Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar. güzel annemiz dr amı gitti. ah canım benim onun adına çok mutluyum bu gün dün akşam topinge giremedim. netime virüs girmiş eşim uğraştı format attı. oooo mutluluğu paylaşmak isterdim.

dün akşam tunay telde denizin hamile olduğunu söyleyince yoldaydım şok oldum. gözlerim doldu. eve gittim. denizi aradım tutamıyorum kendimi nasıl ağladım seviç gözyaşları döktüm.eşimede anlattım. rabbim bu mutluluğu hepimiz tatdırsın inşallah

yaa nasıl bir haber yaaa dün şebenk gibin sırıta sırıta gezdim yaaa çok alemdi bayramlaşma toplantısında tuanayım aradı kesin diyorum tuanayım hamile açamıyorum konferans salonundayız ikinci sıradayım vip koltukları kıpkırmızı bende giymişim simsiyah kabak gibi parlıyorum zaten gerginim habire konuşma için kürsüye çağırıyorlar iki kere patlamıştı bana öyle :)))) tam o sıra telefonum ısrarla titriyor baktım ayşen hanaaaam dedim ayşen hamile allahııım ben başladım dırdırlanmaya ders saatinde yapılırmı bu bayramlaşma allah allaaah öğrencilerim bekliyor ffalan huysuzlanmaya başladım hikaye tek derdim telefon sağda solda iş arkadaşlarım mesajda atamıyorum en son kırk taklayla hobareymi yazabildim evet cevabıyla o toplantı hayatımın en uzun toplantısı oldu tuanaydan sandım ama gelecek aay yada hatta bu ay tuanayım kendi haberini de verecek veee denizim allahım yarabbim beni nasıl mutlu ettiğini biliyorsun inan kendimden çok senden duymak istediğim bir haberdi allahıma şükürler olsun ki tedavisiz hemde bu haberi verebildin bize allah sonuna kadar görmemizi meme ucumu kanatıyor bu velet diye sızlanmanı görmemizi nasip etsin

ya bu nasıl bir bayram kızlar hemde tedavisiz tedavisiz denizimede söyledim en son gittiği ve bu kistle hamile kalman imkansız biliyorsun dimi diyen doktorun gözüne test çubuğunu soksun vallaha

bir kere daha tıbbın nekadar aciz olduğunu görmüş oldum ve benim doktorlara zerre inancım kalmadı allah muhtaç etmesin

amiiinnnnnnn canim hepimizede farkli farkli duygular yasatti denizim insallahda hep böyle gider

bebingimde ben her an ondan güzel haber bekliyorum sanki onun hamile kalması %100 müş gibi hissettim hep tedaviye bile gerek yok gibi hissediyorum ve inanıyorumki bebingimden melek nbnh bal ve tuanaydanda en kısa zamanda bu güzel haberi alacağız bakın sayıca hamileler üstünlük sağladı yenelim artık şu kısırköylülüğü hamileler önde skorda evsahibi takım yenilsin

böyle güzel bir haberi sendene alacagiz tatlim ben buna yüregimle kalbimle inaniyorum canim buarada esinede cok tsklerimizi iletirsen sevinirim

facede hobarey diye bağıramıyorum hafiye 3 -5 arkadaş durumu çözmüştüde inkar etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…