Aslında anatolia yı düşünüyorduk. Bugün mayadan aradılar ve ücretsiz muayeneye davet ettiklerini söylediler. Bende kabul ettim. Mayayı duymuştum ama çok fazla bilgi sahibi değilim merkezle ilgili. Başka bir topikte gördüm senin adını. Merkezle ilgili bilgi verebilir misin bana? Maddi boyutu, geçirdiğin işlemlerle ilgili?
ah sermestim basına neler gelmiş senin öyle kıyamam yaa
hemen sabim i ara sikayet et orayı canım lütfen bak cok ciddiyim
bunu yapmalarına izin vermeyelim baskalarına nasıl bir vicdansızlıktır yaaaa
insan degil
bak sen bikaç gündür huzursuzdun ya birikti tabi kıyamam sana ben
aksam vakti belada okumak istemiyorum ama.....................
canım yaaaa iyi ol lütfen canım
keşke beni arasaydın
sermestim zaten sen tam rahat gitsende geri zekalı kendini beğenmiş birine düşersen morelin sıfıra inyor herkez bizi anlamıyor sanıyorlar hemen hamile kalıyoruz onlar için hava hoş allaha şükürki kzımız iyiymiş baka bende hastaneden şimdi girdim içeri yorgunluktan öldüm sabah 7de çıkmıştım evden çorba mı içiyorum bi yandan üstümü bile değiştirmedim
inş bu uyku hayra delalet eder inşşşşşşşşgünaydın herkese
akşam da 8 de bayılmışım sonra uyandım ama çok sürmedi 10 da kapsama alanı dışına çıkmışım..ne çok uyuyorum 2 gündür ..
canım benim böbrek ağrısı çok zor bebk oraya baskı yapıyor demekki benimde taş var böbreğimde inş oraya vurmaz bebek yoksa bende senin gibi ne yaparım allah yardım etsin tatlımgünaydın kızlar nasılsınız...2 gündür sağ böbreğim inanılmaz ağrıyor dün gecede ağrıdan pek uyuyamadaım bugün rumu arayıp sorucam inş kötü bişey değildir...
canım beni eşine de geçmiş olsun sen daha atlatamadınmı benim gibi eşinede yüklenme balım o orda iyice piskolejisi bozulmuştur bekle sabrın sonu selamet benim eltimin 37yaşında oldu hem yaşınıda takma olcaktır bebeğingünaydın kızlar nasılsınız bakemmm. kusura bakmayın bi kaç gündür giremedim. eşim geldiğinden beri çok hasta öksürükten boğuluyor. 2 gündür ona bakıyorum evde ,gel dedim hastaneye röntgenini filan çektireyim. işe gitti rapor alıcak bakalım. benimde hastalığım tekrarlamaya başladı grip öksürük ayyyy bıktım valla
zati aramız limoni salı günü toplantı varmış başkanla sırada afrika var diyor. böyle ara ara gidicekmiş. ya bebek işi ne olucak dedim. bu nerden çıktı. şu ara üzerime gelme sık boğaz etme diyor. yaşım küçük değilki dedim bi kaçyıl bekleyeyim. halledicez diyor. zaten geçti bu ayda reglim olmak üzere başlayamadık bile gönüllü gidicek hemde o kadarda çok özlememiş gibi geldi bana ben farklı bekliyordum malesef sanki hep yanımdaymış gibi davrandı. ona belli etmedim ama hep için için ağladım. ne olucak bizim halimiz diye.
allahım inşşşşşşş rüyansanda olsa diğer kızlarada da olsa çok güzel bitanem inş hobereyler çifter çifter gelsin haberlerdün gece rüyamda melek arıyor beni hamileyim diyor meger cadı saklamıs tedaviyi biliyormuş sonucu ondan neseliymiş son gunlerde tuanay a ulaşamamış beni aramıs nasıl topiğe girip yazıyoum nasıl heyecan anlatamam.meleğe diyorum ki bal da hamile iki kişi aynı anda veriyor hobareyi.gercekmiş gibi uyandım yaaaaaaaaa
bitanem allah bidaha yaşatmasın çok kötü bir düşünce o ben aylardır her gün aynı şeyden korktum yeni yeni attım o duyguyu allahım yaşatmasın gülümselammm kızlar
berbat ötesi bir gün geçirdim bugün
ömrümden ömür gitti RAbbim yaşatmasın bir daha
dün demiştim hareket hissetmiyom diye bugün de ses cıkmadı hiç kuzumdan
doktorumu idrar sonucum için aramısken sorayım dedim
iki gün hiç hissetmememin normal olmadıgını söyledi takip olmamı istedi
zaten evham yapmıstım hepten mahvoldum koştum gecen gittigim polklinige
öküzün birini doktor diye koymuslar oraya insan müsveddesi vicdansız pislik
doktor olmuş ama insan olamamış Allahından bulsun insallah
adama dedim böyle böyle ama zaten yüzüm herşeyi anlatıyor
demez mi bana sen zaten yeni gelmişin dedim evet normal takibe geliyorum
ama bu acil bir durum olabilir diye geldim derken ben
adam bana ne desin
ee farzetki öldü nolmuşş erkenden ögrencen ne geccek eline
inanın oracıkta ben de öldüm dahası orada ultrason olmasına ragmen bakmadı pislik
ilçedeki devlet dogumevine sevketti git orada baksınlar diye surat ifadesini asla unutmayacagım
bin beterini yaşar da anlar umarım bana ne hissettirdigini
aglaya aglaya devlet hastanesine gittim Allah kimeyi düşürmesin devlet doktorlarının eline
yakınlarda bildigim özel de yok ögleden sonra vakit de dardı gidemem diye en yakın ora mecbur gittim
oradaki radyoljıden de taa ay sonuna gün vermesinler mi ben saldım artık yaslar ceşme aglıyorum nasıl
üzerimde öylesine bir ceket cebime dogru düzgün para da almadan cıkmısım mahalledekine gitcem diye
kadına yalvardım dedim acil diye geldim oradan yolladılar ee diyo acil kagıdı yazmamıslar ki sana
neyse doktora söyleyim bir dedi Allah bin kere razı olsun doktordan aldı uzun uzun baktı
zaten ben sedyede aglamaya devam ediyorum bir yandan adam da korktugumu görünce beni rahatlatmya calıstı herahlde dedi gayet haereketli bu bak kafasını ölcemedim bir hareketinden
sana naz yapıyor annesi falan uzun uzun baktı kalbini gösterdi bak atıyor korkma diye saolsun
ama yasadıgım stresi gerginligi anlatamam hala bacaklarım kopuyor kasmışım kendimi nasıl basıma bıcak gibi agrı girdi geldim kuran okudum şükür namazı kıldım hemen ama hala atamadım üzerimden
hayatımın en berbat günüydü kaybetme korkusu bile yetti Allahım yasatmasın kimselere düşünmesi bile facia
inş allah kucağını boş koymaz beklemek çok zor ama inş tutarmerhaba arkadaşlar bende 4 gün önce 2.aşılamamı yaptırdım.Beklemek çok zor ve de sol yumurtalığımda çok ağrı var bende iş yapmadan yatıyorum.Beklemek çok zor kafayı yemezsem iyidir.Canım çok sııkkın.
hemen baktıralım hehe kızm kime benzeyecekmiş bu gün biraz çıldırdımdaNeyse,öğle tatili bitiyor,ben çıkayım,görüşürüz kızlar....Ha bu arada tellwe diye bir site var,çok güzel kahve falı bakıyor,bence bir girin,bedava...
nazar değmiştir canım adamızdan sonra hele hem o salak arkadaşının gözüdür osağolun kızlar.temizledim fırınımı,nasıl kırıldı anlamadım,ben fırına herşeyi borcamda koyarım hiç böyle olmamıştı,tuanayımın dediği gibi nazar var bizde bencede.teyzem kurşun döküyor,şu sıralar antalya'da dayımlarda,gelsinde bayram sonrası bi kurşun döktiirm.tuanaycım zafer'e söyledim,bi öğrenciye verdi10tl:)sağol cnm.
olcak sen kocişinin gönlünü hoş tut tatlımcanım tedaviyi kabul ediyo ama sanki tek taraflı hep ben koşturuyorum. bende istemiyorum böyle olmasını çocuk olursa düzelir evliliğim yoluna girer düşüncesine hiç kapılmadım. onun sürekli yapıcı konuşmaları beni cezbediyor. sorun problem yok neden olmasınki
bende bu gün yavuz selime gittim keşke haberim olsaydı kanları orda yaptırdım renkli dopleri özelde nomu hemen özelden yazayım sanayok sevimm devletti yakacık dogumevıne baglı semt polkliniği özel değil
seni arayıp özel sormak istedim ama numaran da yoktu
kız ben kendimi ikna etmiştim nasılsa haftasonu doktora randevum var diye
ama iki gün seyirme tarzı bile olmaması normal değilmiş benim cadıdan da tık yok iki gündür
kendi doktorum da kontrol ol bir diyince oraya gittim nasılsa ultrason var bakarlar iyidir diye
ama gel gelelim o gerzek herif öldürdü bitirdi beni oracıkta Allah ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?