Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktordan geldik kızlar,düzelmemiş.bayram dönüşü çocuk cerrahına yönlendirdi,sanırım küçük bir operasyon geçiricek yavrum.canım çok sıkkın.neyse görüşürüz.

yaaa nasıl yani
semram ne olur başka doktorada göster ben hiiiç güvenmiyorum doktorlara ne olur

naber millet nasılsınız lokmam fırında pişiyor ben anca fırsat buldum girdim geçmişide okuyamadım gelişmelere bakıyım neler olmuş

sevim o nasıl lokmafırında pişiyorrrr
kız ben senin yemekelri hiç anlamıyorum Allah kabul etsin canım

kusura bakmayın cat diye cıkmısım yine müşteri gelince haber veremdim cok karıstırdılar dükkanı düzenliyom ay dayanamam dagınık olursa

semracım canım cok uzuldum yaaa
niye böyle oldu ki
Allah gecicek dertler versin canım
sende cok üzülmüşsündür elimziden gelen bişey olsaydı keşke

canım dağıtmak için lokma tatlı lokma değil bizd ehayra dağıtılan şeye lokma denir bende cevizli çörek yapıp dağıttım daha doğrusu ben yaptım dayımın torununa dağıtırdım ben bu gün çok yoruldum çünkü

önce bu günü anlatayım sonra geçmişi cevaplayım bari dünden misafirim olduğu için sabah kahvaltıydı bulaşıktı ev toplamaydı deken öğlen oldu pazar gittik aylardan sonra ilk kez annemle sonra eve geldim çmreğimi yaptım dağıttırdım ve buraya geldim sözde hastane işimiz vardı dr sonuçlar gösterilecekti kocişe dedim ben gitmeyim sen götür göster o hasbamda sabah almayı unutmuş komidinin üzerinden zaten bi işide doğru yapsaya kaldı gene yarına dr işi işte bugün böyle geçti ma sanki ben yorgunluktan ölüyorum omuzlarım bacaklarım ve gözlerim yanıyor

tuanayım ve cüneyit eniştem size memonun msj bildiriyorum tuanay senin için allah ne biliyim biran önce onun hamile haberinide duymayı nasip etsin dedi cüneyit eniştem sanada o hobereyi mevlam onun içinde bize bağırttırsın inş dedi he bide burp gibi cadı olusa yandı dedim bende

sevimim bugün kociş erken geldi ama projesi varmış oda yanımda açtı laptopunu işini yazarken kızlar nasıl dedi bende al bak dedim okuttum mesajını bu topiğe birde selamlık bölümümü açsak biz tam anlamıyla bir aile olduk ve bilmem farkındamısınız gittikçe büyüyoruz :)))

sevimim allah kabul etsin tatlım mercanının sağsalim doğma lokmasınıda dağıttığın günler gelecek göz açıp kapayıncaya kadar

bebingim tükanı dağıttılarmı tatlım birde o var dimi ben hiç kıyamam açtığım kazağı bile elimden geldiğince katlamaya çalışırım mümkün olduğunca az iş çıkartırım

inş canım
sevimim yine misafir yine misafir alacam seni kaçıracam saklayacağım evimde birtek memoya gösterecem seni aaaa ne bu ayol bir rahat verin konu komşu duyun sesimiziiiii
dünkiler bu gün öğlen gittiler canım kendi evimde olsam bu kadar gelen olmazki ah bi evimi yaptırsamda geçsem milli piyngomu alsam acep
maşşallah deniizmize allahım kucağına aldığın günü nasip etsin canım
geldim patron ağzı kulaklarında..
çalışabildiğin kadar çalış dedi
ben siterseniz bulun birini biarz çalışayımd edim
yok sen çalış dedi kararsız ortada kaldım bilemiyorum şimdi
sen bilirsin ben çalışırım desemde bizim için bu bebekler çok değerli boş ver evde yat maddi imkanın varsa ben olmadığı halde yatıyorum mıçımı büyütüyorum sende yat benim fikrim tabi bu
tuananay dnize fal bakmış sen hamilesin demiş :)
vay kayin vay şuna bide ben mi baktırsamki
bi hamile haberi de benden gelsin bugun
eşimin arkadasının eşi 2.5 aylık hamileymiş aramızda bir ay var aynı yıl evlenmiştik
darısı sana bebingimmmmmmm
inşşşşşşş
kızlar yaşlandım dinlene dinlene temizlik yapıyorum üst katın kapı pervazlarını temizledim bir saat dinlendim şimdi alt katı bitirdim bir saatde şimdi dinlenirim (( 12 kapı var temizlenecek ben ne yapayım
o ne evmiş o be bizim evede el atsana ben temizlik yapmayalı 6ay oldu iğrenç bir evoldu bide anam serdide serdi geen evi gördükçe afakanlar basıyor beni her yerde yatak yorgan yığılı gelen giden de bitmiyor
falı bakılmayan bi ben kaldım sanırm
bende varımmmmmmm
inş allahım ne olur
sen hepsinden al canım
sevim cadısı nerde ayol gene misafirmi geldi vallaaha ev adresini isteyecem sevimin alacam zopayı yermisin yemezmisin tüm misafirleri kovalayacağım
bizim eve gelenler köye gelmiş gibi oluyorlarmış ee ekmek elden su gölden ne olcak harbidende köy evi gerçiya o yüzden adamlar geldimidei gitmiyor canım ben ne yapıyım dua edin bana sayısal falan vursunda kendi evimi bitireyim eşya alayım kendime de gideyim
napıyım cok acıkmıstım tuanayın fotolarını beklerken gittim bende
sevim yine misafir mi ağırlıyor
inş su cocugu dogurunca cocuk kovar misafilreri evden ya
ben burdan daralıyorum

hanaa sevüm nerde sermest nerdeeeee
yok ayol geziyordum osaate pazarda hehe ama yoruldum çok hamlamışım ben

aynı bizim evin şimdiki hali benim anamda evin her deliğine paspas seriyor ayağı yere basmıyacakmış ev zaten küçük önüne gelenin eşyası var burda bide hepsi milattan kalma temizlesende belli olmuyorki ben martan sonra bi girişirsem bu eve adama döner belki atılacaklar birikmiş gene anamdan gizli hahaha

hayırlı yolculuklar canım

oh be bugün kociş erken geldide erkenden yemek faslı bitti bile gerçi projesi var yanımda yapıyor şu an ama azmışfazla işi yokmuş

burpum seninde haberini alıyım senin içinde dağıtırım lokmaları canım allahım hepinizin gönlündekini versin inş

afiyet olsun canım ne güzel sende kocişine yardım et sonrada o san yardım etsin sonrada bize hoberey yaptırın

ya sevim inşallah bir an önce kendi evine çıkmak nasip olur allah bol para versin size emi ben çıldırdım sizin misafirlerden bende sayısal oynayacağım yada millipiyango 600 milyara ihtiyacım var yeni parayla 600 bin galiba annemlerin alt katı satılıyor ben o evde doğmuşum annemler daha sonra üst kata taşınmış annemlerinki kadar olmasada genede boğaz manzaralı hemde doğduğum ev hemde annemlere yakın oynayalım bakalım sayısal belki çıkar :) hemde o evi zamanında büyükbabam 2bine satmış sırf zevk için sağlıklarında yemek için ama genede allah rahmet eylesin afiyet olsun onlara kazanmışlar almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…