Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hele tuanayıma fal baktıran hamile ayrılıyor tuanayım bak bu iki oldu hamile olduğunu bilmeden adet gördüğünü sanan birine fal bakman tabi denizimin sonu benim gibi olmasın oo ayrııı

hele tuanayıma fal baktıran hamile ayrılıyor tuanayım bak bu iki oldu hamile olduğunu bilmeden adet gördüğünü sanan birine fal bakman tabi denizimin sonu benim gibi olmasın oo ayrııı

ben istemmiim o zaman.gerçi daha regl bile olmadımm:))bide 5 aylık hamile olurmuşum:))

ay kizlara sizlere ne kadar cok imreniyorum vallaha sizlerin bulusma imkaniniz bende cook yüksek burayada gilirmisiniz acaba davet etsem????

zasacım ablam regl oldu ama hiçtte kilo vermedi gerçi ablam normal kilosuna ulaştı ama reglle ilgili söylenilenler efektmiş galiba sütüde azalmadı 1 yıl regl olmayanlar varmış sen hiiiç takılma regl meselesine şanslısın vallaha ne o heray heray hele ablam ilk ay deretepe düz gitti mahvoldu
adaya kardeş için vakit var 3 yaşında olsun en azından çişini kakasını kendi halletsin yoksa çok zorlanırsın bu genç yaşta sen daha çıtırsın hiiiç acelesi yok tadını çıkar adanın

ayrıca hamile haberinle hiiç mi hiç muhattap olmadım bilmiş ol ben senin haberini duymak istiyorum bebingim öyle başka haberlele bizi oyalama seninki olsunda şöööle kuduralım allahhhım işşşallllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

Bebingim,bayrama az kaldı :)))Ben seni hiç kırarmıyım hiç,bayramda görüşeceğiz inşallah...

Melekcim,ocak da hollandaya geleceğim yine,belki oradan sizede uğrarız belli mi olur??

2010 un bitmesine az kaldı allahım sen şu tuanay bebing bal nbnh melek ve burp kullarının karnını boş bırakma birer evlat nasip et nooolur yarabbim hanaaam denizim bu duanın içinde niye yer almadı acep :))) yoksa hamilemi :))))
p.s: allaaaam umarım nicknamelerimizi biliyorsundur :))))

meleğim ozman birdahaki gelişin kalmalı olsun
tuanayım hamile kalda gideme emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiç böyle bir beddua edeceğimde aklıma gelmemişti :)))

tuanayım iki kere kahve fincanım açılmadı yapıştı bu hafta ama malesef nedeni şekerli yapılmış kahveye sonradan küp şeker ilave etmem telvesi zamk gibin oliiii :)))))

kızlar kaynanama ne hedaye alsam ev hediyesi olarak elektirikli barnak arası temizleyiciisimi alsam hidrolik sırt kaşıyıcısımı alsam yoksam yoksam vibrasyonlu kıç temizleyicisimi alsam yada en iyisi supangle yapma makinesi alayım :))))))))))

Burpcum,bu yıl bitmeden hepimiz hamileyiz kuzucuğum,Allahım biliyor kalbimizi de nickimizide :))

Bence sürekli iltifat eden bir papağan al,kadının sürekli gururu pohpohlansın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…