doktordan geldik kızlar,düzelmemiş.bayram dönüşü çocuk cerrahına yönlendirdi,sanırım küçük bir operasyon geçiricek yavrum.canım çok sıkkın.neyse görüşürüz.
inş canımbebingimde ben her an ondan güzel haber bekliyorum sanki onun hamile kalması %100 müş gibi hissettim hep tedaviye bile gerek yok gibi hissediyorum ve inanıyorumki bebingimden melek nbnh bal ve tuanaydanda en kısa zamanda bu güzel haberi alacağız bakın sayıca hamileler üstünlük sağladı yenelim artık şu kısırköylülüğü hamileler önde skorda evsahibi takım yenilsin
dünkiler bu gün öğlen gittiler canım kendi evimde olsam bu kadar gelen olmazki ah bi evimi yaptırsamda geçsem milli piyngomu alsam acepsevimim yine misafir yine misafir alacam seni kaçıracam saklayacağım evimde birtek memoya gösterecem seni aaaa ne bu ayol bir rahat verin konu komşu duyun sesimiziiiii
maşşallah deniizmize allahım kucağına aldığın günü nasip etsin canımben geldim .işteyim
vajinal ultrasyon oldum
ikna ettiler birşey olmaz diye..
kanamalı odaklar yok kanama da yok şükür ki..
sabah yine kahverengi bulaştı peçeteye ama çok değil
kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var ama çok değil
daha erken kesede yok
dosya hocaya gitti prof var ege de tv yede çıkıyor erol tavmergen o da vardı başkası muayene etti beni
ama o karar verecekmiş bekleme 13.30 da gel dediler tedbir amaçlı progesteron verebilirlermiş
ama doktor şaşırdı 15 ekim emin misin dedi
daha gün gelmemiş değer güzel dedi
bir daha kan istemedi
ama geçen ay 1.5 cm lik kist 2.5 cm olmuş
şaşırdı bununla kaldın diye
ama baştan zaten daha çok şaşırdı
spontane hamilelik süper ya dedi..
kara verdim sayılır doktora randevumu aldım doğum yapacağım ahstaneden vazgeçmezsem
15 aralık ilk randevu o zamana kadar tüp bebek bölümü doktorları bakacak
sen bilirsin ben çalışırım desemde bizim için bu bebekler çok değerli boş ver evde yat maddi imkanın varsa ben olmadığı halde yatıyorum mıçımı büyütüyorum sende yat benim fikrim tabi bugeldim patron ağzı kulaklarında..
çalışabildiğin kadar çalış dedi
ben siterseniz bulun birini biarz çalışayımd edim
yok sen çalış dedi kararsız ortada kaldım bilemiyorum şimdi
vay kayin vay şuna bide ben mi baktırsamkituananay dnize fal bakmış sen hamilesin demiş :)
darısı sana bebingimmmmmmmbi hamile haberi de benden gelsin bugun
eşimin arkadasının eşi 2.5 aylık hamileymiş aramızda bir ay var aynı yıl evlenmiştik
inşşşşşşşBence çok kısa sürede bir hamiş haberi daha alacağız,bu 4000 li sayfalar 2 hamiş belki de 3 hamiş çıkaracak ve 5000 li sayfalarda final yapıp,2011'e hamiş gireceğiz hepimiz ve bu topik kapanacak.Yeni bir topikte buluşcağız.Bence herkes çok yazsın,5000 lere gelelim biran önce :))
o ne evmiş o be bizim evede el atsana ben temizlik yapmayalı 6ay oldu iğrenç bir evoldu bide anam serdide serdi geen evi gördükçe afakanlar basıyor beni her yerde yatak yorgan yığılı gelen giden de bitmiyorkızlar yaşlandım dinlene dinlene temizlik yapıyorum üst katın kapı pervazlarını temizledim bir saat dinlendim şimdi alt katı bitirdim bir saatde şimdi dinlenirim(( 12 kapı var temizlenecek ben ne yapayım
bende varımmmmmmmfalı bakılmayan bi ben kaldım sanırm
inş allahım ne olur2010 un bitmesine az kaldı allahım sen şu tuanay bebing bal nbnh melek ve burp kullarının karnını boş bırakma birer evlat nasip et nooolur yarabbim hanaaam denizim bu duanın içinde niye yer almadı acep :))) yoksa hamilemi :))))
p.s: allaaaam umarım nicknamelerimizi biliyorsundur :))))
sen hepsinden al canımkızlar kaynanama ne hedaye alsam ev hediyesi olarak elektirikli barnak arası temizleyiciisimi alsam hidrolik sırt kaşıyıcısımı alsam yoksam yoksam vibrasyonlu kıç temizleyicisimi alsam yada en iyisi supangle yapma makinesi alayım :))))))))))
bizim eve gelenler köye gelmiş gibi oluyorlarmış ee ekmek elden su gölden ne olcak harbidende köy evi gerçiya o yüzden adamlar geldimidei gitmiyor canım ben ne yapıyım dua edin bana sayısal falan vursunda kendi evimi bitireyim eşya alayım kendime de gideyimsevim cadısı nerde ayol gene misafirmi geldi vallaaha ev adresini isteyecem sevimin alacam zopayı yermisin yemezmisin tüm misafirleri kovalayacağım
napıyım cok acıkmıstım tuanayın fotolarını beklerken gittim bende
sevim yine misafir mi ağırlıyor
inş su cocugu dogurunca cocuk kovar misafilreri evden ya
ben burdan daralıyorum
yok ayol geziyordum osaate pazarda hehe ama yoruldum çok hamlamışım benhanaa sevüm nerde sermest nerdeeeee
ayy ev büyük olunca da zor burpum Allah güc kuvvet versin ne diiim
benim bu ev hap kadar yarısında da eşya yok güya
ama böyle de cok dagılıyor düzen yok herşey ortada
biraz da gevşedik serdik kendimizi cıkardıgım oldugu yerde kalıyor
valla adamcagıza ayıp olmasın diye el atcam yoksa ben alıstım böyle darmaduman yasamaya
haha işin komigi ben acayip ötesi titiz düzen manyagı bir insandım
evrim geçirdim burada yaaa
aynı bizim evin şimdiki hali benim anamda evin her deliğine paspas seriyor ayağı yere basmıyacakmış ev zaten küçük önüne gelenin eşyası var burda bide hepsi milattan kalma temizlesende belli olmuyorki ben martan sonra bi girişirsem bu eve adama döner belki atılacaklar birikmiş gene anamdan gizli hahahasadece temizlik işi olsa verirdim de
kitaplar notlar masanın üzerinde darmadagınık
mutfakta yıkanacak bulasıklar beni bekliyor
banyo desen makyaj malzemeleri ortalıga sacılmıs
kıyafet odasında camasır asma selesi portatif gardroba dönüşmüş
ayakkabılık kutusundan cıkan ama geriye dönemeyen ayakkabılarla tepeleme dolmuş
koltuklar desen birisi sürekli acık halde yatagım olur zaten
var sen canlandır bu manzarayı gözünde adamı geldigi gibi kacırtmayayım da geriye hehe:))
ooh oh iyi
kese için erken zaten
onu merak ettim bütün gün
şimdi çıkıyoruz yola
Allah her günümüzü böyle güzel yaşatsın sıra sıra gelsin müjdeler
çok öpüyorum herkesi çıkıyoruz yola biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?