çok düşündüm gravür baskı yaptırırken sülfirik asit kullanıyorum onu kaputuna döksem boyayı eritir çok istedim yapmayı ama bir türlü onun seviyesine inemedim ama bir gün bir yerde karşıma çıkmasın o orospu hala hırsımdan geberiyorum insan tacize uğramış gibi hissediyor kanunda birşey yapmıor
valla ya 1 tane kız diyen yok bende alıştırdım kendimi valla :)günaydııın
dün kaynatılmamış fazla kızlar buluşma rehavetinde
özlemim bak herkezin içinden oğlan geçiyor bakalım yanılacakmıyız :)
semram bebiş yeni doğduğunda ablamlarda arabayı satmış yenisini galeriden bekliyorlardı ablamda kocasına plakayı oğlanın adının baş harfleri yaptır dedi ancak yok nüfus cüzdanı çıkar yok kordon kanı yok sünnet koşturmacası derken fırsat bulamadılar araba bir geldi plaka "ur" :))))))))))))
kadirde inanmaz artık :)dün komşularla tatil planları yaptık ama çocuklu aile hep sukoyverdi 4 çiftiz ama bir çiftin bebeği var dolayısı ile tüm planlar iptal oldu kala kala bizim bahçede mangala kaldık ihale bana kaldı anlayacağınız :) birde komşulardan biri geçen kıştan beri çocuk yapmayı düşünüyoruz diyorlardı hatta doktora falan gitmişti sorun varmı diye dün bir baktım benim omzuma dokunuyor ayy biz burpla çocuk yapmaya bir karar versek oooo biz karar verene kadaaaaaar demeye başlamış bende ahanda buda bizden oldu dedim içimden ulen ben başından beri istikrarımı koruyorum hadi düşüğü biliyorlar ama sonra denemedim diyordum sen kek kek döktün niyetini sonrada olmayınca ayaklara başladın anladıkta benide ne çekiyorsun :))))))))))))))) kocişte diyorki ammaaan artık kim inanır bizim istemediğimize diyor
öff kim inanır kadir inanır napiiim derdimdi sevim said: çokta lülüüüü
çok hoş ya fihrist gibi ha pu hahaaaaa :)ben hiç korkmuyorum korkum ya sıkılırsam siliyorlar ama oda zararlı ablamın bir kolunda kızının bir kolunda kocasının ismi var şimdi yeni bebişin ismini yazdıracak ama oda bana saçma geliyor fihrist gibi dolaşıyor hadi brtek adanınki normalde sülaleyi yazdırmak daha komiği kızı arkadaşına söylemiş arkadaşıda gelmiş ..... teyzeee benim adımıda yazacakmışsınız öylemi diyor heee başka derdi yoktu ablamında :)))))))))))
ben kulağımı bile 27 yaşımda deldirdim annem belki istemeyiz ve kulakları yırtılır ilkokulda diye deldirmemiş hiç birimizinkini :) ben 27 yaşında kocişle birlikte gittim ikimizde aynı gün deldirdik o hiç çıkartmadı ben hala takamıyorum :))))
gidiyorum cicişim kocişine selam söyle ben sana liste yollayacağım mail listesi bu hafta söz aklımda
adayıda benim için yala şlaaap diyede ses çıksın :))))
kaynanam gözünden ameliyat olmuş kesin ya muayene olmuştur ona ameliyat diyeodur yoktu öyle bişey anam hadi oraya gidelim diyor gidemde kızm görsün ebesini hahaha
Hayırlı cumalar...Sınav bitti,ama hala dönemedim tam olarak aranıza,inanın hem iş yoğunluğu hem de garip bir boşluk,hiçbirşey yapmama isteği,herhalde yoğun bir çalışma döneminden sonra böyle olması normal,alışırım herhalde,bir de yeni saat düzenine hala uyum sağlayamadım,akşam erkenden uykum geliyor...Herkes iyi sanıyorum,burpcum,eşini Allah korumuş,çok geçmiş olsun bu arada.Bir hayır yapın derhal bence..
Semracım,sen ne saf,iyi kalpli bir insansın ki,Allah insanların artniyetlerini hemen karşına çıkarıyor,kimse için üzme tatlı canını,herkes hakkettiği kadar değer alır,kaybeden kendi kaybeder,insanların gözü kem işte,boşver,uzak dur...
Melekcim,sen de sorunlarını çözmüşsün,eee bebek sorunlu bir anne-baba istemez değil mi,ona yer açacaksınız ki sevginizle,o da hoooopppppppp diye gelip yerleşecek...
Sevimümmmmm,cnm,demek mercanın ebesi ameliyat olmuş haaaa,geçmiş olsun ebemize,sen git bir görün gel,sevaptır....
Nursimcim,anneler hala buradalar mı,ne güzel seninde az kaldı sayılır,kızları büyüttünüz maşalllahhh...
Mavicim,umarım yüklemelerin normal çıkar,endişeli halin son bulur,zaten yüksek değil ama bence tam olması gereken değerde çıkacak...
Öslemim,yorgun savaşçım,taze annem,ben seni çok ösledimmmm yaaa......
Sermestim,tatlım sende de lökosit çıkmış öyle mi,ama gebeliğin ilerleyen aylarında bunlar normal,bol bol su iç,bir de havuç suyu iç,ayva ye,bak tam zamanı,ayva yiyenin çocuğu çok güzel olurmuş,hele de sana benzerse,fıstık olurrrr kesin....
hayırlı cumalar canlarım
herkes bir köşeye dagılmısken fırsattan istifade gireyim dedim
pek muhabbet de olmamıs aksam iyi bişey kacırmamısım yani:=)
semracım intikam soguk yenen yemek hesabı planınız gayet güzel
suratlarındaki ifadeyi görmenin hazzını yasarsınız ohh tek akıllı onlar sanmasınlar kendilerini
sonra da ebediyen cıkarın gitsin hayatınızdan hiç degmez üzülmye üç kurusluk insanlara
tuanayım şifa recetem benimm döktürmüşsün bana tavsiyelerini yine tatlım saolasın
tez zamanda o bosluktan karnında bir bebişle cıkasın insallah bu mübarek saatin hürmetine
izmirli hatunlar bulusma yapıyor bugün oh ne güzell valla tadını cıkarın bol öpücükler bizden size
istanbullu cadılar bayram öncesi bizim iş biraz zor gibi bayram sonuna erteleyelim bari
hafta ici işten sonra benim icin de gelmek zor o taraflara zaten bir pazartesiden carsamabaya uygunum
seviim dimek sidikli oldun iyice ha:=)
bende de durumlar pek iç acıcı değil anacım düşün bir de okulda neler cektigimi
mercanımı da öperimmmm ayrıca ebesine de bizden bol selam caz yapmasın bişeyi yoktur onun
burpcum beni top ona sokmus yine hakkaten abukluk konusunda üstüme yok herhalde
aksam giremedim daha oda işgalinden hafiye gözlerden hehe zor şartlarda altında size ulasmaya calısıyorum bak kıymetinizi bilinn
melegimin neşesi taa oralardan geliyor güneş gibi sıcacık
insallah bu pozitifliigin sonu hayr olacak
bebiiim cuma saatinin hürmetine bol kazanc kapısı acsın RAbbim sana
hepimize bereketli hayırlı bol rızıklar versin kem gözden fitne kalplerden korusun bizi
meslekdaşlarımdan ses yok daha calısıyorlar hatunlar
kızlar miyomu olan kadınlar nar suyu içmemelilelr,ara kanamalara sebeb oluyormuş.hamileliğinin 5. ayına kadar olanlarda içmesin,narr suyu düşüğe sebeb oluyormuş.showda ibrahim saraçoğlu söylüyor.
kızlar arabamızı aldık,çarş. veya perş. elimizde olurmuş.cuma akşamı yola çıkıcaz annemlere,4-5 gün kalırız,sonra annemlerle muğlaya kayınvalidemlere geçicez ada'yı özlemişler,bikaç günde orda kalırız,10gün olmucam yani.
semracım allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inşallah.
sevimcim başınız saolsun canım
ben de eşimden salıdan beri haber alamıyordum. telefonu hep kaplıydı. canım fena sıkılmıştı. çok panikledim kesin bişiy oldu aramadı haberde vermedi diye neyseki sabah tekrar aradım. havaalanındaymış. düşünün yani bu kadar sorumsuzluk olurmu yaa insan bi haber vermezmi. yurt dışı telefonunu kapattırmışda kontörüde yokmuş arayamamış insan haber vermek için arkadaşının telefonundan aramazmı ya geldimya diyo sonunda gün içinde aramadıda bu gün beni bakalım akşam kaçta gelir eve
geldim kaynanamdan ee ben demiştim bu karı her şeyi abartır lazerle çizik atmışlar amanda aman sanki kadının dalağını almışlar ofluyor nazlı gelin sen sakın yarın dr gitme otur oturduğun yerde bizm köyde bi kadın vardıda yemeğinibile kocası yapmış sakın minibüse biniyim deme bu çoçuğa bişey olursa sorumlusu seni bilirim dedi taksi tutcakmışım ulan dedim hastane çok uzak ben taksi tutsam enaz 300lira geliş gidişe veririm param yok memo daha maaş almadı nasıl gidiyim ozamn gitme dedi uyuz çok da lülüüüüüüüüüü
elimle ovusturmak iyi geldi demekki bel agrısı bu cicişler
amanın kızlarla konustum çatlama sesim oralara kadar varmış :)
ya ağlıcam sanırım.
keşke bende orda olabilseydim ya
bu arada nbnh nin oyle tatlı öyle sevimli bir sesi var ki enerji geldi banada
kızların sesini duydum bütün yorgunluğum gitti valla
ohhh bol muhabbetler
su tuanayın kahve fali bi bana nasip olmadı sanırım
Denisim,sağsalim eve varabilmişsin,sevindim,aklım sende kalmıştı.Gerçekten çok keyifli bir akşamdı,her dakikası güzeldi,Nbnh'i tanımak ve canlı canlı paylaşımda bulunabilmek,birbirimizi anlamak ve hissetmek,ve yalnız olmadığımızı bilmek,bütün bu duyguların hepsi,bu akşamda vardı,iyi ki tanımışız birbirimizi,anne olma sürecinde,yaşadığımız zorlukların güzel olan taraflarıda var demek ki....
günaydıınn.dün gece hiç uyuyamadım,uyku tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?