Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Melekcim,ocak da hollandaya geleceğim yine,belki oradan sizede uğrarız belli mi olur??

ayy insallah tatlim insallah gelirsin kapim sonusuza tek acik daha dogrusu kapim yok:))))

aminnnnnnnn ne güzel dualar bunlar canim

sevim cadısı nerde ayol gene misafirmi geldi vallaaha ev adresini isteyecem sevimin alacam zopayı yermisin yemezmisin tüm misafirleri kovalayacağım

Nesye fıstıklar,öğle aram bitmek üzere...Sohbete doyum olmuyor.....Ama işler beni bekler...Görüşmek üzere...Allaha emanet olun....

içememki tuanayım öyle şekersiz şekersiz madem öööyle baiyleysli bir nescafe içeyim yanındada naneli sigara tüttüreyim :))))

meleğim ozman birdahaki gelişin kalmalı olsun
tuanayım hamile kalda gideme emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiç böyle bir beddua edeceğimde aklıma gelmemişti :)))

ama ben sizide bekliyorum buraya canim insallah bidahiki sefere geldigimde cocugumla gelir senin cccugunlada oyun oynarlar biz kahvemizi icerken:)))

hamileykende ucaga binilebiliyor tatlim:))))

ama ben sizide bekliyorum buraya canim insallah bidahiki sefere geldigimde cocugumla gelir senin cccugunlada oyun oynarlar biz kahvemizi icerken:)))

hamileykende ucaga binilebiliyor tatlim:))))

inşallah tatlım biz kocişle tam bir manyağız bakma bu aralar iş yoğunluğundan tötümüzün üzerinde oturuyoruz kocişim cuma akşamı hadi marmarise gidelim sabaha orda oluruz diyen bir manyak :)))) öyle esip nerelere gitmedikkki :)))
inşallah allah o dediğin günleri gösterecek tatlım bizde bu yaşadıklarımızı anlatacağız onlara özlemin annesinin ona anlattıkkları gibi

nescafe yerine nesquikli baiyleys yaptım çok güzel oldu ama kalori bombası oldu uff bu hafta dışarıda junkfood diye tanımlanan çöp yemeklerden fazlaca tükettim zati üffff kilo alacağım hemde önümüz tatil ye iç aneeey vicdan yaptım

yedim yemeğimi geldim kuzular
ne guzel muhabbet dönmüş ama
ben hamile kalınca tek tek herkesi arıcam haber vericem
melek eşim uçağa binmiyor ki benim gelemem
amerikada okumus adam şimdi ucaga binemiyor iyi mi bendeki sans ::)

madem öyle kalorimide aldım sigaramıda tüttürdüm şimdi alt kata temizliğe ineyim orayı bitireyim bu katıda yarına bırakırım artıkın

bende dicektim bu hatun baileysli kahve içmedi mi daha
kaynana na otomatik toto yıkayan klozet al canım

bebingim herkez dağıldı sen geldin kociş aşar bunu sonradan uçak korkusu nasıl gelişmiş benim bildiğim öncesi vardır sonra atlatılır seninki tam tersi olmuş

nerde bu cankırılı hatunlar diyecektim ki aklımageldi mavi yolculuk ta
hayırlısyla gitsin gelsin.

özlem hanım daha gelmedi herhalde
ananesi yapmıstır yemekleri ohhhhh

ballll geldin mi şekerim cok yogunsun herhalde sen

allahtan mutfaklarda ve salonumun birinde yok kapı bebingim onlarda olsa yerdim kafayı :)

şekerim bikaç yıl önce feci bir yolculuk yaptı 45 dk yol 4 saat sarsıntılı gecti gidecegi yere gidemeyip geri döndü o zamandan beri binmiyi inş gecicek bende bekliyorum işin kötüsü benide korkutmaya calısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…