Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saol sevimim bende hangi ayda olursak olalım doğurur doğurmaz kurban kesmeyi adadım

kocişin projeler ağır kültür merkezi yapıyor 3boyutlu program kullanarak mekan daha yapılmadan aynı yapılmış fotoğrafı çekilmiş gibi işler çıkarıyor

bu kocişin proje yaparken bile çenesi durmuyor herif politika konuşuyor ben dikkatimi veremiyorum buraya laf yetiştirmekten :)))) kafa sallıyorum ama neye sallıyorum bilmiiim :)))))

ben daha işteyim burpcum afiyet olsun sana yine karısıkmıydı menü
valla sen toplasan da ben onları acar yeniden toplarım hepsi bir nizam olsun diye
bizim millet karıstırmayı seviyor halbuki her ürünün askıda acıgı var ama yok illa dürülü olanları acacaklar yada pakettekileri cıkaracaklar :)
kızmayın sakın haaaa bana

ben oynadım bugun inş cıkar hepinizi görürüm o zaman kızlar ilk sevimi tasırım evine ama :)
bende lokma isterim acıktım yaaaa

iyiyim ama yorgunum bebingcim,yemek hazırlamam lazım,ama halim yok...Sen nasılsın???

19 kasım benim geklenmeyen ama kaçınılmaz günüm ama oda bişi en azından menapoza girmedim henüz çıkmadık candan umut kesilmez misali :)))

bugünde biraz karışık sayılırdı bebingim yaa kaşarlı köfte ve kaşarlı patatesli tavuk :))))

bebingim ben almaya karar verdiğim şeyi açtırır bakarım birtek oda başıma hep gelir eve gelirim aldığım üründe bir yamukluk olur gerisin geri değiştiririz

çay demledim biraz fındık ceviz kırayım abur cubur abur cubur nereye kadar kilo alacağız ayyooool

Demek bayrama denk geliyor,güzelllllllllll<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<1

inş alırsın canım 600bin heh okadar param olsa ben ist terk eder izmire yerleşirim
saol sevimim bende hangi ayda olursak olalım doğurur doğurmaz kurban kesmeyi adadım
allah kabul etsin şimdiden bende adadım sağ salim doğsun hemen kescem allah kısmet ederse
Sevimmmümmmm benim için lokma dağıtmayacak mısın??????
dağıtmam hiç canım ya siz bi hamile kalın ben dağıtırım allahım o günü göztersin yeterki gerçi uzak değil bi hoberey daha gelcekk inş
bu kocişin proje yaparken bile çenesi durmuyor herif politika konuşuyor ben dikkatimi veremiyorum buraya laf yetiştirmekten :)))) kafa sallıyorum ama neye sallıyorum bilmiiim :)))))
allahım sana aynı onun kopyası bir oğlan versin inş beni çok güldürdün canım ya
sevim 12 trilyon bu akşam çekiliyormuş tüh oynamadıkta :))))
tüh bende oynamadım keşke oynasaymışım
ben oynadım bugun inş cıkar hepinizi görürüm o zaman kızlar ilk sevimi tasırım evine ama :)
bende lokma isterim acıktım yaaaa

oh bi oynayanımız varmış allahatan neyse sen beni görmesende gel lokma var bi tepsi daha karnını doyur bi koşu tekrar gidersin dükkana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…