merak ediyorum inşallah düşmüştür:))))))))))))))
geçmişi okıym bakıym neler olmuş
selam kızlar valla bugün bende sağlık ocağına gittim kontrole kalp seslerini duydum...artık kulağın karnında olsun dedi hreketlerini hissetmezsen ya buraya gel yada doğumevinde dinlettir dedi...gündüz çok yoğundum giremedim ...ama artık boğazım inanılmaz yanıyor...rahatsız edici oldu baya...
semram neden olduki acaba sen ilaç falan kullandınmı bence pişik kremi yapmaz ama ay canı acıyormu acaba uf derdinide anlatamaz garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?