sağol canım hepimizinyüzü heppp gülsün.insallah tatlim güzel arkadasimin yüzü hep gülsün tatlim
dün akşam tunay telde denizin hamile olduğunu söyleyince yoldaydım şok oldum. gözlerim doldu. eve gittim. denizi aradım tutamıyorum kendimi nasıl ağladım seviç gözyaşları döktüm.eşimede anlattım. rabbim bu mutluluğu hepimiz tatdırsın inşallah
:))görüceksiniz hepiniz ogüzelg günleri acısıyla tatlısıyla yaşıcaksınız inşallah.yaa nasıl bir haber yaaa dün şebenk gibin sırıta sırıta gezdim yaaa çok alemdi bayramlaşma toplantısında tuanayım aradı kesin diyorum tuanayım hamile açamıyorum konferans salonundayız ikinci sıradayım vip koltukları kıpkırmızı bende giymişim simsiyah kabak gibi parlıyorum zaten gerginim habire konuşma için kürsüye çağırıyorlar iki kere patlamıştı bana öyle :)))) tam o sıra telefonum ısrarla titriyor baktım ayşen hanaaaam dedim ayşen hamile allahııım ben başladım dırdırlanmaya ders saatinde yapılırmı bu bayramlaşma allah allaaah öğrencilerim bekliyor ffalan huysuzlanmaya başladım hikaye tek derdim telefon sağda solda iş arkadaşlarım mesajda atamıyorum en son kırk taklayla hobareymi yazabildim evet cevabıyla o toplantı hayatımın en uzun toplantısı oldu tuanaydan sandım ama gelecek aay yada hatta bu ay tuanayım kendi haberini de verecek veee denizim allahım yarabbim beni nasıl mutlu ettiğini biliyorsun inan kendimden çok senden duymak istediğim bir haberdi allahıma şükürler olsun ki tedavisiz hemde bu haberi verebildin bize allah sonuna kadar görmemizi meme ucumu kanatıyor bu velet diye sızlanmanı görmemizi nasip etsin
zasacım arabanız hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
gunaydın fıstıklarım
masallah aşağısı kalabalık sanki :)
sermestcigim belki suan hamileyimdir:))))
valla hobareyyyi duyurmak cüneyt enişteye nasip olduguna göre var bunda bir hayır bence
kimbilir belki çok yakında kendi hobareyini de duyurur buradan bize enişteeee:)))
oooh beeee
bugün ağladım ağlayacaktım
bahsetmiym dedim ama
ben geçen sene bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrenmiştim((
onun gerginliği vardı bütün gün
derken öğlen şekerim 146 çıktı
çocuklar delirtti
çıldırdım resmen
diyetisyene gidiyodum tam taksideydim tuanayım aradı gerçek mi dedim tepki bile veremedim
ama nasıl sevindim denizime ulaşamadım mesaj attım:)))
denizoğlan gelecek rüya gibi bugünü ancak güzel bi haberle kapatabilirdim:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?