semracım ben burdayım amaaaaa
öyle bir şansın varsa degerlendir sonuna kadar melegim
istırahat gibisi yok valla bak bana ne zor geliyor yarın işe gitmek
iyiydik evde ense modunda:)
doğru canım ya senin derdin daha zordu allahtan atlattık o günleriözlemcim ben devamlı yattığımdan ve kanamam olduğundan vücudumdaki ağrılar pek ilgimi çekmedi galiba ağrım olmadı hiç ama kanama ve akıntı oldu bide son zamnlarda öksürdükçe idrar şikayetim tatlım allahım bidaha yaşatmasın kimseyede göstermesin inş
ama sen erkek diyordun tatlımeşim aradı sofrayı hazırlıym yemek yeriz gelirim sonra
öptüm hepiniziiii
özlem bana da hep kız gibi geliyo bebişin:))
sebebini bilmiyorum ama kız gibi
ama doğanın dengesini düşünürsek erkek olmalı:))))
koca topikte erkek kalmadı
erkek neslinin devamı için erkek olmalı :=)))ama kız gibi geliyo:))))))))))))
aminnn inşallah rabbim gönüllerine göre versin.......mavim senin oğluşun var inş diğer kızlardan gelcek o güzel haber tuanayımın oğlu olcak inş bebingiminde hehe
hadi güzel haberlerle gel inşallah canımyedim geldim kızlar:)))
akşama çok giremicem sanırım
yarın kontrolüm var şekerime de yeniden bakılacak ta onun stresini yapmamak için girmicem akşam stres te şekeri etkilermiş
dua edin bana
nursimcim geçmiş olsun canım git bakalım ne diyecek Allah şifa versin kızına da sana da:))))))))))
öptüm herkesi inşallah oğlum da şekerim de iyidir:)))))))))))))))
diyetten dolayı kilo almaz mı diye kuruntularım var biraz
1 kiloya yaklaşmış olmalı oğlum inşallah herşey normaldir
gerçi kilo sağlık göstergesi değilmiş önemli olan ölçümleriymiş ama
insan takılacak yer arayınca çok buluyo:)))))))))))))))))))99
yarın güzel haberlerle gelirim inşallah
belki yatmadan bi bakınırım:))))))))
o ilaç yutma güçlüğü bende oldum olası varbben işten cıkıp eve gitme anlamında dediydim sermestim zaten anamdan yemek aldım geldim dinlencek fırsat olmadı agrı kesici içtim ama yutamadım epey ayyy ben bi huy degiştiriyorum ki sormayın eskiden ilaç içierdim her moka simdi yutmakta zorlanıyorum o kaddar yani sofra zaten duruyor
canım dikkat et kendine ne olur.......ben geldim ama kalamayacagim cooook yorgunum cok bu demir eksizligi beni maffediyor carsamba günü serum takacaklar insallah düzelirim ozaman ya ne kadar kötü bisey bu halsizlik yemek yaptim esimi bekliyorum daha yemek yemedim gelsede biran önce yiyip yatsam
amanın bu topikte herkesin kızı olursa kendilerine koca bulamıcaklar sonra:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?