Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanaY hanım face koyarsa görücez inş sermestim
nbnh yi cok merak ediyorum yaaaa
aaa melekle zasa var asagıda

ben geldim ama kalamayacagim cooook yorgunum cok bu demir eksizligi beni maffediyor carsamba günü serum takacaklar insallah düzelirim ozaman ya ne kadar kötü bisey bu halsizlik yemek yaptim esimi bekliyorum daha yemek yemedim gelsede biran önce yiyip yatsam

ben de cok merak ediyomm valla koysunlar artık resimleri

melekcim bir iyileşemedin yavrum ya acil şifalar diliyorum sana

geldim bebing ama cikiyorum kusura bakmayin kizlar ltf yaa inanilmaz yorgunum ve basim agridan catliyor is yerindede fazla sinirledim bugün ondan tahminen herkese iyi geceler allaha emanet olun öptümmm

sagol semestcigim bu aralar karalar basimda ya öffff biran önce iyilesmek istiyorum tüp ertelemek istemiyorum artik ya tatlim

belki aşırı stres heyecan yapıyorsun melegim o yüzden böyle bünyen düşüyordur
dikkat et sen kendine ertelenmeyecek insallah hayırlısıyla hayırlı zamanda olacak böyle düşün

sermestim yazdıklarını okuduğumdakanım dondu resmen,ne vicdansız,allahsız insanlar var.neyseki kelebekçik iyyiymiş,nazlıdemeyeli artık,biz öyle dedikçe nazlanıyo bu kız annesini üzüyor.gerçi onunda suçu yokama artık sürekli kendini farkettirsinde sermestimiz üzülmesin hiç.

tsk ederim zasacigim bilmiyorum vallaha dikkatsizlikten baska biseydenmi anlamadim gitti ama burda hemen hemen yüzde yetmisi hasta hastaneler ful dolu

kızlar nerdesinizzz??

burpp,denizz,tuanay,bal,nbnh tatilde,bebing dinlenmede,başkakim vardı yaa..

melekcim canım tabi kansızlık yoruyordur seni tez vakitte daha iyi bir iş bulursunda rahatlarsın inş melekcim dinlen tabi iyi baK kendine canım

malesef var semracım Allah bizden uzak tutsun hepsini
nazlı mı nazlı cadımm doktor bile dedi sana naz ediyor demek ki gayet hareketli yoksa
neyse aman iyi olsun da baska bişey istemem ama artık oynatmasın beni böyle hop oturup hop kaldırarak cimcime

tsk ederim zasacigim bilmiyorum vallaha dikkatsizlikten baska biseydenmi anlamadim gitti ama burda hemen hemen yüzde yetmisi hasta hastaneler ful dolu

salgın mı var canım aman aman

valla dikkatet kendine,yağmur bebek sağlıklı bir zamanını bekliyor gelmek için.oyy teyzesinin miniği:))

olabilirde sermestcigim bi hamile kalayim hemen rapor alacagim söyle bir yada iki ay ancak ozaman kendime gelirim belkide doguma kadar rapor alirim dr. verir:))))))

ben çıkıyorum kızlar,çok yorgunum,bayram için alış-verişyaptık,ayaklarım ağrıyor.öptüm sizleri.

öyle bir şansın varsa degerlendir sonuna kadar melegim
istırahat gibisi yok valla bak bana ne zor geliyor yarın işe gitmek
iyiydik evde ense modunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…