ya ben sadece demir hapı içiyorum o kadar başka ilacım yoknazik arkadaşım benim kıyamam
ben de sevmem ilaç içmeyi bir ton hap içiyom şimdi
ama bir kalsiyumu içemiyorum ya çok mu elzem acaba o
tadı berbat geliyor onun
gelsin artık yağmur bebek inşşşşşşşşşşşşşşay semracigim yagmur bebek demekle beni duygulandirdin tatlim insallah yagmurum gelir annesini daha fazla üzmeden
senin çift oğlun olur inş ikisini kurtarır en azından birde mavininki garanti özleminkide yoldadır daha belli değil amaamanın bu topikte herkesin kızı olursa kendilerine koca bulamıcaklar sonra:79:
canım bu son adatin olsun inşşşşşşş mevalam san çok tatlı bir deniz oğlan versin rabbim yüzünü güldürsün bitanem o kadar çok istiyorumki sen şurdan kızlar hamileyim diyesin i ş olacak tedaviylede olsa gelcek bitanemgünaydın..nasılsınız bakalım akşam gelemedim
kaç gündür tuaf olmamım sebebi belli oldu
hamileyim demek çok isterdim ama adet oldum.
hem de son 2 aya göre erken
bayramda beklerken öncesinde geldi
merhaba
öğlen oldu anca gelebildim sabah anneme gittim kahvaltıya ordan alışveriş merkezine kendime ciciler aldım.hamile sandılar beni uffffffffff sinirim bozuldu.
öğleden sonrada kuaföre gidicem sacımı kestirmeye bide epilasyon işim var.
keyfim kactı cok
eşimle konustuk bi arkadas var 1 yıllık evli cocuk deniyorlar doktora filan gidiyorlar anlattıklarını ben anlıyorum da o anladıgımı bilmiyor.eşim aramıs 1 de randevum var demiş söylememiş doktora gitcek ler herhalde dedi.iyi dedim bende.bak hamile olablir onceden söyliyimde sasırma dedi.nasıl kızdım niye sasırıyım ki gayet normal bizim omlmuyorsa baskalarının olmıcak degil ki olur.bende sasırmam ama üzülürüm bunuda engelleyemem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?