Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın balcım nasılsın?
üzme kendini lütfen bu adamlar niye böyle anlamıyorum ya
ne yapmayı düşünüyorsun şimdi sen?

semracım öyle diyorum artık yeni başlangıç.her geçen gün tedaviye bir adım daha yaklaştırıyor beni

geçen gün hastaneyi aradım rapor öncesi sistemik hastalığı yoktur raporu almam lazımmış
bir de bu çıktı başımıza..nedir bu çilem ya
o kadar uğraş didin sonu güzelolsun yarabbim lütfen

denizcim konuştum. dün akşam halledicez herşeyi iyileşiyim biraz zaman ver bana diyor yine aynı şeyler tabiki aklında şu an kredi çekip ev almayı istiyor. bende bir an önce şu tedaviyi sonuçlandırmak istiyorum bakalım ne olucak.

ayyyyy sermestim yaaa seni ne kadar üzmüşler böyle kıyamammm sana ya aslında her dr. öyle değil canım sen uyuzun bieine düşmüşsün şikayet edin anacım böyleleriniii seni düşünebiliyorum o anki psikolojini neyseki geçti gitti. canım iç karnın geniş canım senin ondan öyle zannediyon senhastanede bi arkadaşım var 4 aylık kız bi görsen benim normal karnım onmdan fazla düşün yaaa hiç yok genelde kızı olucak annelerin kalçalarını genişliyor. rahat ol sen korkma hem bebekler 5. aydan sonratam olarak hissedilebiliniyormuş.

:94:balcım kredi meselesine girerseniz tüp işleri uzar gibime geliyor,maden kocanla sorunları hallettin,ilk önce bebek işini halledin derim,ev nasıl olsa olur.

evet zasacım inşallah onuda o şekilde halletmeyi düşünüyorum.

yine öksürükten boğuluyorum ilaçlar işe yaramadı. şimdi bizim burda göğüse bakıldım geldim. röntgen çekildim. modül gördü. dr. korkuttu beni tomografideki dr baktı o herkeste olur dedi dr. çektirsin ondada çıkar dedi rahatladım birde bunla uğraşmayayım. zati üzüntü veren bir sürü dert var.şükürler olsun rabbime. eşimide çeğırdım gelmedi baktırayım dedim oda çok fena öksürüyor.

merhaba
öğlen oldu anca gelebildim sabah anneme gittim kahvaltıya ordan alışveriş merkezine kendime ciciler aldım.hamile sandılar beni uffffffffff sinirim bozuldu.
öğleden sonrada kuaföre gidicem sacımı kestirmeye bide epilasyon işim var.
keyfim kactı cok
eşimle konustuk bi arkadas var 1 yıllık evli cocuk deniyorlar doktora filan gidiyorlar anlattıklarını ben anlıyorum da o anladıgımı bilmiyor.eşim aramıs 1 de randevum var demiş söylememiş doktora gitcek ler herhalde dedi.iyi dedim bende.bak hamile olablir onceden söyliyimde sasırma dedi.nasıl kızdım niye sasırıyım ki gayet normal bizim omlmuyorsa baskalarının olmıcak degil ki olur.bende sasırmam ama üzülürüm bunuda engelleyemem dedim

o hamileyse ona üzülmüyorum ki onun için seviniyorum ben kendi derdime üzülüyorum
ufffffffffffffffffffffff cok gıcık bi gun ne gzel alısveriş yaptım butun gun full enerjik olacaktım.zaten elim hep bol seylere gidiyor rejimdeyim bundan böyle

kimseler yok mu benle sohbet edicek
ay bu aralar ne yakınıyorum yine kimse yok mu diye diye şişirdiniz beni

bebingimi kim üzmüş öyle canımmmmmm senin öyle güzel evlatların olcakki görceksin sonra bu hallerine gülceksin hatta boşuna çabalamışım bile diyceksin ben eminim sorunu olanların bile oluyorki kaldıki sizde sorun yok o gelcekte nazlanıyor

nazik arkadaşım benim kıyamam
ben de sevmem ilaç içmeyi bir ton hap içiyom şimdi
ama bir kalsiyumu içemiyorum ya çok mu elzem acaba o
tadı berbat geliyor onun
ya ben sadece demir hapı içiyorum o kadar başka ilacım yok
ay semracigim yagmur bebek demekle beni duygulandirdin tatlim insallah yagmurum gelir annesini daha fazla üzmeden
gelsin artık yağmur bebek inşşşşşşşşşşşşşş
amanın bu topikte herkesin kızı olursa kendilerine koca bulamıcaklar sonra:79:
senin çift oğlun olur inş ikisini kurtarır en azından birde mavininki garanti özleminkide yoldadır daha belli değil ama
günaydın..nasılsınız bakalım akşam gelemedim
kaç gündür tuaf olmamım sebebi belli oldu
hamileyim demek çok isterdim ama adet oldum.
hem de son 2 aya göre erken
bayramda beklerken öncesinde geldi
canım bu son adatin olsun inşşşşşşş mevalam san çok tatlı bir deniz oğlan versin rabbim yüzünü güldürsün bitanem o kadar çok istiyorumki sen şurdan kızlar hamileyim diyesin i ş olacak tedaviylede olsa gelcek bitanem

ooooo yok öyle biz seni hep neşeli görelim yok öyle yağma kaçamakta yok sen eşini kandır bayramdan sonra kaçın ist tedaviye gelcek bizim yeğenimiz annesi sadece sana naz yapıyor ben hamile kaldım spermsiz ve hareketsiz ken siz neden kalmayacakmışsınız umutsuzluk yok zamanı var allah sağlıklı bebekler versin yeterki inş vercek tatlım dualarıım sizlerle

tersdahgudkn kdoormms lfoıkm alodjşwğidmo lpel,ldıem.Pıksmx kaıem kaofşğr kaooek kfo90w 23jkfls

Çok sevdiğim dostum dün aradı,2.hamileliği idi.Spiral taktırdı yazın,2.yi düşünmüyorlardı,aksilik bu ya,ilk taktırdığı ay,spiral kaymış ve küt hamile.Dün de cinsiyetini öğreneceklerdi,birincisi kız,dün ağlaya ağlaya aradı,o da kızmış.Ama o çok erkek bebek istiyormuş da,yıkılmışta,da,da,da...Sakinleştirdim onu,üzülme 3.ye erkek olur dedim,ama ben nasıl doğururum bir daha dedi,ben de yine spşral taktırırsın kayar,kazayla olur yine dedim,ben öğleden sonra spiral taktırmaya gidiyorummmm

delüüüüüüüüü spral taktırmaya gidiyormuş canımın içi seni gördüm çokkkkkkk sevindim nasılsın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…