aynen öyle canım yarık gibi resmen 2ye ayrılmış benim yarım dünya zati göbeğimde çıkmadıne biliim sevim ya tam umutlandırıp sevindiriyor anasını cadı sonra da böyle kıvrandırıyor
eksi elma demek bir de onu deneyelim bakalım alayım da marketten
özlemm demek senden de bir yol geçiyor ortadan öyle
o sebebpten üstten bir büyüme bekleme anacım alttan calıscak bizim göbüşler sanırım
tabii cıkarlarsa senin erken daha zaten cıkar zamanla aman cıksa bir dert cıkmasa bir dert
demek sen de ekşi meyvelerden gidiyon bu ara bence senin de kızın olacak gibi ama hayırlısı bakalım ögreniriz yakında
evham yapmamak elde olsa keske kuzum bu sıpaların dogdugunu bir göreydik
isim konusunda o kadar cok mesaj attım ki tatlım kime gitti gitmedi ben de şaşırdım
sana da atarız küsme amann teyzesi:=)
inşallah gelir canım hem senin geliii zati çalış yeter :)selam kızlar cadılar bir bakayım nevar ne yok dedim sermest rahat bırak şu göbeğini başka şeylerle oyalan
24 kasım tuanayımın günü olacak çifte sevinç
inşallah bebingim seninde tuaanayımında hatta burada tüm bebiş bekleyen hepimizin tüpsüz gelsin aynı endişelerin 10000 katı bende var tedavilere dair tüm inancımı yitirdim aksine sadece korkularım var
öslemim radara fena yapar çarpar vallaha
bugün çok yorulduk evle uğraştık alışveriş merkezlerinde cirit attık kızlar essede 200 tl lik alışveriş yapana 100 tl lik hediye çeki veriyorlar ben 200 e dolduracam diye kastım şimdide 100 tl lik bişi bulamıyorum alacak :))) olmadı kaynanama ev hediyesi alırım hehe sermestim katı meyve sıkacağı istiyorsan esseden alabülüüürsün hemde hedaaye çeki alırsın
benimki yaymış bekliyormuş falan :))))bu topiğin bütün kızları nazlı kelebek zatı semranınkide göstermemişti bi türlü yüzünü nazlıydı benimkide öyle nusiminkide aynı naz ve edada mavinin oğluşuda öyle özleminki nasıl olcak bakalım
geçmiş olsun canım allah sağlık versingünaydın kızlar nasılsınız...2 gündür sağ böbreğim inanılmaz ağrıyor dün gecede ağrıdan pek uyuyamadaım bugün rumu arayıp sorucam inş kötü bişey değildir...
ayy ben bile bunaldım senin bu hastalığından ya allah sabır versin zorgünaydın kızlar nasılsınız bakemmm. kusura bakmayın bi kaç gündür giremedim. eşim geldiğinden beri çok hasta öksürükten boğuluyor. 2 gündür ona bakıyorum evde ,gel dedim hastaneye röntgenini filan çektireyim. işe gitti rapor alıcak bakalım. benimde hastalığım tekrarlamaya başladı grip öksürük ayyyy bıktım valla
zati aramız limoni salı günü toplantı varmış başkanla sırada afrika var diyor. böyle ara ara gidicekmiş. ya bebek işi ne olucak dedim. bu nerden çıktı. şu ara üzerime gelme sık boğaz etme diyor. yaşım küçük değilki dedim bi kaçyıl bekleyeyim. halledicez diyor. zaten geçti bu ayda reglim olmak üzere başlayamadık bile gönüllü gidicek hemde o kadarda çok özlememiş gibi geldi bana ben farklı bekliyordum malesef sanki hep yanımdaymış gibi davrandı. ona belli etmedim ama hep için için ağladım. ne olucak bizim halimiz diye.
ayyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdün gece rüyamda melek arıyor beni hamileyim diyor meger cadı saklamıs tedaviyi biliyormuş sonucu ondan neseliymiş son gunlerde tuanay a ulaşamamış beni aramıs nasıl topiğe girip yazıyoum nasıl heyecan anlatamam.meleğe diyorum ki bal da hamile iki kişi aynı anda veriyor hobareyi.gercekmiş gibi uyandım yaaaaaaaaa
süpürgeyle çekiver sonra silersindün kek yapıcam diye fırına kek attım,borcam çatlamış,fırın mahvolmuşş yaa(nasıl temizlicem.
inşallah hepsi birden gelirrrr tatlımmmm benimmmm ....Çok komik valla ama beni de mutlu ediyor....
sağolun kızlar.temizledim fırınımı,nasıl kırıldı anlamadım,ben fırına herşeyi borcamda koyarım hiç böyle olmamıştı,tuanayımın dediği gibi nazar var bizde bencede.teyzem kurşun döküyor,şu sıralar antalya'da dayımlarda,gelsinde bayram sonrası bi kurşun döktiirm.tuanaycım zafer'e söyledim,bi öğrenciye verdi10tl:)sağol cnm.
aaa öyle deme bizim tüpçülerin hepsi kaldıbalcım benim eşimde böyle dedi hep 2.5 yıl boyunca bi sorun yok olucak bekleyelim dedi ama sonuc sıfıra sıfır elde var sıfır.yeni anlamaya basladı daha.sonucta cok genc degilsiniz ki bekleyesiniz.
doktorlar bile diyor su kadar zaman içinide olmadıysa tedavi gerekli diye.
bende hep kendiliginden olmasını istiyordum ama bazıları bu sansı elde edebiliyor sonucta tüp bebek te garanti degil ki.
ay semra birde beni düşün eski üyeliğimle bile 6000di neredeyse :)bebinim sen nekadar çok msj yazmışsın yaaaa..ben sende çok önce üyeyim bu siteye valla ben daha 2000lerdeyken sen8000 binlerdesin.maşşalahhhhhh,allah nazarlardan korusun,merak ediyorum normal hayattada bu kadar konuşkanmısın??sen nezaman başlıcaksın,en son geçen yıl denediniz.zamanı geldi bence..
8262 adet mesaj yazmısım hala 5 kalbim var olmuyor ki böle:96::95:
özlemm kaç aylık hamilesin..Mayada hamile kalmışsın galiba..Tavsiye etmişsin..
15. haftamızın içindeyiz canım.. evet mayada tedavi gördüm... sende mi orayı düşünüyorsun?
çıkacaktım tam okuyayımd edim ayyy yaselammm kızlar
berbat ötesi bir gün geçirdim bugün
ömrümden ömür gitti RAbbim yaşatmasın bir daha
dün demiştim hareket hissetmiyom diye bugün de ses cıkmadı hiç kuzumdan
doktorumu idrar sonucum için aramısken sorayım dedim
iki gün hiç hissetmememin normal olmadıgını söyledi takip olmamı istedi
zaten evham yapmıstım hepten mahvoldum koştum gecen gittigim polklinige
öküzün birini doktor diye koymuslar oraya insan müsveddesi vicdansız pislik
doktor olmuş ama insan olamamış Allahından bulsun insallah
adama dedim böyle böyle ama zaten yüzüm herşeyi anlatıyor
demez mi bana sen zaten yeni gelmişin dedim evet normal takibe geliyorum
ama bu acil bir durum olabilir diye geldim derken ben
adam bana ne desin
ee farzetki öldü nolmuşş erkenden ögrencen ne geccek eline
inanın oracıkta ben de öldüm dahası orada ultrason olmasına ragmen bakmadı pislik
ilçedeki devlet dogumevine sevketti git orada baksınlar diye surat ifadesini asla unutmayacagım
bin beterini yaşar da anlar umarım bana ne hissettirdigini
aglaya aglaya devlet hastanesine gittim Allah kimeyi düşürmesin devlet doktorlarının eline
yakınlarda bildigim özel de yok ögleden sonra vakit de dardı gidemem diye en yakın ora mecbur gittim
oradaki radyoljıden de taa ay sonuna gün vermesinler mi ben saldım artık yaslar ceşme aglıyorum nasıl
üzerimde öylesine bir ceket cebime dogru düzgün para da almadan cıkmısım mahalledekine gitcem diye
kadına yalvardım dedim acil diye geldim oradan yolladılar ee diyo acil kagıdı yazmamıslar ki sana
neyse doktora söyleyim bir dedi Allah bin kere razı olsun doktordan aldı uzun uzun baktı
zaten ben sedyede aglamaya devam ediyorum bir yandan adam da korktugumu görünce beni rahatlatmya calıstı herahlde dedi gayet haereketli bu bak kafasını ölcemedim bir hareketinden
sana naz yapıyor annesi falan uzun uzun baktı kalbini gösterdi bak atıyor korkma diye saolsun
ama yasadıgım stresi gerginligi anlatamam hala bacaklarım kopuyor kasmışım kendimi nasıl basıma bıcak gibi agrı girdi geldim kuran okudum şükür namazı kıldım hemen ama hala atamadım üzerimden
hayatımın en berbat günüydü kaybetme korkusu bile yetti Allahım yasatmasın kimselere düşünmesi bile facia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?