Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla eşim teşekkürlerinizi hobarey müjdesiyle kabul edecek meleğim gelecek ayda senden gelecek bu haber

nasıl mutluyum anlatamam kendime bukadar sevinmiyorum ben yaaa kesinlikle bukadar keyifli olmuyor

zasacım arabanız hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

bebingim o nasıl bir rüyaymış inanılır gibi değil demekki balda haber verecek kocişide geldi nasılsa

insallah tatlim güzel arkadasimin yüzü hep gülsün tatlim
sağol canım hepimizinyüzü heppp gülsün.

amin canım.
:))görüceksiniz hepiniz ogüzelg günleri acısıyla tatlısıyla yaşıcaksınız inşallah.
zasacım arabanız hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

gunaydın fıstıklarım
masallah aşağısı kalabalık sanki :)

günaydın şekerr.

ahaahaa geçmişi okudumda hobareyi topiğe benim kociş vermiş ilk :))))))))))))) hiç unutmuyorum denizimin tüp bebek sonucu belli olacaktı ben gene işteydim ve nete giremiyordum kocişe baktırmıştım bana kötü haberi vermişti ama şimdi onların hiç bir önemi kalmadı hepsi geçmişte kaldı artık kocişinin spermleri senin yumurtaların seni ilgilendirmiyor varsa yoksa denizbebiş gerisi hikaye geçmiş hikaye yepyeni bir sayfa açıldı artık

vallaha ben denizime diyordum bir bebiş istiyorsan kocişle bir ilgilen ayol ilişkiden çok tedavi oldu kızcağız geri kalan zamandada kocişe afra tafra afra tafra :)))) bak demekki bebek için ilişki şart :)))) birde preseedle birleşmiş tam süper olmuş

valla hobareyyyi duyurmak cüneyt enişteye nasip olduguna göre var bunda bir hayır bence
kimbilir belki çok yakında kendi hobareyini de duyurur buradan bize enişteeee:)))

inşallah sermestim inşallaah onada bir nick alsak aramızamı katsak ::)))))

özlemcim sen niye bana girme dedin onu anlamadım yumurtlama günlerimden sonra
bunu bir acıkla bana lütfen..

bak bak tam cuk oturmuş hem şeker haberinin üzerine sen şimdi iyice vesvese yapardın kızım görmüyormusun bu doktorlar birer felaket tellalı olup çıktı eskiden hastadan saklarlardı bir çok şeyi o daha iyiymiş ayol şimdi olasılıkları bile söylüyorlar sen sağlıklı besleniyorsun hem düşük yaptığın bebişide aklına getirmemeye çalış efe doğduğunda belki böyle bir tatlı oğlum olamayacaktı herşeyde hayır var diyeceksin sağlıklı olmayan doğa kanunu gereği gelmiyor şükret allah sağlıklı efeyi nasip etti karnın boş burukta geçebilirdi bugünün mazallah
acaba diye diye efe aaskere gidecek sen hala diyetisyenlerde kafa patlat alemsin kız ayol efe sonra kafamı şişirdin anneeeee yeaaa diye sana efelenirse görürsün :)))
bu haşlakta iyi gelmiştir mavim sana :))))) üzme efemizi ki iyi geçirmişsin gününü şekeride endişe etme kendine tatlım
kızlar unutmayın hamilelik nekadar huzurlu geçerse bebekte okadar huzurlu bir bebek oluyor bu dönemlerde hiç bir şeye takılmayın

denizim bu ay preseed mi yapmıştı ben onu unutmuşum...
bugun sabah bi uyandım evet rüya degil gercek diye
saf saf sırıtıyorum cok komiğim yaaa
deli dicekler sanırım
aman desinler cok mutluyummmmm

zasacım bak ne guzel kullanmıssın işte canım
maşallah sana zaten kullanamıcak olmana inanmamıştım ben.

sevimim yine misafir yine misafir alacam seni kaçıracam saklayacağım evimde birtek memoya gösterecem seni aaaa ne bu ayol bir rahat verin konu komşu duyun sesimiziiiii

denizim doktordamı şimdiii

calısma tabi ya
bende istemiyorum calısmanı
evde bebegini büyüt anacım sen

aslında hobarey diye yazmıstım ben topiğe ama deniz istemedi kesinleşmeden yazma dedi hemen sildim.kimsede telaştan farketmedi lalalaaa diye düzelttim :)

bencede bebingim yeni arabaları kullanmak hikaye resmen benim babamın klasik bir mercedesi var ama deve gibi zor bir aaraba bizim arabaya oturduğunda sizde arabamı kullanıyorsunuz bu ne yaaa diyordu şimdikiler düz otomatik farketmiyor teknoloji gelişti yokuşlardada kaymıyorlar zasacım güle güle kullan tatlım

burpum eşime anlattım eşinin olayı
aferin en sonunda adamları da alet etmeye başladınız dedi
aferin eniştemize...
inş. cok yakında bizde onu tebrik ederiz
içinde bir kıpırdanma oldumu bu hobareyden sonra burpcum

bebingim lala diye düzelttin ha :)))) bizim haberimiz yok tabi aldık haberi kafa 1500 sanıyoruzki herkez biliyor :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…