canım benim güle güle kullan yakışır arkadaşıma :))))canlarım dışardaydık nasıl attım kendimievebilmiyorum,arabamızı aldık,ama plaka olmamış,taaa gaziosmanpaşada ymış,oda yetişmezmiş cumaya.neyse artık.kullandım gayet rahat kullanışı,ben tek korkum aracın kaymasıydı,bunda yok öyle bişey araç kaymıyor,otomatik gibi,çok dik yokuşlar içinde düğmesi var.gittik benim alyansım olmuyordu,değiştirdik,ada'ya künye aldık,iddea bayiye uğradık,zaferin işleri vardı hallettik,geldik.böylle işte!!!!
aaa evet ya unutmuşum hayırlı olsun canım şimdiden....istanbul a özlem annemlere
kardeşimin nişanı var ya:))))
yarın çıkışta çıkıcaz yola
sermestim sana numaramı atıyorum özelden
araşalım buluşma falan olursa
şimdi hazırlık yapmam lazım yatmadan uğrarım heralde
eniştemizi düşünemiyorum bile eşlerimizin tepkileri çok farklı oluyor....eşim şaşkın tavuk gibi tuaf bir halde
dün akşam yatmadan ben pijamalarımı giyerken gelip göbeğimi öpmüştü göbek çok ya bende maşallah kocaman olmuş demişti..ben hatırlayamadım az önce bak boşuna öpmemişim diyor..
fena oldum ya çok sevinmiş...onun gibi soğukkanlı sakin birinden hiç beklemezdim böyle tepkiler
çok değişik birduygu kızlar rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
ATA koyarsın sende hem kısa :))))ayşen bugun özel bir gün 10 kasım isim konusunda aklında olsun demişti
erkek olursa
eşimde az önce aynı şeyi söyledi
daha erken ama
ama ben denizde olmalı diyorum
erkek olursa 2 isim olacak galiba:))
valla ya benimde aklıma geldi yoksaaaaaaaaaaaa:))))denizim 3+5 e göre değerin çok iyi yoksa bu bebiş yanında birini dahamı getircek...
allah kabul etsin canım ama bana da gönderrrrrrrrrrrrr:)yarın perşembe akşamı bizde lokma günü yarın deniz bebk sağlıkla kucamıza gelsin diye dağıtçam teyzesi kurban olsun ona
ne mercimeği ya toplu iğne başı o :)))ben bugün sevinçten uyurumda denizim sen uyuyamazsın gülüm ya hayal kur dur ama yarın dikkatli çalış artık ona göre artık göbüşünde deniz mercimeği var
aminnnnnn .....burpumada allahım nasip etsin böyle güzel haber vermeyi inş
misafirlerin karnı dolu kıçı kuru yediler içtiler şimdide meyve yiyorlar çaktırma anam anlarsa burda pcde olduğumu hehe ozaman ayvayı yedim
sen üzülme cnm benimikicanlısın:))sağol canım,aminn.kırılmam semracım üzmeyin denisssi bakiyim artık:))
güle güle kullanın tekrar
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
bal20.........1 negatif aşılama..2. aşılama için gün sayıyor..ama bebiş kendiliğinden ceee yapacak:))[/QUOTE]semra.......... İLK AŞILAMADA OLDU.04.06.2010 da meleğimiz dünyaya geldi.. KIZ
nursim......... 2 NEGATİF AŞILAMA..İLK TÜP BEBEK VEEE O BİR HAMİŞ:KIZ
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATİF AŞILAMA.veee O BİR HAMİŞŞŞ ERKEK
sevim...2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek....2. tüp bebek yapıldı sonuç bekliyoruz.. veeee O BİR HAMİŞ KIZ
sermest.....malesef 1 negatif aşılama..direk tüpe geçmeyi planlıyor doğal yoldan oldu veee O BİR HAMİŞ
özlem........ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI( TRANSFERE AZ KALDI.VEEEE O BİR HAMİŞ...[COLOR="Red"]
deniz.........4 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK..2. tüp bebeğe geçecek veeee O BİR HAMİŞ[/COLOR]..
burp.......... ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak)(( 2 NEGATİF TÜP BEBEK..
tuanay.....doğal yoldan deniyor. 2 NEGATİF AŞILAMA
bebing........ tüp bebek düşünüyor (inşallah gerek kalmaz) 2 NEGATİF AŞILAMA
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah) 4 NEGATİF AŞILAMA
melekd......3 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek..inşallah tüp bebeğe gerek kalmayacak
amiinnn!!!!!!!!!!!burpumada allahım nasip etsin böyle güzel haber vermeyi inş
günaydın.
gece uyuyamadım..herşeyi düşünmek istiyorum hayal etmek
ama çok şey var hepsini bellek kaldırmıyor:))
birazdan kahvaltımızı yapar doktora gideriz
hiçbirşeyim yok allaha şükür lekelenmem hiiç yok
günaydın.
gece uyuyamadım..herşeyi düşünmek istiyorum hayal etmek
ama çok şey var hepsini bellek kaldırmıyor:))
birazdan kahvaltımızı yapar doktora gideriz
hiçbirşeyim yok allaha şükür lekelenmem hiiç yok
günaydın canım meleğimm.günaydin sabah sekerleriiii
iyiyimcanım,bi sorun yok herşey yolundaa.ağlamak ne demekki hayırlara çıksın.semracigim iyimisin canim seni rüyamda gördümtlim agliyordun
inş sıkıntısızda bi hamilelik geçireceksin tatlım herkese diyorum panik olmak herşeyi kafaya takmak yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?