Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım tunaycım üstüne düşmüyorum. ikimizde yetişkin insanlarız bir sorun varsa konuşarak çözebileceğimizi düşünerekten yaklaşıyorum. beni sevdiğine inanıyorum. oda çok istiyor olsun ama durduğu yerde olmuyor işte.

canım tedaviyi kabul ediyo ama sanki tek taraflı hep ben koşturuyorum. bende istemiyorum böyle olmasını çocuk olursa düzelir evliliğim yoluna girer düşüncesine hiç kapılmadım. onun sürekli yapıcı konuşmaları beni cezbediyor. sorun problem yok neden olmasınki

o zaman inş. herşey yolunda gider ve tedavisiz gelir meleğiniz..inşallahh.

balcım benim eşimde böyle dedi hep 2.5 yıl boyunca bi sorun yok olucak bekleyelim dedi ama sonuc sıfıra sıfır elde var sıfır.yeni anlamaya basladı daha.sonucta cok genc degilsiniz ki bekleyesiniz.
doktorlar bile diyor su kadar zaman içinide olmadıysa tedavi gerekli diye.
bende hep kendiliginden olmasını istiyordum ama bazıları bu sansı elde edebiliyor sonucta tüp bebek te garanti degil ki.

sermest nerelerde ya
bak cadı gelmicem aksamaaaaaa
okulu yoktu onun bugun temizlik mi yapıyor ki
bi kafasını uzatmadı ki

bebinim sen nekadar çok msj yazmışsın yaaaa..ben sende çok önce üyeyim bu siteye valla ben daha 2000lerdeyken sen8000 binlerdesin.maşşalahhhhhh,allah nazarlardan korusun,merak ediyorum normal hayattada bu kadar konuşkanmısın??sen nezaman başlıcaksın,en son geçen yıl denediniz.zamanı geldi bence..

semracım geçmiş olsun canım size zarar gelmemiş ya boşver fırınıda halletmişsin eline sağlık...

balcım takma kafana canım oda istiyor emin ol onlar içlerinde yaşıyor bize belli etmemek için uğraşıyorlar...geçengün eşimin işyerinden bi arkadaşı çok endişeli sana belli etmiyor ama çok takıyo kafasına doğumu falan dedi...

elamız çok iyi habire tepiniyo yavrumun yeri dar gelmeye başladı artık...

sermestcim geçen gün ablanın bi tanesi bana hamilesin galiba dedi evet dedim...heralde 3 aylık falan dedi yok abla 7 aylık deyince çok şaşırdı göbek meselsini takma kafana boşu boşuna...

sevimciğimin fıstığıda gayet iyymiş çok sevindim...denizcim bu uyuklamalar inş istenilen şeye delalettir...

tuanayımda artık biraz rahatlamış bayramda bi buluşma daha gerçekleşecekmiş çok güzel...

bebingim tatlım sen nasılsın...annem burdada ben bi işe bakmıyorum ama hizmetçi olsa en azından ortalığı toplayacak fena olmaz...

melekcim sen insanları boşver tatlım etrafımız çekemeyen insanlarla dolu...

nursimsen bana son adet tarihini ve ela'nın tahmini doğum tarihini yazarmısın.ben yappim,sen benden alıntı yap.

zasacım canım artık zamanı geldi di mi bencede
bakalım yeni yılın baslarında düşünüyoruz inş.

ben normal hayatımda nasılım biliyormusun eger sevidklerimle birlikteysem hiç susmadan carcar konusurum.
fakat pek memnun olmadıgım yerlerde yada samimi degilsem sesim pek cıkmaz:92:

burası bana cok iyi geliyor bütün fısrsatlarımı buraya ayırıyorum

biz yazıyoruz bal sayfayı sık yenile canım sende
asagıda görünmüyorsun yoksun sandım ben seni:94:

Nursiiimm senin tickerini ayptım fac.de hesabıma göre 18 ocak doğumun senin.haydi kızlar,nursimin tickeri hazır,alıntı yapsında şafak sayalım..

başım cok ağrıyorrrrr
bu havalardan herhalde gözümü açmak istemiyorum ay gidip yatsam süper olurdu aslında ::::::::::)

dün gibi nursimin tedaviye başladıgı günler
ayyy nasılda gecti di mi bişey kalmadı sunun surasında
Allah sağ salim kucagına aldırmayı nasip etsin nursimcim
sen valla hiç yakınmıyorsun ne guzel ya
özeniyorum sana maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…