günaydın.
gece uyuyamadım..herşeyi düşünmek istiyorum hayal etmek
ama çok şey var hepsini bellek kaldırmıyor:))
birazdan kahvaltımızı yapar doktora gideriz
hiçbirşeyim yok allaha şükür lekelenmem hiiç yok
bir kere daha tıbbın nekadar aciz olduğunu görmüş oldum ve benim doktorlara zerre inancım kalmadı allah muhtaç etmesin
inşallah sermestim inşallaah onada bir nick alsak aramızamı katsak ::)))))
aslında hobarey diye yazmıstım ben topiğe ama deniz istemedi kesinleşmeden yazma dedi hemen sildim.kimsede telaştan farketmedi lalalaaa diye düzelttim :)
ben geldim .işteyim
vajinal ultrasyon oldum
ikna ettiler birşey olmaz diye..
kanamalı odaklar yok kanama da yok şükür ki..
sabah yine kahverengi bulaştı peçeteye ama çok değil
kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var ama çok değil
daha erken kesede yok
dosya hocaya gitti prof var ege de tv yede çıkıyor erol tavmergen o da vardı başkası muayene etti beni
ama o karar verecekmiş bekleme 13.30 da gel dediler tedbir amaçlı progesteron verebilirlermiş
ama doktor şaşırdı 15 ekim emin misin dedi
daha gün gelmemiş değer güzel dedi
bir daha kan istemedi
ama geçen ay 1.5 cm lik kist 2.5 cm olmuş
şaşırdı bununla kaldın diye
ama baştan zaten daha çok şaşırdı
spontane hamilelik süper ya dedi..
kara verdim sayılır doktora randevumu aldım doğum yapacağım ahstaneden vazgeçmezsem
15 aralık ilk randevu o zamana kadar tüp bebek bölümü doktorları bakacak
Bence çok kısa sürede bir hamiş haberi daha alacağız,bu 4000 li sayfalar 2 hamiş belki de 3 hamiş çıkaracak ve 5000 li sayfalarda final yapıp,2011'e hamiş gireceğiz hepimiz ve bu topik kapanacak.Yeni bir topikte buluşcağız.Bence herkes çok yazsın,5000 lere gelelim biran önce :))
2010 un bitmesine az kaldı allahım sen şu tuanay bebing bal nbnh melek ve burp kullarının karnını boş bırakma birer evlat nasip et nooolur yarabbim hanaaam denizim bu duanın içinde niye yer almadı acep :))) yoksa hamilemi :))))
p.s: allaaaam umarım nicknamelerimizi biliyorsundur :))))
kızlar kaynanama ne hedaye alsam ev hediyesi olarak elektirikli barnak arası temizleyiciisimi alsam hidrolik sırt kaşıyıcısımı alsam yoksam yoksam vibrasyonlu kıç temizleyicisimi alsam yada en iyisi supangle yapma makinesi alayım :))))))))))
sermestte gelmedi ama daha erken
burpcum seneye bebeğim doğunca gelmey düşünüyorum istanbula... bu sene tayin %95 çıkacakmış... doğuya gitmeden gelmeyi istiyoruz kısmet olursa tabi o zaman tabiki sizlerlede görüşmek isterim...
sermestim facebook semalarında görünmeye başladı birazdan gelir burayada :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?