bebeğim benim yaaaa
sen cok hasssassın ve bunu annen anlayamaz canım
o kolay ulaştıgı için bizler gibi degil kuzum
bak biz seni cok iyi anlıyoruz bende eminim endişeli olurum takarım herseyi
bunlar cok normal bizim için
insan gercekten destek istiyor şimdi bile istiyoruz sen suan daha özel bi dönemdesin hormonlarında degişiyor kuzucum benim bunların hepsi normal canım sen bizimle paylaş en iyisi
bak mesela ablamda beni anlayamıyor herseyi bildigi halde sanki acitasyon yaratıyormusum gibi garip bakıyor bana
bebegin yeri degişmiştir canım o yuzden yumuşamıstır bence
hersey yolunda merak etme sen hafta bir foto cekersen daha iyi olur canım
bebiş senden besleniyor ne guzel işte kilo alma daha iyi saglıklı besleniyorsun abartı bişey yemiyorsun tabi kilo almazsın bu yapın belki senin.
kimisi top yutmuş gibi olur mesela
bide erkek bebeklerde daha cabuk karın belirginleşiyor bunu anladım göre göre
kızlar anneyi yayıyor karın farklı oluyor canım
canımsınnn biliyorum kuzum nasıl aradım sizi valla giremedim de rahat rahat
içimde biriktirdim agrı geldi herhalde
yolda gelirken babamın yanında aglamayayım diye zor tuttum kendimi
eve girdim patladım zaten off bilseler ne kadar kıymetli mucizeler bizim için
baslarda daha rahattım ama sürekli kavusamama korkusu yasamaya basladım bu aralar
zaman geçtikce korkular da büyüyor kaybetme korkusu hepsinden feci RAbbim yaşatmasın
canımmmm benim iyi ki varsınız valla siz olmasanız kim anlar dilimden
kocaman ailem benimm insanın öz ailesinin anlamadıgı yerde ilaçtan ötesiniz hepiniz
sen de aldırma ablacıgına ahh ateş düştüğü yeri yakıyor işte aynı kandan da olsa zor
dogru diyorsun bebimm belki karın yapımdan ötürü napalım iyi oldugunu bileyim yeter
kilo almaya hevesim yok zaten kiloluyum da kendi kendime düzenli beslenemiyorum diye özellikle annemde dikkat ettim et bile yemeye calıstım meyvemi düzenli yedim falan ama tartıda doktordakinden eksik cıktım böyle olunca bebişi büyütemiyorum gibi geliyor bana yoksa ben büyümesem de olur tabi
normalde de su içsem kilo alırım ha bu hamilelikte vücudum ters tepti sanırım:=)
kızlar kültür sonucumda üreme olmamıstır yazıyor sanırım temiz anlamında
kendi doktorum bugün calısmıyordu ulasamadım ama antiboytige gerek yok herhalde diymi
sinir oluyom bu saglık ocaklarındaki doktorlara hemen kafadan antibiyotik yazıyorlar
iyi ki bilincliyiz de içmiyoruz arastırmadan
Sermestim yaa,iç karın denen birsey var,senin de iç karın bölgen geniş olduğu için,dışarıya görüntü vermiyorsun,benim kuzenimin doğumdan 1 hafta önce hamile olduğuna bile kimse inanmazdı,yani boş yere ağlayıp üzüyorsun hem kendini,hem de şekerparemi,yapma lütfen,mucizeni üzme,onun gelişi mucizeviydi,sen annesin,yavrun olacak o senin ama,onun sağlıkla dünyaya gelebilmesi için sana ihtiyacı var,sağlıklı bir anneye,kuruntulardan uzak,sevgi dolu bir anneye....
Sermestim,üreme yoksa,korkuyada gerek yok,içini rahat tut....Bol bol su iç,en büyük şifa kaynağın o...Bir de bol miktarda salatalık ye,plasentayı besleyen birsey salatalık,bol su içeriyor ve çok yararlı...
ne bileyim çiçeğim mucize oldugundan herhalde insan alamıyor kendini endişelerden
demek kuzenin doguma gidene kadar öyleydi sanırım benim de ondan farkım olmayacak
saglık olsun yeter ki iyi olsun mucizem bunu bileyim
ben de istemiyorum böyle evhamlı kuruntulu olmayı ama normalde de takıntılı bir yapım vardı
şu sıralar tavan yaptı sanırım eski huyum hortladı iyi ki varsınız şifasınız hepiniz
ay ne güzel hayvanat bahcesine gitmişiniz ben cok severim
güzel havanın tadını cıkardınız demek yarasın
tez zamanda boy boy bebelerinle gidersin insallah canım