Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla ben hep derim,hırsımı içimde tutmam,ben üzülüceğime başkası üzülsün..ama seviyesine düşmememnde mantıklı..

ben kulağımı bile 27 yaşımda deldirdim annem belki istemeyiz ve kulakları yırtılır ilkokulda diye deldirmemiş hiç birimizinkini :) ben 27 yaşında kocişle birlikte gittim ikimizde aynı gün deldirdik o hiç çıkartmadı ben hala takamıyorum :))))

tüyapta kitap ve sanat fuarı var sırf oradan kaynanaya geçmek ister kociş diye gitmiyorum daha yerleşmemiştir o miskin kaynanam :))) kötü gelin ben :))) ama olan fuara oluyor

hanaaaa kociş işten gelecek ben hala alışverişe başlamamış olacağım zasacım kovsana benüüüüü

ya bu evlerin eksikleri neden hiç bitmez yaaaağğğğ yapı marketten gene alıncak bir sürü şey var

gidiyorum cicişim kocişine selam söyle ben sana liste yollayacağım mail listesi bu hafta söz aklımda
adayıda benim için yala şlaaap diyede ses çıksın :))))

valla ya 1 tane kız diyen yok bende alıştırdım kendimi valla :)
kadirde inanmaz artık :)
çok hoş ya fihrist gibi ha pu hahaaaaa :)
ben kalıcı dövme istemem 1-2 yıl olmadan sıkılırım ben
o nedenle vücuduma kıyamam :)

yok daha neler o yaşa kadar neden bekledin ki
gerçi bizimde bir öğretmen arkadaşın 2 kızı vardı yok deldirmem asla diyordu
neymiş mikrop falan kaparlarmış sanki evleri çok temizdi de:)
ama kızlar nasıl özenirdi yazık yavrucuklara ya bak aklıma geldiler şimdi:)
eee sen 15 inde falan deldireydin bari :):82:

istemedimki özlem başıma geleceği biliyormuşum hala takamam çok nadir takarım zaten gün ortasında çantama girer o küpe ablamlardan hç biri istemedi deldirmedi birtek büyük ablam deldirdi okadar :))) kociş bendne iyi bu konuda

dövme muhabbeti olmuş.kızlar nasıl cesaret ediyorsunuz acısından değil ben günah diye cesaret edemem kalıcı makyajda öyle..abdest de kabul olmaz diye okurdum hep..hatta epilasyona niyetlenmiştim bebiş olayı olmadan ama onunla ilgili de yazılar okumuştum vazgeçtim sonra..

ahahaaa annem 6 aylıkken deldirmiş benim kulakları...ordan kalma herhalde çok severim küpe takmayı
evde mantar panom var eşim küçük çivilerden taktı sıra sıra bende küpelerimi panoya taktım kolay oluyor almak elbiseye göre seçmek:))

gidiyorum cicişim kocişine selam söyle ben sana liste yollayacağım mail listesi bu hafta söz aklımda
adayıda benim için yala şlaaap diyede ses çıksın :))))

tamam canım söylerim,sende cüneyt eniştemizesöyle.öptüm teyzesii,aynen dediğin gibi.

özlemcim ve denizcim benimde kulaklarımı babamın görev yaptığı köyde kadınlar delmişler,daha doğar doğmaz.annem cesaret edemezde kadınlar bildiğiniz dikiş iğnesiyle delmişler.şimdi bi kulağımda 5 birinde 3 delik var.takıyormuyum??hayır:))lise yıllarımda çokseverdim takardım,şimdi sadece en alta küçücük bi küpe bde en üste küücük o kadar.

denizcim abdest konusuna gelince ben inanmıyorum,su geçirmeyen,hava geçirmeyen cilt nolur??çürür..benim dövmme uzun yıllardır var ve cildimde hiçbir hasar yok.

ayy muhabbetler baslamıs
bendun aksam 9 da bi uyumusum bugun 10 a kadar daha da iş olmasa uyurdum herhalde
nasıl dinlenmişim iyi geldi valla

bende bi sürü küpe takardım ama kapandı o delikler hergun kupe takarım ama her kulağa bi tane
dövmeyi severim ama acır diye korkarım ben
semra senin ne dövmen var ne zaman yaptırdın

kaynanam gözünden ameliyat olmuş kesin ya muayene olmuştur ona ameliyat diyeodur yoktu öyle bişey anam hadi oraya gidelim diyor gidemde kızm görsün ebesini hahaha

gecmis olsun canim

tatlim senin bir hafta evde kalip dinlenmen gerekiyor anacak ozaman bu yorgunluklarini atabilirsin canim ben suan biraz eski nesem döndüm ama tabi tüpde pozitif olursa dahada cok sevinecegim bakalim ozaman sonucu ilk kim ögrenecek.....

insallah sermestcigim benim dün esimde diyor seni bu kadar cok neseli görmeyi özlemisim diye:)))

kızlar miyomu olan kadınlar nar suyu içmemelilelr,ara kanamalara sebeb oluyormuş.hamileliğinin 5. ayına kadar olanlarda içmesin,narr suyu düşüğe sebeb oluyormuş.showda ibrahim saraçoğlu söylüyor.

bilgilendirdigin icin tsk ederim tatlim

canim arabaniz hayirli ugurlu olsun allah kazasiz belasiz kullanmak nasib etsin yanliz arabanizin kuyrugu egik dogrrultmaniz lazim ama biz gelince tabi:))))))

balcigim esin neden böyle yapiyor anliyamiyorum derdimi var acaba????

allah sana sabir versin tatlim baska diyecek söz bulamiyorum bu kaynanana

elimle ovusturmak iyi geldi demekki bel agrısı bu cicişler

canim belini sicak tut üsütmüsün sen yakici kremler var ondan sür

ooo ne güzel ben okadar cok yogundum aklima bile gelmedi aramak insallah sana nasib olur tuanayin fali canim

aksaminizin güzel gecmesine ve neselendiginize cok sevindim tatlim insallah güzel haberleride aliriz en kisa zamanda....

günaydıınn.dün gece hiç uyuyamadım,uyku tutmadı

hayirdir canim niye uyuyamadin?

kizlar dün kina gecesi superdi vallaha o kadar cok oynamisimki topuklarimin üzerine zor basiyorum esim 2saata kadar kalmaz isten gelir ve benim o gelene kadar temizligimi yapip hazirlanmam lazim arkadaslarla luna parka gidiyoruz eglenmeye böyle günleri özlemisim tadini cikarayim biraz aksam yine olmayacagim kizlar haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…