Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oo sana öyle geliyorsa tamamdır
güzel hislerin boş cıkmaz senin
insallah cifter cifter hobarey yapalım
çınlasın topiimiz sevinç cıglıklarımızla insallah

fikir oluşalı cok oldu canım herkese yazmıstım özelden seni atladık mı yoksa amanınn ayıp etmişiz affet
hemen yazıveriyorum ama topikte adı nazlı kelebek ona göre:=)

Ne güzel,Allah bağışlasın yavrularını,aşılama konusunu tamamen kapattığımız için kendimiz için umutlanamıyoruz

öyle deme çiçeğimm tam kapıları kapattık derken ummadık kapıları acıyor RAbbim
ben şaşırdım sadece ondan paylaşmak istedim ama mucizelere inancın var zaten senin de
biz de tam bitti derken kavustuk mucizemize neden size de nasip olmasın ki
RAbbiim dualarımızı geri cevirmeyecek insallah ne vesile olacak bilmiyorum ama olacagından adım gibi eminim

ay özlemişim sizi valla
banada tuanayımla beraber olaakmıs gibi geliyor herzaman nedense
bu arada eşim ocakta yapalım lpg yi diyor :)

ama ama öyle deme can evimden vurma beni kuzum
sen sürekli ders basındaydın o vakitler ondan ihmal etmişiz seni affet cicegimmmm

banada yakında olacak gibi geliyor :)
yumurtlama gunleri geldi ya ondandır kesin
tuanayım aarkadaslarınızla mı geliceksiniz hangi otele

ohhh masallah bebimm enişteye kızıyodun bak kendisinden gelmiş teklif ne güzel
ocaga ne kaldı şurada Allahın izniyle ocakta güzel haberler cokca olacak
öncesinde gelecek ay melegim ucuracak bizi ilk basta sonra da peşpeşe egeli güzeller ayy:=)

sermest anlamını unuttum ben banada atarmısın yeniden bugun gazatede isim bilimiyle ilgili bi yazı vardı cok ilginçti ben eşime erkek olursa ali koyalım dedim dün gece bugun de ali koymayın dalavereli işler yapar diye yazmıs gazete :)

Tatlım pekçok otelde yer kalmamış,sonra Grand Marden diye bir otel bulduk,oradan rezervasyon yaptırdık...

Bebingim,madem eşin yaptıralım diyor,bence hiç soğutmadan arayı kabul et ve bu yönde hayaller kurun,Allahın izniyle olacak İnşallah...

olsun caktırma bebimm onayı vermiş ya ona bak sen:)
ne farkeder cıkış noktası bu erkeklerin her işinde illa ki bizim iteklememiz gerkmiyor mu zaten
sonu güzel hayırlı olsun varsın sebebi sen ol canım benim
mesaj atmam icin gecmesi gerekn uzun bir süre var uyuz ediyor beni yollarım insallah o bitince

mutfak konusunda benimki de nasıl bıraktıysam öyle duruyor
giderken bulasıklarımı akıtıp bırakmısım pasaklı hatun ben:)
yarın ellerimden öper sıkı bir temizlik artık

cok gerildim nedense korktum sanırım yine cok actık tabi tedavi için arayı bakalım
kaçmazsam yaptırırız herhalde yoksa sünnettten kacan cocuklar gibi olucam

Ben de az önce topladım mutfağı,yemek yapması güzel de,bulaşıktan nefret ediyorum.O değil makinaya yerleştirmesi bir dert,çıkarması ayrı.Bazen elimde yıkıyorum üşengeçliğimden...

korkma bebiimmm cesur yüreklim benim bir niyetine gir sonu güzel insallah
tuanayım bende makina da yok bu evde ondan daha bir üşeniyorum valla bulasıgı ben de sevmem hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…