mrb kızlar,nasılsınız bakalım.Balım isyanlardasın kuşum,ya sen hiç üstüne düşme bu adamın,üstüne düştükçe nazlanır bunlar...Rahat ol yaa,kendini niye böyle zavallı gördün bilmem.Sen onun eşisin ve seninle istediği ve sana aşık olduğu için evlendi,o kadar.Bebek de gelecek merak etme,hastalık insanın hormonlarıyla oynuyor maalesef...Sen ne kadar rahat ve cool adam da sana o kadar hasta....
bal cım canım eşin bu konuda senden farklı olabilir ama baskı yapma canım sakın ha.
bir kere konus onunla iyi düşün konusacaklarını neler hissettigini anlat onun ne bekledigini ve bir çözüme ulaşın canım farklı isteklerle olmaz.çocuk olsa daha sorun.
sonucta beebek isityorsa tedaviyi kabul edecek baska yolu yok.ama cocuk istemiyorsa ve sen istiyorsan o zaman yollarını ayırıcaksınız.sakın beni yanlış anlama canım cevremde yıllarca gördüklerim ders oldu bana.mesela çocugun evliliği kurtarmadıgı hatta da kötü yaptıgı gibi.baba olmak istemeyen bi adamın zorla baba olması ve mutsuzlukları gibi.eşini seviyorsun o da seni seviyorki birliktesin ama dırdır etme adama canım.sen ne kadar az konusursan o kadar etkili olur.
canım tedaviyi kabul ediyo ama sanki tek taraflı hep ben koşturuyorum. bende istemiyorum böyle olmasını çocuk olursa düzelir evliliğim yoluna girer düşüncesine hiç kapılmadım. onun sürekli yapıcı konuşmaları beni cezbediyor. sorun problem yok neden olmasınki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?