uzsk evt canım ama annem burda mecbur katlanıyoruzbebingim o büyüsündekıskansın,inşallah evlatlarımızın büyüdüğü günleri görmek hepimize nasip olur.,,
sevimcim o ne yaaa!!!merkezi olmayan yerde yaşamak çok zor.bizim bu tarafa taşının kızz,herşeyimiz var,minübüs yolu yakın,e-5 yakın,vapur iskelesi yakın,metrobüsde geldii.sizde gelin,öyküyü burda büyütelim.
senide allah hep güldürsün canım düşünmen bile güzel tatlım saolselam kızlar
sevim beni hep güldürüyorsun sen allahta seni güldürsün hep emi her yorumun ayrı komik senin :))) kaynananda çok ağır operasyon geçirmiş mazallah geçmiş olsun :))))))))) çok sıkıştınmı bana haber ver ben seni alır doktora götürürüm tatlım telefonum var sende nezaman müsait oluyorum buradanda biliyorsun zaten :)
zasacım arabanız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin adanın kullandığı günleri görün arabanızla demeyeceğim eskir arabanız ozamana kadar niceleri nasip olsun adada kullansın diyeyim :)))) eskiden yeni araba kokusunu severdim ama kocişin arabasının kokusu midemi bulandırdı artık kokularıda değişti bu arabaların ama yeni hep güzeldir gıcır gıcır :) güle güle kullanın canım
denizim tuanayım nbnh ne güzel şu aralar hep beraber kaynatıyorlar tuanayım belki fal bakıyordur
bebingim ağrın üşütme kaynaklıdır tatlım endişe etme sakın ayaklarını üşütme hiç iyi değil hatun milletine
bal gözün aydın kociş gelmiş şimdi hasret giderirsin sana bizden izin :)))
sermest bu akşam düğünde göbek atma diyeceğim zati sen sevmiyorsun zati atsanda göbek atma diilde bebek atma olur o :))))
lwc uygun fiyata var canım aldıklarında hayırlı olsun güle güle kullan bitanemhadi ya benimde küçükken delindi ben çok severim küpe falan takmayı
ama uzun bir zamandır takmadım desem yeridir....
yok benim her kulağımda 1 delik var aslında minik minik 2li takılanlarda hoşuma gidiyor
deldirsem mi acep :)
bizde çankırıya geldik alışveriş yaptık
kendime bir pantolon aldım baktım ankarayı bekleyemeyeceğim alayım dedim
arif diye bir yer varya orayı tavsiye ettiler kaliteli olur diye
aldım 89tl dedi peşine 70 saydı içimede sindi güzel ,rahat,esnek bir pantolon
ankaraya gidincede bakarım artık
aslında etek istiyorum ama yokmuş..
kot pantolon almam gerek acilen hafta sonları falan giyerim en azından....
selamm güzeller
giremedim birtürlü bugün aklım buradaydı
gözler çeşme modunda yatıyorum
bıktım bu göz nezlesinden valla çaresi de yok aka aka kuruyana kadar
düğün güzeldi ama karmaşa curcuna bişey anlamadım hasta olunca
takı faslı cok uzadı ondan pek calınıp oynanmadı fon müzigi olarak kaldı
bugün hep yattım zaten ısıga bakamıyorum gözlerimden
rapor bitiyor ben daha yeni hastalıgın can alıcı yerine gelmeye basladım
bu hafta işim iş okulda hazır yemek acık yatak modunda günler güzeldi valla
işe dönmesi zor olacak neyse ki birkac gün iş sonra yine tatil :)
melekcim neşeli olmana keyfinin yerine gelmesine çok sevindim..pozitif olmalısın ki pozitif olmalı sonuç:))gezin bakalım eğlenin
bebişsizliğin tadını çıkartın semraya bakın en şanslımız ama bebiş olunca evden çıkamaz oldu yalnız başına..
bir hızla okudum yazdım cok şükür
yemek faslı şimdi tekrardan kacmam lazım
zaten bakamıyorum bilgisayara gözlerim acıyor ışıga bakınca
hepinizi öpüyorum en kocamanından iyi bakın kendinize
ahh ahh semra zaman geçmiyor sanki :)))
ya benim bebişime niye armut diyorsun sen ben armutu hiç sevmem elma falan de bari :)
bugün gün boyu dışardaydık,herkese bayram hediyesi aldık,çok yorulduk,alış-veriş merkezinde defile vardı,ada çok izlemek istedi,ben gıcık olurum böyle şeylere,görmemiş gibi nerde it kopuk varsa bakar,bizimki izletmeyince bastı çığlığı,10dk baba-kız izlediler.
ben geldim ama yorgunluktan bittim sabah kahvaltıydı evi toplamaydı banyoydu derken öğlen oldu hastaneye gittim kızmızı gördük kıpır kıpır oynuyordu ben hissetmiyorum dedim dr yakında daha net hissedersin şuandada sen aklını buraya vermiyosun bence dedi memoda süpriz yaptı oraya gelmiş hocam o babasına çekmiştir kesin mendil elinde halay çekiyordur diye içeri girdi pzt renki doplere gircez ve kan ve sarılık testi vercez perşembbeye sonuçları dr götürcez sonra eve geldim annem hasta grip kadın inat ilaç verdim kullanmıyor dr da gitmiyor limon mandalina gibi ekşi şeyleride yemiyor ve ev ful geçen nişanı olan amcamın oğlu amcam yengem dayımlar bizdeler saatlardir yemek bulaşık anca millet yattı bende kaçamak yaptım yarında burdalar giremem heralde
inşallah canım ya sanki bazen hiç hamile değilmişim gibi geliyor hiçbir şey hissetmiyorum :)bikaç hafta sonra daha rahatlar için o zaman alışverişe başlarsın özlem
e bebek e bakıyorum ama oda yı ankaradan alıcaz baktık beğendik
bayram dönüşü alırız 1 ay içinde de gelir inşallah
ay dün benimkide aynıydı gözünü açamadı garibim ya...eşim de uyukluyo sinir oldum
kalk diyorum uyanıp 2 dk duruyo bakıyorum ki tekrar uyumusş(
bilmiyorum ki semra belkide öyledir ama bana şimdi öyle gelmiyor malesefcanımın içi aksine zaman öyle hızlı akıyor ki inanamazsın.daha dün öğlen sanki hastaneden haberin geldi bugün 14 haftalık oldun,bi bakmışsınki miniğin kucağındaa..sen sevmiyorsan armut demem elma derim,biz bu aralar ada'yla fecii armuta taktık,oda severek yalıyor bende onunsayesinde yiyorum:))
oyy benim kızım büyümüşte defile mi izlermiş aman ya:)))bugün gün boyu dışardaydık,herkese bayram hediyesi aldık,çok yorulduk,alış-veriş merkezinde defile vardı,ada çok izlemek istedi,ben gıcık olurum böyle şeylere,görmemiş gibi nerde it kopuk varsa bakar,bizimki izletmeyince bastı çığlığı,10dk baba-kız izlediler.
maşallah öykümüze ya ...ben geldim ama yorgunluktan bittim sabah kahvaltıydı evi toplamaydı banyoydu derken öğlen oldu hastaneye gittim kızmızı gördük kıpır kıpır oynuyordu ben hissetmiyorum dedim dr yakında daha net hissedersin şuandada sen aklını buraya vermiyosun bence dedi memoda süpriz yaptı oraya gelmiş hocam o babasına çekmiştir kesin mendil elinde halay çekiyordur diye içeri girdi pzt renki doplere gircez ve kan ve sarılık testi vercez perşembbeye sonuçları dr götürcez sonra eve geldim annem hasta grip kadın inat ilaç verdim kullanmıyor dr da gitmiyor limon mandalina gibi ekşi şeyleride yemiyor ve ev ful geçen nişanı olan amcamın oğlu amcam yengem dayımlar bizdeler saatlardir yemek bulaşık anca millet yattı bende kaçamak yaptım yarında burdalar giremem heralde
bana diyeceksiniz gece gece bu kizin ne isi var burda diye uykuyu tutturamiyorum birtürlü sinir oldum kalktim yataktan biraz gözlerimi yorayim dedim yarinda ancak ögleden önce uyanamam herhalde
sevimcim çok mutlu oldumben geldim ama yorgunluktan bittim sabah kahvaltıydı evi toplamaydı banyoydu derken öğlen oldu hastaneye gittim kızmızı gördük kıpır kıpır oynuyordu ben hissetmiyorum dedim dr yakında daha net hissedersin şuandada sen aklını buraya vermiyosun bence dedi memoda süpriz yaptı oraya gelmiş hocam o babasına çekmiştir kesin mendil elinde halay çekiyordur diye içeri girdi pzt renki doplere gircez ve kan ve sarılık testi vercez perşembbeye sonuçları dr götürcez sonra eve geldim annem hasta grip kadın inat ilaç verdim kullanmıyor dr da gitmiyor limon mandalina gibi ekşi şeyleride yemiyor ve ev ful geçen nişanı olan amcamın oğlu amcam yengem dayımlar bizdeler saatlardir yemek bulaşık anca millet yattı bende kaçamak yaptım yarında burdalar giremem heralde
salı günü yola çıkacaklar galiba hafta sonuna aramızda olur en kötü ihtimal..nbhn ne zaman geliyor kizlar haberiniz varmi???
sağol meleğim valla 14 haftalık olduk teyzesi, darısı hepinizin başına inşallah...
anacım o nasıl bir uyku öyle sen resmen bayılmışsın ha :)günaydın..:)
hava çok güzel izmirde ama kociş olmayınca neye yarar
akşam bayılmışım 9 da uyumuşum
sabah da 9 da uyandım..ama yapacak birşey yok(
off ya bayramda yalnız olmak çok zor olsa gerek...bayram geliyor ama çok sıkılıyorum
kocam olmayacak büyük bir kısmında ne yapacağız nasıl geçecek bilmiyorum
iyi pazarlarrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
ya tuanay burayada gelinnn:))biz muğlaya geçicez ama annelerde olucak yanımızda yoksa uğramak isterdimm(
özlemcim ada'ya teklif gelmiştide biz istememiştik,zaten karşıyım tvlerde çocukgörmeye,resmen ocuk istismarı.18ini geçsin kendisi bilir,özgür ozzaman:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?