melekcim ağlamak sevinmektir canım rüyada semra bişey sevinecek
melekcim ağlamak sevinmektir canım rüyada semra bişey sevinecek
yaa nasıl bir haber yaaa dün şebenk gibin sırıta sırıta gezdim yaaa çok alemdi bayramlaşma toplantısında tuanayım aradı kesin diyorum tuanayım hamile açamıyorum konferans salonundayız ikinci sıradayım vip koltukları kıpkırmızı bende giymişim simsiyah kabak gibi parlıyorum zaten gerginim habire konuşma için kürsüye çağırıyorlar iki kere patlamıştı bana öyle :)))) tam o sıra telefonum ısrarla titriyor baktım ayşen hanaaaam dedim ayşen hamile allahııım ben başladım dırdırlanmaya ders saatinde yapılırmı bu bayramlaşma allah allaaah öğrencilerim bekliyor ffalan huysuzlanmaya başladım hikaye tek derdim telefon sağda solda iş arkadaşlarım mesajda atamıyorum en son kırk taklayla hobareymi yazabildim evet cevabıyla o toplantı hayatımın en uzun toplantısı oldu tuanaydan sandım ama gelecek aay yada hatta bu ay tuanayım kendi haberini de verecek veee denizim allahım yarabbim beni nasıl mutlu ettiğini biliyorsun inan kendimden çok senden duymak istediğim bir haberdi allahıma şükürler olsun ki tedavisiz hemde bu haberi verebildin bize allah sonuna kadar görmemizi meme ucumu kanatıyor bu velet diye sızlanmanı görmemizi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?