Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun denizim herşeyimiz nekadar benziyor bende 3 gündür boğaz ağrısından uyuyamıyorum bir alay grip ilacı ve antibiyotik alınca arabayıda yarı uyur kullanıyorum bugün dikkatsizce şerit değiştirmişim farkında bile değilim bir karıkocanın üzerine kırmışım direksiyonu onlarda kendilerini emniyet şeridine attılar tam kör noktamdaydılar özür diledim eşimi aradım oda dikkat etmemi ısıtıcıyı açmamamı zaten uykusuz ve hasta olmama rağmen ilaçlardan dolayı dikkatin dağılabilir sıcakta mayıştırmasın diye bana akıllar verdi bir saat sonra aradı bir tır gelmiş hiç kocişi görmeden sağ ayna ve çamurluğu biçmiş allahtan ona birşey olmadı bukadarmı benzeşir başımıza gelen
annenede çok üzüldüm tatlım geçmiş olsun babana üzüldükleri yeni yeni çıkıyordur tatlım üzüntünün yapmadığı yok geçecek tatlım allah kolaylık versin acil şifalar

denizim gecmiş olsun canım benim yaaaa
üstüste gelir böyle hep
annen çabucak iyileşir inş.iyi ki yanındasın güzel bakarsın sen onaa
sekeriyle ilgili sanırım sorunlar burpun dedigi gibi üzüntülerle oluyor hep
Allah gecer dertler versin canım
bi hayır yap sen arabayada yani nasıl olmuş duran arabaya carpıyorlar ya yuh artık neyseki içinde digildiniz canım yaaaa

burpum eşine gecmiş olsun ist trafigi gercekten korkunç canım ya
Allah korumuş senide aman ha dikkat etmelisin

geçmişi okudum biraz
ııııy gıcık bişiiii atlatmışsın bebingim gelinertesi hemde görümcenin öğğğğğ hadi geçmiş olsun tatlım sana
sevimim yaa bi bitmedi viyana kuşatmaları ayol annenden ne istiyorlar yaa kadını yemek yapmaya götürmüşler
tuanayım kalbi temiz arkadaşım okadar iyi bir yüreğin varki gene umutlandırdın beni ayol birgünde kendi haberini ver bize ama önce baanaaaa :))))))))) sendemi hastasın bu nasıl bir vürüsse herkeze bulaştı
sermest o lökositlere hiiç takılma doktorunun dediği gibi kültür yaptırmadan içme ilaç
zasacım tatlım ada korkutmuş seni ama maşallahı var fıstığımızın domatesi eritememiştir onun miniş bağırsakları mamuştaki yapışıklığıda hiç endişe etme olurmu öyle şey yahu yanlış görmüştür vesvese yapmıştır doktor ben artık hiç güvenmiyorum doktorlara
bal sende hastasın bizdensin tatlım sanada geçmiş olsun
nbnh nezaman gelecek güzel bir haberle gelseydi barim
mavi :) gebeler kilo alır sen kilo veriyorsun kayınvalidemde öyle olmuş 55 kilo ile hamile kalmış iki çocuk doğurdu 40 yıl 45 kilo gezdi :)
özlemim bak herkez erkek diyor senin bebişe :)) bakalım tutturabilecekmiyiz
nursim niye öyle bir görev verdiler ayol kulağın bebişinde olsun diye insan strese giriyor ablam 10 dakika tekme atmasa zıvanadan çıkıyordu korkudan

mavicim bebingim teşekkür ederim allah korusun hepimizi kazadan beladan
bebingim denize demişsin bende aynı şeyi düşündüm ben kaza atlatınca keşke fakire sadaka verseydim kocişim kaza yapmazdı belki öyle bir his geldi içime

kociş hala trafikte yollarda yamulmuş kızlığı gitmiş arabası ile :)))))))))))))))

demek melekte gelecek ay hamileler kervanına katılıyor okadar eminimki ondan hamilelik haberi alacağımıza

mavi demek saglılklı beselnince kilo da veri,liyormuş gebeyken vay cok sasırdın abur cubur yemedin tabi ödemde gitti belki vücudundaki

bende diyorum bu kız bu saatte napıyor burda demek adamın hala trafikte yazık ya bu aralar ömrğ yollarda geciyor

hoşbulduk canım okudum geldim
başım çok ağrıyor aksi bir gündü
eşimde geç gelecekmiş yemek yemedim onu bekliyorum yiyelim diye serseme döndüm

seninde günün güzel geçmiş gelinlik yapmamışsın :))
ne fenasın dediğini yaptın geldin valla bravo seni hayal ettim o ortamda da nasıl sıkılmışsındır

sermestim rapor için gözün aydın
lökosite takılma inşallah birşey çıkmayacak hafta sonuna ne kaldı ki şurda

Son düzenleme:
mavicim 1 kilo çok önemli değil ki ben bile sabah tartılıyorum akşama farklı oluyor
aç tok farkediyor
sen düzenli beslendiğine iannıyorsan hiç sorun etme
salı günü de güzel haberlerle gel inşallah

teşekkür ederim kızlar burpcum sizede geçmiş olsun
eşinde içindeymiş allah korusun bizimki yine kendi başınayken oldu:))
canımıza geleceğine malımıza gelsin gözümde yok ama nedir bu aksilikler anlamıyorum
annemin yanına geldiğimizden beri gözler üstümüzde millet bizi takip ediyor

meleğin bebiş önümüzdeki ay geliyor. ne güzel
heyecan bastı birden uzun zamandır tedavi olan yok bebiş gelsin artık
sonra balımın olur
sonra da bebimin tuanayımın benim burpum daha düşünmüyor ama o arada kendiliğinden sürpriz yapacak:))

denizim kıskanılıyorsunuzdur damat kayınvalide aynı evde diye
gecninyor olmanız dert olmuştur bence elaleme göz oluyordur kesin
oh bi tedavi arkası patır patır dogal gebelik olsun inş

artık böyle denizcim kimse için kendimi yormam deger verdiklerim dısında kendimide kullandırtmıcam
oh olsun valla dedikodum yapılmıştır kesin adım cıkacak kötü gelin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…