Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zaten onların ilk muayenesi ücretsizdi .... ben çok memnun kaldım gayet ilgili bir yer ve çok temiz... ama sen her ikisinide gör ona göre karar ver bence... ücretler 3 aşağı 5 yukarı aynı çok ucuza denk gelmiyor açıkçası ialcı ne kadar kullanacağınla doğru orantılı para aslında.. ekstra ücretleri oluyor o söyledikleri fiyatla çıkmıyorsun :)
5000-6000 arası tutuyor ki bizim kalacak yerimizde vardı ailem orada...

ay sermestim nasıl böyle insanlıktan nasibini almamış mahlukatlar varya
allah diğerinden razı olsun kıyamam sana ya
bu evham hiç bitmeyecek ben bunu anladım offf offf
rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günü gösterseydi ....
evet yaşasında anlasın insan müsveddedi
almış zaten mazlumun ahını daha ne olsun....
sen sıkma canını bak nazlı kelebeğin nazlanmış işte:)

sorma özlemim böyleleri de insan diye dolanıyor işte
insallah sizin karsınıza cıkmaz böylesi
dogurana kadar rahat yok bize sanırım
RAbbim insallah hayırlısıyla gösterir o günleri de

sermestttttttttttttttt sen delümüsün kız ama gittiğin drda manyakmış bide özel dimi pislikler allahıma şükür kızımız iyiymiş maşallah annesi

merhaba arkadaşlar bende 4 gün önce 2.aşılamamı yaptırdım.Beklemek çok zor ve de sol yumurtalığımda çok ağrı var bende iş yapmadan yatıyorum.Beklemek çok zor kafayı yemezsem iyidir.Canım çok sııkkın.

yok sevimm devletti yakacık dogumevıne baglı semt polkliniği özel değil
seni arayıp özel sormak istedim ama numaran da yoktu

kız ben kendimi ikna etmiştim nasılsa haftasonu doktora randevum var diye
ama iki gün seyirme tarzı bile olmaması normal değilmiş benim cadıdan da tık yok iki gündür
kendi doktorum da kontrol ol bir diyince oraya gittim nasılsa ultrason var bakarlar iyidir diye
ama gel gelelim o gerzek herif öldürdü bitirdi beni oracıkta Allah ıslah etsin

ah sermestim basına neler gelmiş senin öyle kıyamam yaa
hemen sabim i ara sikayet et orayı canım lütfen bak cok ciddiyim
bunu yapmalarına izin vermeyelim baskalarına nasıl bir vicdansızlıktır yaaaa
insan degil
bak sen bikaç gündür huzursuzdun ya birikti tabi kıyamam sana ben
aksam vakti belada okumak istemiyorum ama.....................
canım yaaaa iyi ol lütfen canım
keşke beni arasaydın

sermestim zaten sen tam rahat gitsende geri zekalı kendini beğenmiş birine düşersen morelin sıfıra inyor herkez bizi anlamıyor sanıyorlar hemen hamile kalıyoruz onlar için hava hoş allaha şükürki kzımız iyiymiş baka bende hastaneden şimdi girdim içeri yorgunluktan öldüm sabah 7de çıkmıştım evden çorba mı içiyorum bi yandan üstümü bile değiştirmedim

sermestim çok büyük geçmiş olsun canım zaten şu insanların kendilerini bişey sanmalarından kaynaklanıyor...neyseki insan evladıymış son dr da içini rahatlatmış....

yaa bebimm böyle berbat bir gün yasamak varmıs kaderde
neyse sonu güzel oldu ya çok şükür Allahıma
eşim şikayet edicek zaten peşini bırakmam diyor benim gücüm kalmadı o ugrassın
inan o an hep aklıma geldiniz aramak için kime sıgınayım bilemedim
ama aglamaktan napacagımı şaşırdım korkudan
ben okudum yeterince bela aman sen bozma agzını degmez böylelerine

aynen öyle sevimm ki özellikle gereksiz kapris diye algılamasın diye belirttim basta
tedavilerle oldu falan diye ama adamın ruhu vicdanı yok ki
Allah düşürmesin hastanelere sevimm hele devlete aman aman
iç sen corbanı kuzunua şifa olsun bizim nazlılar daha şimdiden oynatıyor bizi baksana
tek iyi olsunlar baska bişey istemem

nursimcim senin de böbregin agrıyormus sanırım gecmiş olsun tatlım
gittin mi doktoruna

günaydın herkese
akşam da 8 de bayılmışım sonra uyandım ama çok sürmedi 10 da kapsama alanı dışına çıkmışım..ne çok uyuyorum 2 gündür ..
inş bu uyku hayra delalet eder inşşşşşşşş
günaydın kızlar nasılsınız...2 gündür sağ böbreğim inanılmaz ağrıyor dün gecede ağrıdan pek uyuyamadaım bugün rumu arayıp sorucam inş kötü bişey değildir...
canım benim böbrek ağrısı çok zor bebk oraya baskı yapıyor demekki benimde taş var böbreğimde inş oraya vurmaz bebek yoksa bende senin gibi ne yaparım allah yardım etsin tatlım
canım beni eşine de geçmiş olsun sen daha atlatamadınmı benim gibi eşinede yüklenme balım o orda iyice piskolejisi bozulmuştur bekle sabrın sonu selamet benim eltimin 37yaşında oldu hem yaşınıda takma olcaktır bebeğin
allahım inşşşşşşş rüyansanda olsa diğer kızlarada da olsa çok güzel bitanem inş hobereyler çifter çifter gelsin haberler
bitanem allah bidaha yaşatmasın çok kötü bir düşünce o ben aylardır her gün aynı şeyden korktum yeni yeni attım o duyguyu allahım yaşatmasın gülüm
inş allah kucağını boş koymaz beklemek çok zor ama inş tutar
Neyse,öğle tatili bitiyor,ben çıkayım,görüşürüz kızlar....Ha bu arada tellwe diye bir site var,çok güzel kahve falı bakıyor,bence bir girin,bedava...
hemen baktıralım hehe kızm kime benzeyecekmiş bu gün biraz çıldırdımda
nazar değmiştir canım adamızdan sonra hele hem o salak arkadaşının gözüdür o
olcak sen kocişinin gönlünü hoş tut tatlım
yok sevimm devletti yakacık dogumevıne baglı semt polkliniği özel değil
seni arayıp özel sormak istedim ama numaran da yoktu
bende bu gün yavuz selime gittim keşke haberim olsaydı kanları orda yaptırdım renkli dopleri özelde nomu hemen özelden yazayım sana

hafta sonundan önce gördün işte ne güzel de yoksa meraktan çatlayacaktın hehe

yavuz selim neresi kız ben bilmiyom buradaki hastaneleri pek
devlete ilk ve son gidişim olur bu zaten bir daha mı tövbe
valla devletteki ultrasondan pek bişey anlasılmıyor
önemli olan yasadgını kalbinin attıgını hareket ettigini görmekti
cok sükür RAbbime ki kuzumdan yana iyi haber almak nasip oldu
sevimcim RAbbim sana da yasatmasın bir daha o acıları korkuları cok zordu valla

bugün rekor kırdım tam 5minübüs e bindim küçük eltimle gittim yavuz selimde arkadaşım çalışıyor gel burda bedava yaptıralım dedi bende sabah aç karnıma gittim testleri yaptık orda ama rekli dopler olmadı ordan tekrar bölgeye gittim orda çektiler 110tlye dr iyiydi ama çok kilolu almışsın karnın çok yağlı dedi bilmiyorki 65gün sadece wc ye çıktım sonra organlara baktı güzel gelişmiş dedi hareketlerini hissediyormusun dei az dedim o karnın yağlı olduğundan dedi sonra sana kızının renkli resmini veriyim dedi ama hanfendi gene ters yattığı için resmi bitürlü alamadık sonra bitane çekti onada eltim aynı zamnda dayımın kızı olur ay aynı kaynanam dedi dr döndü saçmalamayın benzetecek başka birini bulamadınızmı dedi ben aptal vi vaziyette dr bakıyorum sanki kaynanamı tanıyorda eltime kızıyor dedim vallaha kendini sevmem ama sağlıklı olsunda tek önemli değil kime benzediği ama asla istemem benzemesin sonra eve geldik bakkalın önünde eltim resmi herkeze gösterdi sevimin kızı aynı kaynanam diye dalga geçti zoruma gitti aslında onun iki oğlu var ikiside dayıma benziyor yani bize mavi gözlü sarı saçlı benimkinin burnuyla yüzünü benzetmiş kaynanamın burnuda yüzüde uzundur kapkara bişeydir de inş benzemez allah ne huyunu nede kendini benzetsin sağlıklı dedi bayramdan sonra tekrar gel gene bakalım bu bebk madem çok değerli bizim için dedi dr iyi bir adamdı yaşlı idi ma iyiydi

yavuz selim kartal köprüsünün altında siemens varya orda kartala inen münübüsler önünden geçiyor kartal ssk orda arkadaşım var hemen girdim randavu falan almadım fatma hanım diye bir dr vardı o ilgilendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…