Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebiimm kız kim nazarı değecek gözüm kalmadı değil gerci:=)
ben de gelmek istiyoruumm bananee
hem siz muhtesem ikili ne zaman geliyonuz istanbula bakiimm ondan haber verin

salatalık konusunda tavsiyelere dikkat ediiiciim canım

Hava çok güzeldi gerçekten,bir ara dereceye baktım,28 dereceydi.Sonbaharın son günleri,10 Kasım dedi mi,ayaz kış gelir İzmire...

doktoru ablama yanılmıyorsam 1dilim ekmek 1 yumurta 1 bardak süt ekstra ihtiyacın olan demişiti
bebek senden besleniyor zaten
ama işte kolay ulaşılmadıgı için bunlar ilk gecede olsaydı umrunda oomazdı sanırım

Karnım belli mi değil mi meselesini hiç takma birtanem,o sağlıklı,sen sağlıklısın ve sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize....

inşallah canlarım inşallah hepimize kavusmak nasip olsun yavrularımıza hayırlısıyla

avatarın tam senlik tuanayım şenlikli kalabalık bir mutlu aile tablosu
resimdekinden daha güzelleri nasip olsun hepimize

tuanayım cok kısa bi süre sonra bebegin göbüşünde gideceksin gezmelere merak etme sen belki beni görmek sana iyi gelir ve talih kusu bizimde basımıza konar ne dersin

Resimleri ekleyecektim ama makinayı dün annemlerde unutmuşum,yarın eklemeye çalışacağım...

bence sizin gebelikleriniz de sevimle benim gibi peşpeşe olacak
niyeyse böyle doguyor içime
bu arada neden sadece tuanay istanbulda yaa
bebim de gelsinnnnn

Ya keşke denisimle gelebilseydik ama,kısmet işte.Bu arada NBNH,gerçekten çok tatlı bir fıstık,hepimiz seçilmişiz cnm,yani bu kadar olur

Bence de bebingimde gelsin,denisimde gelsin,Ege bölgesi olarak,Marmarayı fethedelim

hatunlar tur düzenleyelim size gelin misafirimiz olun gezdirelim sizi
hem ne cıkartma olur üç tane fıstık gelince ayy

bu arada baska bir topikte gözüme takıldı
üçüncü asılamada hamile kalanlar olmus
sanırım biri ikiz gebelikmiş
RAbbim ne zaman nerde nasip edecek belli olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…