Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestim geçmişi okuyorum tatlım hava biraz bulutluymuş sen neden takıldın bu kadar bitanem ama ekşi elma ye dr öyle dedi bana ozaman hareketleniyormuş çikolataya cevap vermiyorsa ben denedimde gerçek

teşekkür ederim bitanem :)))
biz geldikkk
oh valla evimdeyim kendi bilgisayarımda
insan kendi düzenini de arıyor valla
gerci rahatım yerindeydi ama sizi özledim
geldim duş aldım karnımızı doyurduk
kurulduk laptoba
hadi bakalım hoşgelmişsin...
canım ya sıkma canını bu kadar bendede birşey yok daha
hem annem 6 aylık hamileyken yeni yeni çıkmaya başlamıştı göbeğim diyor
ilk gebeliklerde hemen çıkmıyor
iç karnımız geniş demekki canım sıkma sen canını
öyle bebeğin üstünde de deney yapıp durma...
vay vay şahesere bak sen :))))
anaa benimde öyle ortadan derin bir yol geçiyor :)
evet bak dar giyme pantolonlarına bir göz at ya da eteklerine...
o kendine yarayanı alıyordur sen hiç merak etme
ay et bende sevmiyorum çok kokuyor ya
ama meyveyi severek yiyorum
benimde mandalina birde ayva yeni favorilerim...
fikir oluşalı cok oldu canım herkese yazmıstım özelden seni atladık mı yoksa amanınn ayıp etmişiz affet
hemen yazıveriyorum ama topikte adı nazlı kelebek ona göre:=)
ya bana da gelmedi öyle bir mesaj ben bilmiyorum ((
niye beni atladın küstüm sana
Aynen ben de bebingim,çocuklar gibi korkuyorum,işlemlerden korkuyorum,anestziden korkuyorum,ya tutmazsa diye korkuyorum,ALLAHIm lütfen duy bizi,ve bu yola başlamadan sevindir şu kullarını,lütfen ALLAHIM...................
inşallah hiçbirine gerek kalmadan gelir canım benimmmmm
Sınav sonuçları bu hafta belli olacakmış,ama benim hiç umudum yok.....
belli mi olur canım ya şans işi bu
hem çok yüksek alan olamaz artık :)
Atamalar,24 kasımda öğretmenler gününde olacak diyorlar sermestim,hayırlısı bakalım...
inşallah o gün senin günün olur :)
tuaananyım olacak inş tabii hayırlısı neyse o olsun kuzum senin için

sermestim içinde tayini anasının yakınına cıksın

ohh bide tüp süz gebe kalalım hayırlısıyla
aminnnnn inşalahhhhhhh
meyve zamanı bu ara acayip mandalinaya taktım
bogazıma en iyi o geldi valla
kociş gelsin ilk işim katı sıkacagı aldırmak olacak
annemde bol bol vitamin depoladım cok iyi geldi valla
bendeeeeeeeeeeeee yaşasın mandalinaaaaaaaaa:)
birde ayvaaaaaaaaaaaaaaa
ne sıkacaksın canım havuç mu?
vay hatunlar yeni yeni dökülmye basladınız demek:=)
yazmadan kacmayın ha sevim özlem radara yakalndınız ona göre

yazdım şekerim radara yakalanmasamda yazacaktım :)

sermestim geçmişi okuyorum tatlım hava biraz bulutluymuş sen neden takıldın bu kadar bitanem ama ekşi elma ye dr öyle dedi bana ozaman hareketleniyormuş çikolataya cevap vermiyorsa ben denedimde gerçek

ne biliim sevim ya tam umutlandırıp sevindiriyor anasını cadı sonra da böyle kıvrandırıyor
eksi elma demek bir de onu deneyelim bakalım alayım da marketten

özlemm demek senden de bir yol geçiyor ortadan öyle
o sebebpten üstten bir büyüme bekleme anacım alttan calıscak bizim göbüşler sanırım
tabii cıkarlarsa senin erken daha zaten cıkar zamanla aman cıksa bir dert cıkmasa bir dert
demek sen de ekşi meyvelerden gidiyon bu ara bence senin de kızın olacak gibi ama hayırlısı bakalım ögreniriz yakında
evham yapmamak elde olsa keske kuzum bu sıpaların dogdugunu bir göreydik
isim konusunda o kadar cok mesaj attım ki tatlım kime gitti gitmedi ben de şaşırdım
sana da atarız küsme amann teyzesi:=)

seviim aynı yere mi gittin doktora sen
artık düzene bindirdin sanırım hastane işini karar verdin diymi doktoruna

sermestim göbek meselesine takma bende göbek kalça aldı başını gitti 70kilo olmuşum diye sıkılıyordum tartıldım dün dr tartı aynı 70de kalmışım bebek 480gr olmuş boyu falan iyiymiş buna da şükür de gülüm bizim karnımız kalın onlar küçücük bedenleriyle vuruyorlar oynuyorlarda bizde var bi gariplik aklımız başka yerde hissetmiyoruz işte sen üzülme bir haftaya kalmaz senle beni zıplatacaklar yerimizden hehe

selam kızlar cadılar bir bakayım nevar ne yok dedim sermest rahat bırak şu göbeğini başka şeylerle oyalan
24 kasım tuanayımın günü olacak çifte sevinç
inşallah bebingim seninde tuaanayımında hatta burada tüm bebiş bekleyen hepimizin tüpsüz gelsin aynı endişelerin 10000 katı bende var tedavilere dair tüm inancımı yitirdim aksine sadece korkularım var
öslemim radara fena yapar çarpar vallaha
bugün çok yorulduk evle uğraştık alışveriş merkezlerinde cirit attık kızlar essede 200 tl lik alışveriş yapana 100 tl lik hediye çeki veriyorlar ben 200 e dolduracam diye kastım şimdide 100 tl lik bişi bulamıyorum alacak :))) olmadı kaynanama ev hediyesi alırım hehe sermestim katı meyve sıkacağı istiyorsan esseden alabülüüürsün hemde hedaaye çeki alırsın

evt canım aynı hastane ye gittim yarında renkli doopler için gideceğim 300tl imiş bakalım kantestleriyle beraber

sevim kilolar verilir hiiiç takma geldikleri gibi giderler :))) olmadı denize dökeriz

inşallah sevim hoplarız yakında hep beraber

burpcumm esse nerede var bu yakada bakayım valla güzel fikir verdin
bayılıyom bu kızın ticari zekasına akıllı hatun vesselam
kayganaya güzel alengirli bir elektronik al sen de:)

seviim pahalıymış senin film cektirecegin yer
ee sen ayrıntılıya girmemiş miydin kız benim aklımda öyle kalmıs
ben 180e yaptırmıstım cd fotosu ekstradan 40 vermiştim
burpumun işyerinin oralardaydı benim doktorum ama sana uzak
napcan paralar feda olsun bu cadılara tek iyi olsun onlar yeter bize

sermestim lütfen üzme kızımızı bak bunları okurken benim ki tepki veriyor sana üzmesin benim kankimi diyor
saçmalama kötü düşünme iyiyi düşün kaybetmeyeceksin one demek kzımız haftaya seni zıplatcak yerinden görürsün
ay özlemişim sizi valla
banada tuanayımla beraber olaakmıs gibi geliyor herzaman nedense
bu arada eşim ocakta yapalım lpg yi diyor :)
hadi hayırlısı inş banada öyle geliyorki siz peşpeşe hamileyiz diye bağırcaksınız
ali benim kayımpederimin adı harbidende dalavereciymiş puhahaha
Ben de az önce topladım mutfağı,yemek yapması güzel de,bulaşıktan nefret ediyorum.O değil makinaya yerleştirmesi bir dert,çıkarması ayrı.Bazen elimde yıkıyorum üşengeçliğimden...
aynı ben bende makinaya dizmektense elimde yıkıyorum onu akıtıp tencereleri cifleyim diyene kadar zatı yıkıyorum
Aynen ben de bebingim,çocuklar gibi korkuyorum,işlemlerden korkuyorum,anestziden korkuyorum,ya tutmazsa diye korkuyorum,ALLAHIm lütfen duy bizi,ve bu yola başlamadan sevindir şu kullarını,lütfen ALLAHIM...................

öncelikle aminnnn sevindirsin bizi ama korkmayın çok kolay ya basit basit özelde yappcaksanız

rekli doopler 140 artı kan testleri var aç karnına verceğim onlarla 295 tutuyormuş memo yarın sevim gelirken tedbirli gelsin diye uğrayıp sormuş yazmışlar zeynep kamilde göztepede bedava yapıyorlarmış ma randavu almam lazımdı daha önceden benim mıçım kıymetliya ecden çııkarmadılarki tarihini kaçırdım son 2gün 23. haftaya kadar yapılacakmış

anladım canım olsun pahalı mahalı kuzucun icin gerekliyse napcaksın
vaktini kacırmadan yakalamısın işte

kankisinin hareketlerine kurban olurum ben yerimm öykümü
iki kanki cadıılıkta birbirlerinden geri değil ama
insallah sevimm sagsalim alırız evlatlarımızı kucaklarımıza hayırlısıyla

hadi güzel sonuclarla gel insallah taş gibi gerçi mercan hatunum sırf para harcatsın anasına:)

aminn inşallah RAbbim boşa cevirmesin duamızı hevesimizi umudumuzu
sağ selamet doguralım vuslata da erelim insallah

burpum geli rüzgar gibi gitti bile
alışveriş canavarı burp tam gaz alısverişe devam ediyor anladıgım kadarıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…