Hoşbulduk fıstığım,bayağı yorulmuşsun bugün sen,ama dinlenmen için uzun bir zaman var önünde,bu arada beklenmeyen günün ne zaman???tuanayım ağzından bal damlayanım hoş geldin
inş alırsın canım 600bin heh okadar param olsa ben ist terk eder izmire yerleşirimya sevim inşallah bir an önce kendi evine çıkmak nasip olur allah bol para versin size emi ben çıldırdım sizin misafirlerden bende sayısal oynayacağım yada millipiyango 600 milyara ihtiyacım var yeni parayla 600 bin galiba annemlerin alt katı satılıyor ben o evde doğmuşum annemler daha sonra üst kata taşınmış annemlerinki kadar olmasada genede boğaz manzaralı hemde doğduğum ev hemde annemlere yakın oynayalım bakalım sayısal belki çıkar :) hemde o evi zamanında büyükbabam 2bine satmış sırf zevk için sağlıklarında yemek için ama genede allah rahmet eylesin afiyet olsun onlara kazanmışlar almışlar
allah kabul etsin şimdiden bende adadım sağ salim doğsun hemen kescem allah kısmet edersesaol sevimim bende hangi ayda olursak olalım doğurur doğurmaz kurban kesmeyi adadım
dağıtmam hiç canım ya siz bi hamile kalın ben dağıtırım allahım o günü göztersin yeterki gerçi uzak değil bi hoberey daha gelcekk inşSevimmmümmmm benim için lokma dağıtmayacak mısın??????
allahım sana aynı onun kopyası bir oğlan versin inş beni çok güldürdün canım yabu kocişin proje yaparken bile çenesi durmuyor herif politika konuşuyor ben dikkatimi veremiyorum buraya laf yetiştirmekten :)))) kafa sallıyorum ama neye sallıyorum bilmiiim :)))))
tüh bende oynamadım keşke oynasaymışımsevim 12 trilyon bu akşam çekiliyormuş tüh oynamadıkta :))))
ben oynadım bugun inş cıkar hepinizi görürüm o zaman kızlar ilk sevimi tasırım evine ama :)
bende lokma isterim acıktım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?