Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kod adı nazlı kelebek kaldı işte öyle gitsin napalım
diye diye nazlı ettim kızımızı şimdiden:)

bu topiğin bütün kızları nazlı kelebek zatı semranınkide göstermemişti bi türlü yüzünü nazlıydı benimkide öyle nusiminkide aynı naz ve edada mavinin oğluşuda öyle özleminki nasıl olcak bakalım

günaydın herkese
akşam da 8 de bayılmışım sonra uyandım ama çok sürmedi 10 da kapsama alanı dışına çıkmışım..ne çok uyuyorum 2 gündür ..

günaydın kızlar nasılsınız...2 gündür sağ böbreğim inanılmaz ağrıyor dün gecede ağrıdan pek uyuyamadaım bugün rumu arayıp sorucam inş kötü bişey değildir...

günaydın kızlar nasılsınız bakemmm. kusura bakmayın bi kaç gündür giremedim. eşim geldiğinden beri çok hasta öksürükten boğuluyor. 2 gündür ona bakıyorum evde ,gel dedim hastaneye röntgenini filan çektireyim. işe gitti rapor alıcak bakalım. benimde hastalığım tekrarlamaya başladı grip öksürük ayyyy bıktım valla

zati aramız limoni salı günü toplantı varmış başkanla sırada afrika var diyor. böyle ara ara gidicekmiş. ya bebek işi ne olucak dedim. bu nerden çıktı. şu ara üzerime gelme sık boğaz etme diyor. yaşım küçük değilki dedim bi kaçyıl bekleyeyim. halledicez diyor. zaten geçti bu ayda reglim olmak üzere başlayamadık bile gönüllü gidicek hemde o kadarda çok özlememiş gibi geldi bana ben farklı bekliyordum malesef sanki hep yanımdaymış gibi davrandı. ona belli etmedim ama hep için için ağladım. ne olucak bizim halimiz diye.

dün gece rüyamda melek arıyor beni hamileyim diyor meger cadı saklamıs tedaviyi biliyormuş sonucu ondan neseliymiş son gunlerde tuanay a ulaşamamış beni aramıs nasıl topiğe girip yazıyoum nasıl heyecan anlatamam.meleğe diyorum ki bal da hamile iki kişi aynı anda veriyor hobareyi.gercekmiş gibi uyandım yaaaaaaaaa

nursim gecmiş olsun canım
inş önemli degildir ama duydum ben bi kaç kişide bu böbrek agrısını hamileyken oluyormuş diye

nursimcim yok canım rahat ol kötü bişiy değildir. ben de aynı dertten yakınıyorum. 4 gündür. sol böbreğim ağrıyor. mişe gidince de ağrı yapıyor. üşütmüşüşüzdür bence bu arada elimız nasıl

bebeimmm günaydın tatlım çok özledim sizi kızzz ayyyyyy şimdi okudum neeeee melek ve ben hamilemiymişiş rüyanda hayırlara çıksın kız. yanlız beim bildiğim rüyanın yorumuna göre başkasını hamile görenin kendisi olurmuş canım sen olucan belkide heeee cadıııı inşallah rabbim

günaydın.

denizcim uyu,bu günlerin kıytmetini bil.

:94:balcım hoşgeldin,geçmişolsun,bence sen kocişinle sorunlarınıu tam olarak hallet,aranızda gerçekden iki taraflı sevgi varmı?yaşınızın geçmesinden daha önemli bunlar.bencebunları gözden geçir sonra bebek olayına geçin,kusura bakma bunları sana söylüyorum diye,ben senin iyiliğinidüşünüyorum cnm.

bebingim günaydın.

meleğim inşallah bu ay olucak,ben çok umutluyum bu aralar senden.

nursimcim geçmiş olsun,doktoruna görün mutlaka,böbrekle ilgili şikayeti olan bi tanıdığım vardı 36. haftada erken doğum yapmak zorunda kaldı ve sonu iyi değildi,senin öyle değildir mutlakaama doktorunla görüş,ihmale gelmez ela kızım,kocaman oldu maşşallah

dün kek yapıcam diye fırına kek attım,borcam çatlamış,fırın mahvolmuşş yaa(nasıl temizlicem.

zasacım günaydın canım doğru söylüyorsun haklısın canım ben defalarca konuştum bunları onunla,beni seviyormusun başka düşüncelerinmi var yoksa çocuk olunca sorumlulukmu almak istemiyorsun diyorum hayır diyor. bende istemezmiyim çocuğumuz olsun ama bu tedavi işleri bani sıkıyor. herkesin normal yolla oluyorda bizim bişeyimiz olmasada olmuyor. kısacası uğraşmak sıkıntıya girmek istemiyor. psikolojik olarak boğuluyor üzerine gidince tekrar konuşucam zati sürekli yurt dışına çıkarsa olmazki tedavi filan hiç bişey yapamayız.

ay semracım sen at o fırını en iyisiiiii
nasıl patladı ki borcam öyle hayret yaaaa
neyse size bişey olmadı canım
ayy nasıl temizlencek şimdi eldiven giy canım eline kalın olanlardan.süpürgeyle de cektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…