sağol meleğim valla 14 haftalık olduk teyzesi, darısı hepinizin başına inşallah...
günaydın..:)
hava çok güzel izmirde ama kociş olmayınca neye yarar
akşam bayılmışım 9 da uyumuşum
sabah da 9 da uyandım..ama yapacak birşey yok(
özleem hem de ne zor bayramı tatili yalnız geçirmek..herkes planlar yapıyor ama sen birşey yapamıyorsun herşey belirsiz kalıyor sonra da koca bayrama nöbet denk geliyor off daraldım şimdiden
çok canım sıkkın yaa.sabah dışardaydık kahvaltıda,saat 9 da karnını doyurdumadanın,şimdiye kadarda bişey yemedi,yıkadım belki karnı acıkır diye ama yookk.iştahı azaldı bebeğin yaa.neden acaba.o yemeyince ölüyorum üzüntüden,hastamı olucak diye.
özleem hem de ne zor bayramı tatili yalnız geçirmek..herkes planlar yapıyor ama sen birşey yapamıyorsun herşey belirsiz kalıyor sonra da koca bayrama nöbet denk geliyor off daraldım şimdiden
sevgili arkadaşlar merhaba
aranızda eşinden kaynaklanan sorunla aşılama yaptıracak arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
benim eşimin dğerleri şöyle
sayı 24 milyon miktar 3 ml
hareket %40 morfoloji %75
eşim cuma günü test verdi üroloji doktoru aşılamaya gerek görmedi.ancak bendede pko var ben artık beklemekten sıkıldım.arkadaşlar ne dersiniz bu değerlerle olurmu doktorumuz sadece harekette sorun var dedi.sorumu cevaplarsanız çok sevinirim
selam fıstıklar nasılsınız...bi kaç gündür giremedim biraz rahatsızdım ama şimdi biraz daha iyiyim....
iyi akşammlar herkese.
kusura bakmayın bugun bi türlü fırsatım olmadı girmeye
acaba beni özlediniz mi?
sabahın köründe kalktım butun gun zombi gibiydim
işlerim birikmiş onları hallettim geldim
daha sofra kalkıcak duruyor market torbalarıda kapının önünde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?