Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
napıyım cok acıkmıstım tuanayın fotolarını beklerken gittim bende
sevim yine misafir mi ağırlıyor
inş su cocugu dogurunca cocuk kovar misafilreri evden ya
ben burdan daralıyorum

istatistiklere göre en güvenli yolculuk uçak yolculuğu tatlım mecbur kalınca eli mahkum biner bak ben sana arkadaştan psikoloğun telini alacaktım ama oda faceye eskişehir yolcusu yazmış işi vardır bayramda alırım tatlım sööyliiimde gelirken nursiimi getirsin :))))

evet canım bi ara ilgilen su benim konuyla da ya
eşime de yarar belki :)
bayramdan sonraya haber bekliyim

burpcum seneye bebeğim doğunca gelmey düşünüyorum istanbula... bu sene tayin %95 çıkacakmış... doğuya gitmeden gelmeyi istiyoruz kısmet olursa tabi o zaman tabiki sizlerlede görüşmek isterim...

oyy oyyyy oyyyy öldüüüüm bittiiiiiim alt kat kıyı köşe pencereler hariç bal dök yala zati benim evimin kaderidir her yer baldök yala ama pencereler nanaydır ((((( herşeyi yaparım ama pencerelere gücüm yetmez pencerelere hep kadın çağırırdım ama bu evin pencerelerini gören kadın gelmiyor eve değilde pencerelere gelsin dedim defalarca ekildim

nursimim burda ne türkçe ne imla ne dilbilgisi hele ben iyice coşuyorum
bebişinle seni görmek çok isteriz balkutusunu koklamak doğugörevinemi gideceksin inşallah medeni bir yer olur canım iyi insanlarla rastlaşırsın inşallah

yauv çok pis yorulduum nası yaşlandım ben yauv sil barlat sil barlat nireye kadar şu toz denen şey hiç olmasa olmaamı çok berbat bişi bu yaaağğğ

o bal kutusu annesi mis gibi kokacak ensesi alakları herşeyi maşallah kızımıza

sermestim facebook semalarında görünmeye başladı birazdan gelir burayada :)))

valla burpcum bende bıktım o tozdan benim mobilyalarda koyu renk ama yenilediğimde acık renk alıcam gözüme batmasın diye tembel işi yapıcam...

maşallah nursimcim 30 haftalık olmuşun canım
az kaldı kavusmaya
saglıkla gelsin bebegin.
demek dogu görevi var neyseki yalnız olmıcaksın inş iyi biyer cıkar
cocuk okula baslamadan da bitmiş olur

uyuyamazsın tabi annesi o heyecanla sevincle uykular haram artık size:))
masallah subhanallah güzel gidecek denizim herşey

bir kere daha tıbbın nekadar aciz olduğunu görmüş oldum ve benim doktorlara zerre inancım kalmadı allah muhtaç etmesin

Allahım o kadar büyük ki burpum mucizeler bundan böyle hep bizimle insallah

inşallah sermestim inşallaah onada bir nick alsak aramızamı katsak ::)))))

basımızın üstünde yeri var:)

aslında hobarey diye yazmıstım ben topiğe ama deniz istemedi kesinleşmeden yazma dedi hemen sildim.kimsede telaştan farketmedi lalalaaa diye düzelttim :)

bak sen lalalalamışşş ben de tutamam cenemi yazarım diye kapadım bilgisayı cıktım :)

masallah kuzuma birkaç güne kadar keseyi göreceksin sonra pıtpıtları duyacaksın ardından içinden minicik bir bebiş gülümseyecek ekrandan herşey cok güzel olacak denizim sen yüreğini ferah tut bitanem

ay hadii inşallah tuanayımm

amiiiiiiiinnnnnnnnn
ya ben aksamları dua ederken bazen kaptırıp nicklerle ediyorum valla alıskanlık olmus:)

haha hepsi cok fonksiyonel yarasın kayganaya süper ötesi kayganaya süper ötesi gelin:)

sermestte gelmedi ama daha erken

ay bir kurtulamadım telefon trafiginden kuzum ya
aklım buradaydı hep

burpcum seneye bebeğim doğunca gelmey düşünüyorum istanbula... bu sene tayin %95 çıkacakmış... doğuya gitmeden gelmeyi istiyoruz kısmet olursa tabi o zaman tabiki sizlerlede görüşmek isterim...

bekleriz nursimimmm elamızı da güzel annişini de

sermestim facebook semalarında görünmeye başladı birazdan gelir burayada :)))

zehir hafiyeeee
resimler vardır umuduyla baktım
nitekim varmış gözüm gönlüm açıldı:))

nihayett ben de geldimmmmm
ay nasıl aklım burada geldigimden beri
eve girer girmez hemen tost yaptım atıstırayım diye
cay demlemeye ugrasmayayım dedim uzun uzun vakit kaybetmeyim:)
tam oturcam tel arkadasım iki saat o çene yaptı
haydi tam bitti kurtuldum derken babam aradı kafası atmış biraz söyleşmeye
uzunca bir süre de onu dinlemek zorunda kaldım
ama fecii kıskandım yaniii kaynatmışınız epey cadılarrr
okudum gözlerim pörtledii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…