Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol meleğim valla 14 haftalık olduk teyzesi, darısı hepinizin başına inşallah...

amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın..:)
hava çok güzel izmirde ama kociş olmayınca neye yarar
akşam bayılmışım 9 da uyumuşum
sabah da 9 da uyandım..ama yapacak birşey yok (

oo ne güzel hava varmis burda yagmur yagiyor(( benim esimde isde calisiyor malesef

kizlar saba tr saat 7de yatti ve yarim saat öncede kalktim bir türlü uykuyu tutturamadim yaa ilk defa böyle bisey basima geldi((((((((((((((((((((((((

çok canım sıkkın yaa.sabah dışardaydık kahvaltıda,saat 9 da karnını doyurdumadanın,şimdiye kadarda bişey yemedi,yıkadım belki karnı acıkır diye ama yookk.iştahı azaldı bebeğin yaa.neden acaba.o yemeyince ölüyorum üzüntüden,hastamı olucak diye.

tuanayım çok sevindim ya ne güzel buluşacaksınız bebimle napalım kısmet bende çok isterdim ama malesef..başka bir zamanda hep beraber gideriz napalım..

semra kötü düşünme hemen hasta olacak diye
çocuk büyütmek gerçekten zor hastalığı yemek yememesi üzüyor insanı..
düzelir inşallah

özleem hem de ne zor bayramı tatili yalnız geçirmek..herkes planlar yapıyor ama sen birşey yapamıyorsun herşey belirsiz kalıyor sonra da koca bayrama nöbet denk geliyor off daraldım şimdiden

özleem hem de ne zor bayramı tatili yalnız geçirmek..herkes planlar yapıyor ama sen birşey yapamıyorsun herşey belirsiz kalıyor sonra da koca bayrama nöbet denk geliyor off daraldım şimdiden

canım bence hiç daralmaa,güzelce yat dinlen,gidicek yerlerine git sonra kendine ayır vaktini,sabahlara kadar otur,sabah yat...ohh ne güzell!

korkma canim adacigima biseycik olmaz masallahi var kuzum benim

canim ya biz ne yapalim tatlim bayramda calisyoruz bide hic bayram havasi olmuyor burda cok ama cok SIKICI geciyor vallaha

sevgili arkadaşlar merhaba
aranızda eşinden kaynaklanan sorunla aşılama yaptıracak arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
benim eşimin dğerleri şöyle
sayı 24 milyon miktar 3 ml
hareket %40 morfoloji %75

eşim cuma günü test verdi üroloji doktoru aşılamaya gerek görmedi.ancak bendede pko var ben artık beklemekten sıkıldım.arkadaşlar ne dersiniz bu değerlerle olurmu doktorumuz sadece harekette sorun var dedi.sorumu cevaplarsanız çok sevinirim

selam kızlar
ben geldim ama şimdi çıkıyorum
çok ilerlememiş sayfalar
bugün dışarı çıktık
bi daha çıkmıcam çıkınca canım herşeyi istiyo:))))
sepet beşik falan baktık hiç güzel yok çok süslü eski zaman yatakları gibi
beğenmedim zaten beğensem de burdan almazdım ama

tuanay ne güzel bebingle görüşür tatilde
bakalım biz görüşebilecekmiyiz
inşallah hava güzel olur vakit olur bi de yakın bi,yerler ayarlanır ve görürşürüz

merhaba ronya bizde hic sorun olmamasina ragmen 3 kere asilama ve birkerede tüp yaptirdim olmadi malesef allahin taktir ilahisi bence sen yaptir sansini dene normal sartlardada olmuyorsa mecburen yaptiracaksin insallah pozitif bir sonuc alirsin

Son düzenleme:
iyi akşammlar herkese.
kusura bakmayın bugun bi türlü fırsatım olmadı girmeye
acaba beni özlediniz mi?
sabahın köründe kalktım butun gun zombi gibiydim
işlerim birikmiş onları hallettim geldim
daha sofra kalkıcak duruyor market torbalarıda kapının önünde:)

semracım canım sıkma canını o acıksın hapur hupur yer
yarasın benim kızıma
hem onun midesi ne kadar belki çok doymuştur fıstık inşallah hasta falan olmaz
kötü şeyler getirme aklına hem çocuklar bazı dönemler yemeyi reddediyorlar malesef

ayy melek canım o saate kadar uyuyamadın mı yazık sana ya
eskiden bende çok yaşardım bu durumu
hatta 3 gün uyumadığımı bilirim sırf dinleneyim diye yatıyordum
herşeyi kafaya takıyordum sanırım ondandı sende çıkar aklında ne varsa...

ay bebişim seni özlemez olur muyum tabiki çok özledim sen olmayınca sayfa bile ilerlemiyor :)

selam fıstıklar nasılsınız...bi kaç gündür giremedim biraz rahatsızdım ama şimdi biraz daha iyiyim....

gecmis olsun tatlim

hamaratli kizimiz bizim masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…